- 10 Haziran 2011
- 1.430
- 912
- 123
Neyse şu muhabbeti bıraksak artık ya. Kadın ne halde kızlarYa hanımlar 6 nisanda esim soğudu diye konu açmış 10 nisanda boşanmış ne ara seviştin hamile kaldın diyorsunuz kadın 8 haftalık hamile. Vallahi konuşmak için konuşuyorsunuz yaa
kizlar anlamadnz galiba geri donus icin degil adam ne anlttysa millete benden vebali gibi davraniyorlr. ve inanmiyorlar hamile olduguma isler baska boyutta ben gururum.yuzunden ayrildm beni istemeyen ven istemedm diye..eyvallah etmedim cocuk icin bariscgimi nerden cikrdnz..sadece konusulckti ailecek bu konu ne yapilabilir diye kendileri beni babami aricaklardi yani ben keyfimden aramadm..bugun usg resmini falan gonderdim digerinde ismim yazmiyorms diye yani duurm tekrr evlilik degilKonu aldatmak veya o bu şu değil
Adam istemiyor
Görüşmek, görmek, duymak
Sebebi neyse ne.
Bitmiş artık, kabullenin bunu.
Kendinizi ararayarak sorarak küçük düşürüyorsunuz.
Değmez! Gerçekten değmez
Bence
o arasa bile açmamanız gerekiyor
Aldır derse aldırcakmıssınız
Doğur derse o dedi diyemi doğurcaksınız
O kimki bu saat den sonra?
Hele ailesi, onlar kim oluyor!
Siz kaç yaşındasınız? Kendi kararınızı kendiniz veremicek yaştasanız çocuğu tek başına nasıl büyüteceksiniz merak ettim
Onun ailesi senden çocuğunu aldırmani ve ayak bağı olmamasını isteyecek büyük ihtimalle (Aynı sahneyi yaşadım, dost gibi görüyordum ki kv yi, çocuk oğluma ayak bağı olmasin aldır diye tatlı tatlı konuşurken ağzından kaçırdı) tabi herkes aynı değil, illa öyle bir sonuç çıkacak demiyorum. Onlara resti çek ve onlar sizi arayamasin. Siz böyle aradikca umut ediyor diye dusunecekler, baksaniza adamın tavrına gayet istediği gibi konuşuyor. Aldırma konusunda bir şey diyemeyeceğim, ben o ihtimali direkt reddetmiştim, siz daha iyi bilirsiniz.asla birlesme gbi bir durum soz konusu degil.. iletisime gecicem tabi bu durumu napicz neticede karar vermedik aldrcmmi belli degil.. bana sadece cocuk olsada yuzyuze gelmicegim deyince cildrdm sanki ben onu aldattim kandrdm yaptigi muameledn oturu...ve zaten cocuk durumunu ailesylede konscktk yarin gelceklerdi
Onun ailesi senden çocuğunu aldırmani ve ayak bağı olmamasını isteyecek büyük ihtimalle (Aynı sahneyi yaşadım, dost gibi görüyordum ki kv yi, çocuk oğluma ayak bağı olmasin aldır diye tatlı tatlı konuşurken ağzından kaçırdı) tabi herkes aynı değil, illa öyle bir sonuç çıkacak demiyorum. Onlara resti çek ve onlar sizi arayamasin. Siz böyle aradikca umut ediyor diye dusunecekler, baksaniza adamın tavrına gayet istediği gibi konuşuyor. Aldırma konusunda bir şey diyemeyeceğim, ben o ihtimali direkt reddetmiştim, siz daha iyi bilirsiniz.
asla birlesme gbi bir durum soz konusu degil.. iletisime gecicem tabi bu durumu napicz neticede karar vermedik aldrcmmi belli degil.. bana sadece cocuk olsada yuzyuze gelmicegim deyince cildrdm sanki ben onu aldattim kandrdm yaptigi muameledn oturu...ve zaten cocuk durumunu ailesylede konscktk yarin gelceklerdi
ol
kizlar anlamadnz galiba geri donus icin degil adam ne anlttysa millete benden vebali gibi davraniyorlr. ve inanmiyorlar hamile olduguma isler baska boyutta ben gururum.yuzunden ayrildm beni istemeyen ven istemedm diye..eyvallah etmedim cocuk icin bariscgimi nerden cikrdnz..sadece konusulckti ailecek bu konu ne yapilabilir diye kendileri beni babami aricaklardi yani ben keyfimden aramadm..bugun usg resmini falan gonderdim digerinde ismim yazmiyorms diye yani duurm tekrr evlilik degil
cok sagolun gercekden
herkesin derdi oldu benim umudum nasil yqpicam nasil vazgecicem bilmiyorum
babam bugun tamda destek olmstu
ama bu akil hastasi hayatini mahveder dedi
onlar pislik icin bile bebgimi benden alirlar gervek yuzleri yeni meydana ciktiBence hiç sahip çıkmayacak çocuğunu görmeyecek bile. Sen o adam yokmuş gibi kararını ver, yani kendine göre karar ver. İleride içinin acıyacağı, gözlerinin dolduğu zamanlar olacak. Markete gittiğinde bile annesi babası ile alışveriş yapan çocukları gördüğünde gözlerin dolacak. Sonra diyeceksin bizde böyle alışveriş yapardık ama mutlu değildik boşver takılma herkes kendi cehenneminde ne yaşıyor bilmiyorsun diyeceksin kendine ve o bebek senin hayattaki en büyük mutluluğun olacak ve o salak kendine yansın kendi hayatını mahvettiğine yansın diyeceksin ama yukarıda da yazdığım gibi bu çocuğu doğurmak da aldırmak da zor bir karar Allah yardımcın olsun. İnşallah en doğru kararı verirsin. Dualarımdasın
Küçücük çocuğu kim kimden alıyor Allah aşkına. Anne olunca aslan kesiliyorsun ayrıca :)onlar pislik icin bile bebgimi benden alirlar gervek yuzleri yeni meydana cikti
Madem bebegini pislik olsun diye senden alacaklarini dusunuyorsun Bence gelip konustuklarinda esin aldir derse, ve tabiki sen de dogurmakta kararliysan dogurmak istedigini notere gidip bebegi istemedigine ve dogduktan sonra da hicbir sekilde babalik hakki idda etmeyecegine dair sozlesme yapmasini iste. Psikolojisinin bozuk oldugunu dusunuyorum.. Allah akil fikir versin.bugunde bir arkadasi aradi beni kendine zarar verebilcegini soyledi bnde saf saf uzuldum..
ya ben ne zman akillancam boyleleri kendi cikarlari icin herseyden vazgecerler
bugunde bir arkadasi aradi beni kendine zarar verebilcegini soyledi bnde saf saf uzuldum..
ya ben ne zman akillancam boyleleri kendi cikarlari icin herseyden vazgecerler
ne ara şey hamile kaldın ne ara boşandın....allah allaaaah...gece şey yapıp sabahınan boşandınız mı kız?..bacım çok hızlı yaşıyorsunuzkizlar esimden carsmba gunu bosandm. suan doktrdn geliyrm hamile oldugimu ogrendm beta hcg 286 cikti ama kese gozukmedi smdi ne yapcgimi bilmiyorum..gerci dis yada kimyasal gebelikde olabilir daha oncede yasadim cnku bu durumlari
Bu çocuğu sadece kendin bakacağını düşünerek doğurmaya karar vernapicam bilmiyorum.isler cikmaz bir hale girdi
bugun normal konusuyorduk eski beyefndyle..
benimle iletisime gecmek istemedigini kesinlikle yuz yuze bebekde olsa gelmek istemedigini belirtti bnde neden byle bisey dedigini sordum soylemedi.. snrada ailesini aradim kimse telfnumi acmadi annesi acti oda okuma yazmasi yok ondan acti oda ordyms annesini neden aramsm diye agzine ne gekiyorsa soyledi.. hasta ruhlu psikopat agzi alinmayacak laflar etti..sok oldum snra babami aramis tehdit etmis falan.. ben bu adama naptim anlamadim gercekden inanamiyorum ve ailem kesnlkle aldr bu adam coxuk dogdukdan snra bile kacirir diyor. cok cekersin diyor napicam bilmiyorum
bu mevzuları geçmiştik aslında ama.kadın 8 haftalık hamile canım gece şeyapıp sabah boşanmamış yanine ara şey hamile kaldın ne ara boşandın....allah allaaaah...gece şey yapıp sabahınan boşandınız mı kız?..bacım çok hızlı yaşıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?