esimden yeni bosandim hamileyim..

Anlattıklarınızdan yola çıkarak, o kişi yeterince karakterli olsaydı, zaten bir şey yokken boşanalim demezdi.
Çocuğuna da sahip çıkmayacak anlaşılan. Ve hiç şaşılacak bir durum değil. Belki sizin hayrınıza bu durum. Yoksa çocuk için sürekli görüşmek pek de iyi değil bence bu kişilikle.
Lütfen bu süreçte metanetli olun, bebek de etkilenmesin. Olan olmuş, alnınıza bu yazılmış. İmtihan deyip sabretmelisiniz. Bırakın bakalım kendiliğinden arayıp soracak mı? Sormazsa da kendi bilir, üzerine alsın yeter. Dediğim gibi, görüşmemek çocuk için de sizin için de iyidir kim bilir.

Ya hanımlar 6 nisanda esim soğudu diye konu açmış 10 nisanda boşanmış ne ara seviştin hamile kaldın diyorsunuz kadın 8 haftalık hamile. Vallahi konuşmak için konuşuyorsunuz yaa
Neyse şu muhabbeti bıraksak artık ya. Kadın ne halde kızlar

ol
kizlar anlamadnz galiba geri donus icin degil adam ne anlttysa millete benden vebali gibi davraniyorlr. ve inanmiyorlar hamile olduguma isler baska boyutta ben gururum.yuzunden ayrildm beni istemeyen ven istemedm diye..eyvallah etmedim cocuk icin bariscgimi nerden cikrdnz..sadece konusulckti ailecek bu konu ne yapilabilir diye kendileri beni babami aricaklardi yani ben keyfimden aramadm..bugun usg resmini falan gonderdim digerinde ismim yazmiyorms diye yani duurm tekrr evlilik degil

Onun ailesi senden çocuğunu aldırmani ve ayak bağı olmamasını isteyecek büyük ihtimalle (Aynı sahneyi yaşadım, dost gibi görüyordum ki kv yi, çocuk oğluma ayak bağı olmasin aldır diye tatlı tatlı konuşurken ağzından kaçırdı) tabi herkes aynı değil, illa öyle bir sonuç çıkacak demiyorum. Onlara resti çek ve onlar sizi arayamasin. Siz böyle aradikca umut ediyor diye dusunecekler, baksaniza adamın tavrına gayet istediği gibi konuşuyor. Aldırma konusunda bir şey diyemeyeceğim, ben o ihtimali direkt reddetmiştim, siz daha iyi bilirsiniz.

KV ne rezil bir insanmış yahu

Canım ablacım oğulları bir yavş.k zaten, bunlar ailece ruh hastası. Bir daha arayıp sorma bence sinirlerine de yazık çocuğuna da yazık

Sen bize bakma
Kendi içine, düşüncelerine bak
İçinden neyi yapmak geçiyorsa, hangi seçenekte mutlu olacaksan onu yap
Biz sayfayı kapatıp çıkacağız, sen yaşayacaksın kararınla
Ama neyi seçersen seç iyi bir insansın unutma destek için buradayız

cok sagolun gercekden
herkesin derdi oldu benim umudum nasil yqpicam nasil vazgecicem bilmiyorum
babam bugun tamda destek olmstu
ama bu akil hastasi hayatini mahveder dedi

Çok zor bir karar Allah yardımcın olsun. İkizlerim 1 yaşındayken ayrıldık. Tek başına çocuk büyütmek hele 2 tane büyütmek çok zor. Ailem yanımda sağ olsunlar. Yaşlarından beklenmeyecek bir performansla, var güçleriyle ve benden bile daha çok severek çocuklarıma bakıyorlar amaaaa aynı zamanda her gün biz sana çocuk sahibi olmadan bu adamdan boşan dedik diye de laf sokuyorlar. Çocuklarımı Ömürlerinden ömür verecek kadar sevmelerine rağmen, belki de çok yoruldukları İçin, illa bu lafı söylüyorlar. Çocuklardan dolayı pişman mıyım diye sorarsan asla diye cevap veririm ama maddi manevi tek başına çocuk büyütmek hem anne hem baba olmak gerçekten çok zor bunu da bil. Hele sorumsuz bir adamdan çocuk sahibi olduysan çok daha zor. 5 kuruş para vermiyor mesela sadece haftasonu alıp seviyor o kadar. Baba değil yani anlayacağın senin ki de böyle olacak.
Ben eğer hamileyken boşansaydım sanırım aldırırdım diye düşünüyorum ama bilemiyorum çok zor bir karar. Karnına düştükten sonra gerçekten zor bir karar ama yalnız başına çocuk büyüten bir anneden gerçekleri duy istedim. İnşallah en doğru kararı verirsin.

cok sagolun gercekden
herkesin derdi oldu benim umudum nasil yqpicam nasil vazgecicem bilmiyorum
babam bugun tamda destek olmstu
ama bu akil hastasi hayatini mahveder dedi

Bence hiç sahip çıkmayacak çocuğunu görmeyecek bile. Sen o adam yokmuş gibi kararını ver, yani kendine göre karar ver. İleride içinin acıyacağı, gözlerinin dolduğu zamanlar olacak. Markete gittiğinde bile annesi babası ile alışveriş yapan çocukları gördüğünde gözlerin dolacak. Sonra diyeceksin bizde böyle alışveriş yapardık ama mutlu değildik boşver takılma herkes kendi cehenneminde ne yaşıyor bilmiyorsun diyeceksin kendine ve o bebek senin hayattaki en büyük mutluluğun olacak ve o salak kendine yansın kendi hayatını mahvettiğine yansın diyeceksin ama yukarıda da yazdığım gibi bu çocuğu doğurmak da aldırmak da zor bir karar Allah yardımcın olsun. İnşallah en doğru kararı verirsin. Dualarımdasın

onlar pislik icin bile bebgimi benden alirlar gervek yuzleri yeni meydana cikti

bugunde bir arkadasi aradi beni kendine zarar verebilcegini soyledi bnde saf saf uzuldum..
ya ben ne zman akillancam boyleleri kendi cikarlari icin herseyden vazgecerler

bugunde bir arkadasi aradi beni kendine zarar verebilcegini soyledi bnde saf saf uzuldum..
Madem bebegini pislik olsun diye senden alacaklarini dusunuyorsun Bence gelip konustuklarinda esin aldir derse, ve tabiki sen de dogurmakta kararliysan dogurmak istedigini notere gidip bebegi istemedigine ve dogduktan sonra da hicbir sekilde babalik hakki idda etmeyecegine dair sozlesme yapmasini iste. Psikolojisinin bozuk oldugunu dusunuyorum.. Allah akil fikir versin.

Babamla büyüdüm. O kavgaları babamın yaşattıklarını düşününce keşke babamdan ayrı ama huzurlu büyüseydim diyorum. Öyle ki bu yaşımda bile babamın yaşattığı acıların izlerini taşıyorum.Babasız çocuk bir yerde eksik büyür ama kaç gündür konunuzu okudukca babamın anneme yaptıklarını hatırlatan bu adamla aynı ortamda çokta büyük artılarla büyümez.Annem sizin kadar güçlü olamamış ne eşini ne çocuklarını kabullenmeyen bi adamı yalvar yakar evde tutmuş.Bize de huzursuz bi yaşamı reva görmüş.Siz bu adama artık restinizi çekin muhattap olmayın babalık etmeye niyeti varsa kendisi iletişim kurmaya çalışsın.Rabbim yardım etsin. Yavrunuzla çok çok mutlu olun.

Veremez ya
Onun gibi düdüklerin canı kıymetlidir
Sırf seni manipüle etmek için
Artık amaç neyse
Boşandın hala bir canını yakma peşinde
Gittikçe bileniyorum bu adama

kizlar esimden carsmba gunu bosandm. suan doktrdn geliyrm hamile oldugimu ogrendm beta hcg 286 cikti ama kese gozukmedi smdi ne yapcgimi bilmiyorum..gerci dis yada kimyasal gebelikde olabilir daha oncede yasadim cnku bu durumlari
ne ara şey hamile kaldın ne ara boşandın....allah allaaaah...gece şey yapıp sabahınan boşandınız mı kız?..bacım çok hızlı yaşıyorsunuz

Bu çocuğu sadece kendin bakacağını düşünerek doğurmaya karar ver
Ayrıca bu adamla ömür buyu yüz yüze geleceksin
Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…