- 11 Ağustos 2018
- 1.526
- 3.150
- 133
- 41
Dini acidan bakacak olursak belirli bir süreye kadar ruh uflenmedigi için aldırmak olabiliyor arastirilabilir tâbi, bu konu arkadaşımızın gerçekten ince eleyip karar verebilecegi bir konu , burada artı ve eksilerini sadece izah edebiliriz kendisine , karar verebilecek kendisidir , hayirlisini dilemekten başka elimizden birsey gelmezPeki aldırdığı zaman siz vebalini üstlenecek misiniz
Vebalini bilse kimse kürtajın k sini anmaz ki. Ama eğer konu sahibi buradan etkilenip bebeğini aldırırsa bu tavsiyede bulunan herkes kendisiyle aynı vebali paylaşacak malesef
ElbetteMaddiyat bir yana, işin manwviyat tarafı çok çok zor
Adam soğudum diye arazi olan bir tip asla babalık yapmmaz
30 yaşında kadınım, babam öldüğünden beri kız çocuk babası yaşlı başlı bir patron var hep onun yanındayım valla babanın yeri başka ve aranıyor
Sabiye yazık küçücük haliyle baba yokluğu çekecek
Kulaktan dolma birşey duyuyorsunuz ona inanıyorsunuz . Bu konular konuşuldu bitti . Biraz sonları okuyun .Aralarda faydalı bilgilerde varbazi insanlar konu acmak icin atip tutuyor. Üstelik 1 sene ayri durcan ki bosanmak icin...
Düşükmü yaptı gerçekten mi?Arkadaşlar boşuna tartışıp durmayın arkadaş düşük yaptı zaten.
Zaten kimin günahkar olup olmadığına karar verecek merci bizler değiliz. Fakat emir ve yasaklar doğrultusunda çıkarımda bulunuluyor ister istemez. Konu sahibinin durumu gerçekten çok zor. Ama o kadar uğraşıp didindiği süreçte olmayıp da boşanınca hamilelik haberi alması kesinlikle tesadüf değil. Bir hikmeti var. Ha elbette kararı kendisi verir. Ama ben şahsımca benim inancıma göre yasaklanmış bir şeyi tavsiye ederek ya da sessiz kalarak da olsa vebale giremem. Her neyse gözüme iliştiğine göre düşük yaptı denmiş. Doğruluk payı nedir bilemiyoruz. Hakkında hayırlısı neyse o olsun. İyi gecelerAblacım burda kimse bebeği aldır yazmamış, yazmaz da zaten. Konu sahibesinin kendi kararı. Ben de dahil eğer kürtaj olursa bu kadına katil, günahkar diyemezsiniz yazdık o kadar. Zor, çetrefilli bir durum çünkü.
Asıl doğur,doğur,doğur yazan mesajlar çok sayıda ve fanatikçe yani. Seni düşündüm çocuğun olsun diye dua ettim yazanlar varEee bu mesajları yazanlar çocuk doğunca gelip çocuğa bakacaklar mı?
Biraz gerileri okursanız görürsünüzDüşükmü yaptı gerçekten mi?
Ne demem doğruluk payı nedir? Yalan mı söylüyorum ben? Doğruluk payı ile ilgili şüpheleriniz varsa bi zahmet biraz gerileri okuyun.Zaten kimin günahkar olup olmadığına karar verecek merci bizler değiliz. Fakat emir ve yasaklar doğrultusunda çıkarımda bulunuluyor ister istemez. Konu sahibinin durumu gerçekten çok zor. Ama o kadar uğraşıp didindiği süreçte olmayıp da boşanınca hamilelik haberi alması kesinlikle tesadüf değil. Bir hikmeti var. Ha elbette kararı kendisi verir. Ama ben şahsımca benim inancıma göre yasaklanmış bir şeyi tavsiye ederek ya da sessiz kalarak da olsa vebale giremem. Her neyse gözüme iliştiğine göre düşük yaptı denmiş. Doğruluk payı nedir bilemiyoruz. Hakkında hayırlısı neyse o olsun. İyi geceler
Neden sizi yalanla itham edeyim. Tüm konuyu okumamış olabileceğinizi düşündümNe demem doğruluk payı nedir? Yalan mı söylüyorum ben? Doğruluk payı ile ilgili şüpheleriniz varsa bi zahmet biraz gerileri okuyun.
Evet haklıymışsınız yanılan benim önce düşük yaptım demişti başka bir doktora gitmiş o keseyi görmüş. Ben geride kalmışım. Çok pardonNeden sizi yalanla itham edeyim. Tüm konuyu okumamış olabileceğinizi düşündüm
Son durum ne canım, eski eşine söyledin mi ,ne düşünüyorsun, sağlıcakla al kucağına bebeğinidusuk yapmadim.sukur ki kanamam da yok ozel bir hastaneye gttim orda sukur birsey olmadigini ogrendm
Fasulye tanesi kadar şeyin kalbi var atıyor. Zaten konu sahibi kalp atışını da duymuş. Evet ilk oluşan organlardan biri ve işlevini ilk tam anlamıyla gerçekleştirmeye başlayan organ aynı zamanda.Ablacım kalp kası hemen oluşmuyor çünkü karmaşık bir kas. Fasülye tanesi şeklindeki hücreler topluluğunda kalp kası olmaz.
Dünyada kürtaj karşıtları var mı, var. Ama dayanakları bilimsel değil ya duygusal ya dini.
Ben konuyu başından beri okuyorum zaten . Neyse anladım.Biraz gerileri okursanız görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?