esimden yeni bosandim hamileyim..

Bana kizanlarda olucaktir neden mucadele etmiyosun diye ama yasadiklarim gercekden cok zor seyler yasayan bilir derler ya aynen o sekil..ben hayatimin en zor kararini verdim
icim aciyor ama bu adamin yuzunden hayatim mahvoldu birdaha ayni seyleri yasatmasina musade etmicemm.. bu durumu omur boyu kullanicak vicdan yok cnku gecmisin hatrina dahi olsa bir iki guzel laf etseydi mevzuu cok baska bir boyuttaydi babami arayip tehditler savurmus yani akilli insan isi degil babam ne evliyken nede bosndktn snra tek kelime etmis adam degil icindekilern neyin kini neyin ofkesi anlasilir gbi degil..

Kimse senin yaşadıklarını senden iyi bilemez hakkınızda hayırlısı artık

Vebali onun üstüne üzülme nolur
Allah büyük karar senin

Ne gibi tehdit ediyor ve neyle alakalı hakaret savuruyor? Ben cidden eski eşinizin psikolojisini anlayamadım çok ilginç.

Ay kimsenin sana kızmaya hakkı yok
Ben buradayım hepsini dağıtırım

Kimse de klavye delikanlılığı yapamaz
Öyle fantastik duygusal konuşarak yürümüyor hayat filmlerdeki gibi değil
En iyi en doğru kararı sen bilirsin kendin hakkında

Yahu neyin kararini vereceksiniz adam istemiyorum ben bu cocugu demedi mi zaten size?? Hadi telefonu kapatmis annesini niye ariyorsunuz?? Hakaret duymak hosunuza mi gidiyor?? Siz onu degil o sizi arasin ulassin...burda herkes yazdi size aramayin diye
Eger bu cocugu istiyorsaniz tek basiniza karar vereceksiniz siz cunku bosandiniz...ve karsi taraf istemiyor.. siz peki ne istiyorsunuz??

Ya susayım dedim ama içim rahat etmeyecek. Sizin önünüze yazılı bir imtihan konmuş. "Ben bunu çözmeyeceğim" deyip yırtıp atarsanız kaybedersiniz. Ama tüm zahiri zorluklara rağmen savaşıp devam ederseniz kazanan siz olacaksınız.

bana bir kere iyi bisey deseydi bu umutlanmak degilde hani ilerde sknti cikrmayacagini bilsem inat icin herseyi yapabilcek bir insanms cnku

Ablacım bence siz acele karar vermeyin. Benim hissiyatım şöyle:

Bence siz çocuğu istiyorsunuz ama yalnız büyütmek istemiyorsunuz. Bu sebeple de belki adam olur diye adama söyleyeyim demişsiniz ama uymamış. Şimdi de o hayalkırıklığıyla acele karar veriyorsunuz. Bu karardaki sebebiniz asla yukarda yazdığınız şey değil, hayalkırıklığınız. Adam sizden soğuma sebebiyle boşanmış biri, çocuk doğunca yüzüne bile bakmaz arayıp sormaz da. Bunu burdaki herkes anlamıştır siz de dahil. Bu adam bu çocuğa sahip çıkmaz. O ailenin de adamın da bunca saçmalama sebebi sizin onları arayıp sormuş olmanız. İlerleyen hayatınızda bela istemiyorsanız bunları aramazsınız olur biter. Çocuğu da sizden falan alamaz hamile kadını itip kakan adama hangi adam bebek verir Allah aşkına????

Sizin önünüzdeki tek mesele tek ebeveyn olup olmama kararı. İyice düşünün yapmak istiyor musunuz diye. Bu adamı öldü sayın artık umudu kesin. Çocuk sizin beden sizin hayat sizin karar da sizin. Karşı tarafın iznine ya da fikrine ihtiyacınız yok asla.

hay ağzına, eline sağlık aldırdığınızda çok pişman olcaksınız ama geri gelmiycek.. Çok iyi düşünün öyle karar verin.

hay ağzına, eline sağlık aldırdığınızda çok pişman olcaksınız ama geri gelmiycek.. Çok iyi düşünün öyle karar verin.

Bana da konu sahibesi pişman olacak gibi geliyor. O yüzden acele karar vermesin. Ben şahsen şöyle bir tipin çocuğunu doğurmazdım sanırsam. Ama burda önemli olan benim fikrim değil tabi, konu sahibesi için en hayırlı olan. Konu sahibesinin son mesajında yas ve nedamet sezdim. Bana ilerde pişman olabilir gibi geldi.

Yine banlanıcam ama içimden geldi
Şu kadını böyle zor durumda bıraktığı için o adamın a......a s.....m
Biz bile burdan böyle düşünürken bu insan nasıl bir insandır anlayamadım ben.. Kötülükte ne var sanki.. Allah hidayet versin. Bence heyecan arıyor. Hayatında biri var gibi.. Gibi gibi diyoruz da kesin olan birşey var ki o da bu adamın kalan hayatının mahvolacağı. Net

aynen katılıyorum cherrycim çok istiyor bu bebeği belli. Büyük bir buhran bile geçirebilir aldırırsa. Zaten bu herif çocuğun peşine falan da düşmez o kıç yok onda.

Ablacım bak kabullenmesi zor anlıyorum. Gerçekten anlıyorum zor olduğunu. Bazı insanlar iyi arkadaş olur, iyi eş olamaz. Bazılarından iyi baba olur, iyi koca olamaz. Senin eşinden ne sana iyi koca ne de çocuğuna iyi baba olur. Sen bunu hamile kalsan da kalmasan da anlamalısın, anlamalıydın. Evet bu çocuğu tek başına yapmadın ama olmuyorsa zorlama.

Aldır ya da aldırma diyemem, burada insanlar sana aldırma günah der ama o çocuğa bakamazsan, ilgilenemezsen bence günahı daha büyük. İyi düşün tart. Çocuk dediğin şey büyük sorumluluk, senin elinde şekillenen, duyguları, düşünceleri, hayalleri olan bir insan... Büyük travmalar yaşamış, umutları sönmüş çok gariban çocukla konuştum ben. O çocuğa yetersiz kalacağını düşünüyorsan ne doğmamış bebeğine ne de kendine bu eziyeti çektir. Çünkü senin eşin 180 derece dönmeyecek, adamın mayası bu yani. Eski eşin olacak adam değişmeyecek.

Yine banlanıcam ama içimden geldi
Şu kadını böyle zor durumda bıraktığı için o adamın a......a s.....m
O ş..e hamile oldugumu bile soylemezdim muhattap bile olmazdim.
Oturup dusunup karar verirdim ne yapacagima..hos bizim aile dogur diye baskı yapardı biz bakariz diye.

Yani kimsenin sana kızmaya hakkı yok, biz kimiz sanki de. Ama aldığın kararın gerekçesi bana bahane geliyor. Adamın doğurmanı bile istemiyor niye kaçıraınçsın bebeği? Yani ayrılıp gitmişsiniz şu saatten sonra sana nasıl yaklaşmış yüzünü görmek istemiyorum demilş bunlar önemli değil ki. Çocuğu görmek istediğinde ailenden birinden alır sen de onun yüzünü görmezsin. Sanki boşanan her çift bal börek oluyor arkadaşça mı ayrılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…