Kimse senin yaşadıklarını senden iyi bilemez hakkınızda hayırlısı artıkMalesef aldirmak zorunda kalicam
dun yasadiklarimdan sonra
bu adam tehditle kinle nefretle hareket ediyor. sanki dusmanimmis gbi bosana na kadr gerck yuzunu gostermedi snrasinda demedigni birakmadi..sirf psikopatliginda o yizden ileride bana sknti olur coxugu dogur diyor ama seninle isim olmaz gorusmem yuzyuze gelmem diyor ben sana namussuzlukmu yaptin nedir senin bu tavrin diyorum terbiyesizlik yapiyosun ne bicim konusuysn diyor ..ama beni arayip hakaret ediyr..
eger deseydi iyi kotu herzman senin yanindayim dogur cocugumuzu diye ben yine dogururdm ondan destek alcagm icin degil farkli bir psikolojide oldugu icin.. ama bu adam cocugunda hayatini mahveder benimde zihniyet bozuk kafayi siyirmis..bana inanmayip doktora bile ailemden biryle git diyen biri..
isin asli ugrasamam ben bir omur irtibat halinde olcak insanlar degiller evet icim aciyor ama hayatin bazi gercekleri var..
bu benim vebalim degil onun vebali asla asla hakkimi helal etmiyorum icim aciya aciya veda edicem kiyamiyorum ama yapabilcegm bisey yokk
Vebali onun üstüne üzülme nolurBana kizanlarda olucaktir neden mucadele etmiyosun diye ama yasadiklarim gercekden cok zor seyler yasayan bilir derler ya aynen o sekil..ben hayatimin en zor kararini verdim
icim aciyor ama bu adamin yuzunden hayatim mahvoldu birdaha ayni seyleri yasatmasina musade etmicemm.. bu durumu omur boyu kullanicak vicdan yok cnku gecmisin hatrina dahi olsa bir iki guzel laf etseydi mevzuu cok baska bir boyuttaydi babami arayip tehditler savurmus yani akilli insan isi degil babam ne evliyken nede bosndktn snra tek kelime etmis adam degil icindekilern neyin kini neyin ofkesi anlasilir gbi degil..
bana bir kere iyi bisey deseydi bu umutlanmak degilde hani ilerde sknti cikrmayacagini bilsem inat icin herseyi yapabilcek bir insanms cnkuVebali onun üstüne üzülme nolur
Allah büyük karar senin
Ne gibi tehdit ediyor ve neyle alakalı hakaret savuruyor? Ben cidden eski eşinizin psikolojisini anlayamadım çok ilginç.Bana kizanlarda olucaktir neden mucadele etmiyosun diye ama yasadiklarim gercekden cok zor seyler yasayan bilir derler ya aynen o sekil..ben hayatimin en zor kararini verdim
icim aciyor ama bu adamin yuzunden hayatim mahvoldu birdaha ayni seyleri yasatmasina musade etmicemm.. bu durumu omur boyu kullanicak vicdan yok cnku gecmisin hatrina dahi olsa bir iki guzel laf etseydi mevzuu cok baska bir boyuttaydi babami arayip tehditler savurmus yani akilli insan isi degil babam ne evliyken nede bosndktn snra tek kelime etmis adam degil icindekilern neyin kini neyin ofkesi anlasilir gbi degil..
Bana kizanlarda olucaktir neden mucadele etmiyosun diye ama yasadiklarim gercekden cok zor seyler yasayan bilir derler ya aynen o sekil..ben hayatimin en zor kararini verdim
Yahu neyin kararini vereceksiniz adam istemiyorum ben bu cocugu demedi mi zaten size?? Hadi telefonu kapatmis annesini niye ariyorsunuz?? Hakaret duymak hosunuza mi gidiyor?? Siz onu degil o sizi arasin ulassin...burda herkes yazdi size aramayin diyeasla birlesme gbi bir durum soz konusu degil.. iletisime gecicem tabi bu durumu napicz neticede karar vermedik aldrcmmi belli degil.. bana sadece cocuk olsada yuzyuze gelmicegim deyince cildrdm sanki ben onu aldattim kandrdm yaptigi muameledn oturu...ve zaten cocuk durumunu ailesylede konscktk yarin gelceklerdi
Kese görünmüş kalp atışını da duymuş konu sahibiKese gorunmuyorsa dış gebeliktir. Endiselenme
Ya susayım dedim ama içim rahat etmeyecek. Sizin önünüze yazılı bir imtihan konmuş. "Ben bunu çözmeyeceğim" deyip yırtıp atarsanız kaybedersiniz. Ama tüm zahiri zorluklara rağmen savaşıp devam ederseniz kazanan siz olacaksınız.Bana kizanlarda olucaktir neden mucadele etmiyosun diye ama yasadiklarim gercekden cok zor seyler yasayan bilir derler ya aynen o sekil..ben hayatimin en zor kararini verdim
bana bir kere iyi bisey deseydi bu umutlanmak degilde hani ilerde sknti cikrmayacagini bilsem inat icin herseyi yapabilcek bir insanms cnku
hay ağzına, eline sağlıkAblacım bence siz acele karar vermeyin. Benim hissiyatım şöyle:
Bence siz çocuğu istiyorsunuz ama yalnız büyütmek istemiyorsunuz. Bu sebeple de belki adam olur diye adama söyleyeyim demişsiniz ama uymamış. Şimdi de o hayalkırıklığıyla acele karar veriyorsunuz. Bu karardaki sebebiniz asla yukarda yazdığınız şey değil, hayalkırıklığınız. Adam sizden soğuma sebebiyle boşanmış biri, çocuk doğunca yüzüne bile bakmaz arayıp sormaz da. Bunu burdaki herkes anlamıştır siz de dahil. Bu adam bu çocuğa sahip çıkmaz. O ailenin de adamın da bunca saçmalama sebebi sizin onları arayıp sormuş olmanız. İlerleyen hayatınızda bela istemiyorsanız bunları aramazsınız olur biter. Çocuğu da sizden falan alamaz hamile kadını itip kakan adama hangi adam bebek verir Allah aşkına????
hay ağzına, eline sağlıkaldırdığınızda çok pişman olcaksınız ama geri gelmiycek.. Çok iyi düşünün öyle karar verin.
Biz bile burdan böyle düşünürken bu insan nasıl bir insandır anlayamadım ben.. Kötülükte ne var sanki.. Allah hidayet versin. Bence heyecan arıyor. Hayatında biri var gibi.. Gibi gibi diyoruz da kesin olan birşey var ki o da bu adamın kalan hayatının mahvolacağı. NetYine banlanıcam ama içimden geldi
Şu kadını böyle zor durumda bıraktığı için o adamın a......a s.....m
aynen katılıyorum cherrycim çok istiyor bu bebeği belli. Büyük bir buhran bile geçirebilir aldırırsa. Zaten bu herif çocuğun peşine falan da düşmez o kıç yok onda.Bana da konu sahibesi pişman olacak gibi geliyor. O yüzden acele karar vermesin. Ben şahsen şöyle bir tipin çocuğunu doğurmazdım sanırsam. Ama burda önemli olan benim fikrim değil tabi, konu sahibesi için en hayırlı olan. Konu sahibesinin son mesajında yas ve nedamet sezdim. Bana ilerde pişman olabilir gibi geldi.
Bana kizanlarda olucaktir neden mucadele etmiyosun diye ama yasadiklarim gercekden cok zor seyler yasayan bilir derler ya aynen o sekil..ben hayatimin en zor kararini verdim
O ş..e hamile oldugumu bile soylemezdim muhattap bile olmazdim.Yine banlanıcam ama içimden geldi
Şu kadını böyle zor durumda bıraktığı için o adamın a......a s.....m
Yani kimsenin sana kızmaya hakkı yok, biz kimiz sanki de. Ama aldığın kararın gerekçesi bana bahane geliyor. Adamın doğurmanı bile istemiyor niye kaçıraınçsın bebeği? Yani ayrılıp gitmişsiniz şu saatten sonra sana nasıl yaklaşmış yüzünü görmek istemiyorum demilş bunlar önemli değil ki. Çocuğu görmek istediğinde ailenden birinden alır sen de onun yüzünü görmezsin. Sanki boşanan her çift bal börek oluyor arkadaşça mı ayrılıyorBana kizanlarda olucaktir neden mucadele etmiyosun diye ama yasadiklarim gercekden cok zor seyler yasayan bilir derler ya aynen o sekil..ben hayatimin en zor kararini verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?