esimden yeni bosandim hamileyim..

Hah bu işte.

Millet sıcacık evinden, kocişinin yazından duygusal satırlar yazarken
Bu kadın tek başına, hem ailesi itiyor hem de kocası
Maddi veya manevi durumu ne bilmiyorsunuz.
O yüzden "yok katilmiş, yok cinayetmiş" vs kafasını bozup kadını kötü hissettirerek zorlamayın
Bebeğin altını almaya siz gitmeyeceksiniz

bunlar benimde hep aklimda..

bazi insanlar konu acmak icin atip tutuyor. Üstelik 1 sene ayri durcan ki bosanmak icin...

Ablacım kalp kası hemen oluşmuyor çünkü karmaşık bir kas. Fasülye tanesi şeklindeki hücreler topluluğunda kalp kası olmaz.

Dünyada kürtaj karşıtları var mı, var. Ama dayanakları bilimsel değil ya duygusal ya dini. Tabi ki kürtaj karşıtı olabilirsiniz ama başka bir kadına da katil diyemezsiniz burdan. Canilik çok çok farklı bir tür sosyopatlık çeşiti. Kaldı ki kimin cani olduğuna devlet karar verir, siz hükümde bulunamazsınız. TCKdan memnun değilseniz de İrlanda ya da Arabistana taşınırsınız.

Ne yazacağımı size soracak değilim siz nasıl ki özgürce düşüncelerinizi yazıyorsaniz bende yazabilirim ve ne yazdığım sizi hiç ama hiç ilgilendiremez bana düşüncelerimin hesabını soramazsiniz.

Evet, ilgilendirir
Olur olmadık toplum baskısıyla, zaten üzgün bir durumda olan kadının kalbini daha da ezemezsiniz
Ben ezdirmem en azından

Ablacım kalp kası hemen oluşmuyor çünkü karmaşık bir kas. Fasülye tanesi şeklindeki hücreler topluluğunda kalp kası olmaz
Anne olmayan sevgili kardeşim ben bi anne olarak bebeğim de önce kese gördüm sonra kalp atışi duydum. Demek ki ilk oluşan organ kalp

Evet var. O zaman doğursun,anne çocuk beraber rezil olsunlar,okey? ya da siz bakımlarını üstleniverin.Madem o kadar kolay.

İçin
Biz orayı geçtik şimdi kürtaj tartışıyoruz dur

Sen anlatıver bu kez anatomiyi Miss :)
Ha ha ha çok komik. Bekara koca boşamak kolay gelir sözü ne kadar da doğru.Çocuğu olmayan birine anneliği anlatmakla uğraşamam zira benim anneliği anlatmaya kelimelerim sizin ise annelik duygusunu hissetmeye yüreğiniz yetmez. Sizin için banlanmak istemiyorum by by

Yok siz garip değilsiniz sadece anne değilsiniz...
Benim annem 20 senelik evliligi üzerine ve 3 çocuğuyla esinden bosanan biriydi , galiba sizin aileniz de boşanan biri yok , dilerim olmasın da zaten , bir kadın için aslında o kadar zor süreçler ki bunlar , o çocuğun manevi olarak bir babaya ihtiyacı olacak ve emin olun hep bir yanı eksik olacak , şahsi fikrim ben (konu sahibi ile aynı sartlardayim maddi olarak yaşım da 35 ve hiç anne olmamış bunun için 2 senedir uğraşan biri olarak söylüyorum ki) dogurmazdim .

Anne olmayan sevgili kardeşim ben bi anne olarak bebeğim de önce kese gördüm sonra kalp atışi duydum. Demek ki ilk oluşan organ kalp

Yanlış önce hücreler vardır
Ki bunlar önce beynin ilkel, katlanmış hallerindedir
Tam olarak beyin bile değildir
Yoksa bebek bir ten büyüyüp oluşmuyor yani
Böyle bir şey yıllarca gördüğüm fizyolojiye, biyolojiye, mesleğime hakaret resmen
Bir de kadına katil diyorsunuz, ilahi

Kalbi 2.aydan itibaren oluşmaya başlıyor yalnız.
Birazcık araştırın.
Sizin düşüncelerinizi sorgulamıyorum ama siz de sabit düşüncenizle konu sahibine destek değil köstek oluyor gibisiniz. Doğurursa çocuğunu tek büyütecek bu annenin evladının üniversiteye kadarki tüm gıda ve giyecek ihtiyaçlarını karşılayacaksanız buyurun istediğinizi yazın o zaman tek kelime etmem.

Size göre normal değilse "bana göre değil, yaşam tarzıma uygun değil, inandığım değerlere uymuyor" vs diyebilirsiniz. İşin "size göre"sini söylemekle "kürtaj en büyük cinayettir" demek arasında dağlar kadar fark var.
Burası kadınlar sitesi. Bir şekilde isteyerek ya da istemeyerek kürtaj olmuş kadınlar var. İnsanları incitiyorsunuz.

Kaldı ki konu sahibi kimseye "kürtaj cinayet midir" diye sormuyor ve şu an zor durumda.
Burada "yhaaa hamileyim ya, hep hormonlardan" diyerek eşine, ailesine gerekli gereksiz hayatı zindan eden kadınlar varken, hiç kimse yalnız başına hamilelik geçirmenin ya da yalnız başına çocuk büyütmenin çok kolay bir şey olduğunu iddia edemez.
Herkes aynı güçte olmak zorunda da değil.
Konu sahibi kendi isteğiyle veya ailesinden destek görmediği için kürtaja karar verebilir. Yaptığınız yorum zor durumdaki bir insanı daha da zor duruma sokmaktan, kırmaktan başka bir işe yaramıyor.

Maddiyat bir yana, işin manwviyat tarafı çok çok zor
Adam soğudum diye arazi olan bir tip asla babalık yapmmaz
30 yaşında kadınım, babam öldüğünden beri kız çocuk babası yaşlı başlı bir patron var hep onun yanındayım valla babanın yeri başka ve aranıyor
Sabiye yazık küçücük haliyle baba yokluğu çekecek

Yanlış - yürekle değil beyinle hissediyorum duyguları zira yürek (kalp) kan pompalamak ve vücuda oksijen dağıtmak için var:)

Doğru - annelik hormonları hamileliğe kadar salgılanmaz zaten :)

Peki aldırdığı zaman siz vebalini üstlenecek misiniz

Kimsenin bir şeyin vebalini veya sorumluluğunu alacağı yok işte.
İster doğurur ister doğurmaz.
Ama kadına alttan alttan sopa göstererek zorla doğurmaya ikna edemezsiniz.
Burası ikna odası mı
Biz doğurursan şöylesin, böylesin demiyoruz
Veya doğuranlar x tir y dir demiyoruz
Kendi kararı olsun diyoruz

Evet, ilgilendirir
Olur olmadık toplum baskısıyla, zaten üzgün bir durumda olan kadının kalbini daha da ezemezsiniz
Ben ezdirmem en azından
Hanım efendi konuyu çarptırmayin benim kimseyi ezdiğim falan yok sadece size uyup sonra vicdan azabı çekmesini istemiyorum. Hem benim yazdığımdan size neeeee eminim kendi çocuğunuz olsaydı asla aldırmayı düşünmezdiniz ama başkasının çocuğu olunca vur gitsin değil mi yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…