Evet doğru, ama siz de tek başınıza çocuk büyütmediniz veya kendiniz babasız büyümediniz. Hamileyken duygusal anınızda yanınızda kimse olmicak, diğer hamile kadınların yanlarında nazlarını çeken bir baba olacak siz yapayalnız olacaksınız, doğum sancınız başladığında yalnız olacaksınız hastaneye götüreniniz bile olmayacak. Siz bunları yaşayacak kadar güçlü müsünüz, ben değilim. Evet anne değililm ama çocuğum olsa ve babası olan çocuklara özenerek baksa o an kalbim parçalanır açıkçası evladım üzüldüğü için.
bunlar benimde hep aklimda..Evet doğru, ama siz de tek başınıza çocuk büyütmediniz veya kendiniz babasız büyümediniz. Hamileyken duygusal anınızda yanınızda kimse olmicak, diğer hamile kadınların yanlarında nazlarını çeken bir baba olacak siz yapayalnız olacaksınız, doğum sancınız başladığında yalnız olacaksınız hastaneye götüreniniz bile olmayacak. Siz bunları yaşayacak kadar güçlü müsünüz, ben değilim. Evet anne değililm ama çocuğum olsa ve babası olan çocuklara özenerek baksa o an kalbim parçalanır açıkçası evladım üzüldüğü için.
bazi insanlar konu acmak icin atip tutuyor. Üstelik 1 sene ayri durcan ki bosanmak icin...6 nisanda eşim soğuduğunu söylüyor diye konu açmışsınız. 10 nisanda mı boşandınız?
bu ne hız?
ne ara seviştiniz de hamile kaldınız?
valla öyle konular var ki hayatın olağan akışına sığdıramıyorum.
Evet kimsenin düşünceleri beni ilgilendirmez yargılayamam haklısınız ama
Benim düşünceleri mi sorgulamak size düşmez size göre gayet normal olan şey bana çok anormal gelebilir. Evet ben ağzı burnu olan bir insanla fasulye tanesi kadar küçük hücreyi bir tutuyorum çünkü ikisinin de kalbi var...
Ne yazacağımı size soracak değilim siz nasıl ki özgürce düşüncelerinizi yazıyorsaniz bende yazabilirim ve ne yazdığım sizi hiç ama hiç ilgilendiremez bana düşüncelerimin hesabını soramazsiniz.Hah bu işte.
Millet sıcacık evinden, kocişinin yazından duygusal satırlar yazarken
Bu kadın tek başına, hem ailesi itiyor hem de kocası
Maddi veya manevi durumu ne bilmiyorsunuz.
O yüzden "yok katilmiş, yok cinayetmiş" vs kafasını bozup kadını kötü hissettirerek zorlamayın
Bebeğin altını almaya siz gitmeyeceksiniz
bazi insanlar konu acmak icin atip tutuyor. Üstelik 1 sene ayri durcan ki bosanmak icin...
Ablacım kalp kası hemen oluşmuyor çünkü karmaşık bir kas. Fasülye tanesi şeklindeki hücreler topluluğunda kalp kası olmaz
Ne yazacağımı size soracak değilim siz nasıl ki özgürce düşüncelerinizi yazıyorsaniz bende yazabilirim ve ne yazdığım sizi hiç ama hiç ilgilendiremez bana düşüncelerimin hesabını soramazsiniz.
Anne olmayan sevgili kardeşim ben bi anne olarak bebeğim de önce kese gördüm sonra kalp atışi duydum. Demek ki ilk oluşan organ kalpAblacım kalp kası hemen oluşmuyor çünkü karmaşık bir kas. Fasülye tanesi şeklindeki hücreler topluluğunda kalp kası olmaz
Evet var. O zaman doğursun,anne çocuk beraber rezil olsunlar,okey? ya da siz bakımlarını üstleniverin.Madem o kadar kolay.Sizin çocuğunuz var mi? Pardon ama eğer çocuğunuz varsa onu öldürmeyi göze alamazdiniz!!! Kim ne derse desin kürtaj bi cinayettir hemde bana göre en büyük cinayet kürtajdir.Bi insan kendi cocugunu minicik bebeğini nasıl öldürebilir ya?
Ha ha ha çok komik. Bekara koca boşamak kolay gelir sözü ne kadar da doğru.Çocuğu olmayan birine anneliği anlatmakla uğraşamam zira benim anneliği anlatmaya kelimelerim sizin ise annelik duygusunu hissetmeye yüreğiniz yetmez. Sizin için banlanmak istemiyorum by byBiz orayı geçtik şimdi kürtaj tartışıyoruz dur
Sen anlatıver bu kez anatomiyi Miss :)
Benim annem 20 senelik evliligi üzerine ve 3 çocuğuyla esinden bosanan biriydi , galiba sizin aileniz de boşanan biri yok , dilerim olmasın da zaten , bir kadın için aslında o kadar zor süreçler ki bunlar , o çocuğun manevi olarak bir babaya ihtiyacı olacak ve emin olun hep bir yanı eksik olacak , şahsi fikrim ben (konu sahibi ile aynı sartlardayim maddi olarak yaşım da 35 ve hiç anne olmamış bunun için 2 senedir uğraşan biri olarak söylüyorum ki) dogurmazdim .Yok siz garip değilsiniz sadece anne değilsiniz...
Anne olmayan sevgili kardeşim ben bi anne olarak bebeğim de önce kese gördüm sonra kalp atışi duydum. Demek ki ilk oluşan organ kalp
Peki aldırdığı zaman siz vebalini üstlenecek misinizEvet var. O zaman doğursun,anne çocuk beraber rezil olsunlar,okey? ya da siz bakımlarını üstleniverin.Madem o kadar kolay.
Kalbi 2.aydan itibaren oluşmaya başlıyor yalnız.Evet kimsenin düşünceleri beni ilgilendirmez yargılayamam haklısınız ama
Benim düşünceleri mi sorgulamak size düşmez size göre gayet normal olan şey bana çok anormal gelebilir. Evet ben ağzı burnu olan bir insanla fasulye tanesi kadar küçük hücreyi bir tutuyorum çünkü ikisinin de kalbi var...
Evet kimsenin düşünceleri beni ilgilendirmez yargılayamam haklısınız ama
Kalbi 2.aydan itibaren oluşmaya başlıyor yalnız.
Birazcık araştırın.
Sizin düşüncelerinizi sorgulamıyorum ama siz de sabit düşüncenizle konu sahibine destek değil köstek oluyor gibisiniz. Doğurursa çocuğunu tek büyütecek bu annenin evladının üniversiteye kadarki tüm gıda ve giyecek ihtiyaçlarını karşılayacaksanız buyurun istediğinizi yazın o zaman tek kelime etmem.
İçin
Ha ha ha çok komik. Bekara koca boşamak kolay gelir sözü ne kadar da doğru.Çocuğu olmayan birine anneliği anlatmakla uğraşamam zira benim anneliği anlatmaya kelimelerim sizin ise annelik duygusunu hissetmeye yüreğiniz yetmez. Sizin için banlanmak istemiyorum by by
Peki aldırdığı zaman siz vebalini üstlenecek misiniz
Vebalini bilse kimse kürtajın k sini anmaz ki. Ama eğer konu sahibi buradan etkilenip bebeğini aldırırsa bu tavsiyede bulunan herkes kendisiyle aynı vebali paylaşacak malesefPeki aldırdığı zaman siz vebalini üstlenecek misiniz
Anne olmayan sevgili kardeşim ben bi anne olarak bebeğim de önce kese gördüm sonra kalp atışi duydum. Demek ki ilk oluşan organ kalp
Hanım efendi konuyu çarptırmayin benim kimseyi ezdiğim falan yok sadece size uyup sonra vicdan azabı çekmesini istemiyorum. Hem benim yazdığımdan size neeeee eminim kendi çocuğunuz olsaydı asla aldırmayı düşünmezdiniz ama başkasının çocuğu olunca vur gitsin değil mi yazıkEvet, ilgilendirir
Olur olmadık toplum baskısıyla, zaten üzgün bir durumda olan kadının kalbini daha da ezemezsiniz
Ben ezdirmem en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?