Hadi diyelim öyle oldu. Hızlı yaşadılar...ne ara şey hamile kaldın ne ara boşandın....allah allaaaah...gece şey yapıp sabahınan boşandınız mı kız?..bacım çok hızlı yaşıyorsunuz
napicam bilmiyorum.isler cikmaz bir hale girdi
bugun normal konusuyorduk eski beyefndyle..
benimle iletisime gecmek istemedigini kesinlikle yuz yuze bebekde olsa gelmek istemedigini belirtti bnde neden byle bisey dedigini sordum soylemedi.. snrada ailesini aradim kimse telfnumi acmadi annesi acti oda okuma yazmasi yok ondan acti oda ordyms annesini neden aramsm diye agzine ne gekiyorsa soyledi.. hasta ruhlu psikopat agzi alinmayacak laflar etti..sok oldum snra babami aramis tehdit etmis falan.. ben bu adama naptim anlamadim gercekden inanamiyorum ve ailem kesnlkle aldr bu adam coxuk dogdukdan snra bile kacirir diyor. cok cekersin diyor napicam bilmiyorum
Bunca sayfa konu ilerledi.ne ara şey hamile kaldın ne ara boşandın....allah allaaaah...gece şey yapıp sabahınan boşandınız mı kız?..bacım çok hızlı yaşıyorsunuz
Tamamen kendi fikrimi söylemek istiyorum.napicam bilmiyorum.isler cikmaz bir hale girdi
bugun normal konusuyorduk eski beyefndyle..
benimle iletisime gecmek istemedigini kesinlikle yuz yuze bebekde olsa gelmek istemedigini belirtti bnde neden byle bisey dedigini sordum soylemedi.. snrada ailesini aradim kimse telfnumi acmadi annesi acti oda okuma yazmasi yok ondan acti oda ordyms annesini neden aramsm diye agzine ne gekiyorsa soyledi.. hasta ruhlu psikopat agzi alinmayacak laflar etti..sok oldum snra babami aramis tehdit etmis falan.. ben bu adama naptim anlamadim gercekden inanamiyorum ve ailem kesnlkle aldr bu adam coxuk dogdukdan snra bile kacirir diyor. cok cekersin diyor napicam bilmiyorum
Çok üstüne geldiler ama üzülme canım esas soru bebek bu senin kararın şahsi görüşümü sorarsan zor olacak ama ben olsam kıymazdım o. Cana mevlam böylesini uygun gördü o Canı sana emanet ettihayir soylemedm zaten adetim gectiggini biliyodu yani dilekce vermedende soypemstm hala adet olmadim diye
Çocuğu istemiyorlar ne kaçırması? Sen bence karar ver çocuğu doğuracaksan o hayatında olmayacak. Boşuna muhatap olup onlarla sinirini de bozma. Usg resimleri gösterip hamileliğine de inandırmak zorunda değilsin. İrtibatı kesmelisin.onlar pislik icin bile bebgimi benden alirlar gervek yuzleri yeni meydana cikti
Bana da konu sahibinin hala eski eşinden birtakım beklentileri var gibi geldi. Bu kadar gaddar bir insandan hiçbir konuda beklentiniz olmamalıKonuyu ara ara okuyup hic yorum yapmayanlardandim, ama yine annesini aradiginizi gorunce dayanamadim, adam israrla sevmiyorum, istemiyorum, yuz yuze gelmek istemiyorum diyor daha ne desin, iletisimi kesmek icin ille küfür ve hakaret mi duymaniz gerekiyordu?
Hem bosandiginiz esinizin ailesiyle sizin aileniz neden biraraya gelip sizin karninizdaki bebege ne olacagini konussunlar ki? Bebek sizin, sorumluluk sizin, buna sizden baska kimse karar veremez, hele ex esinizin ailesi hic veremez, artik yolunuza bakin, bitti gitti. Eger tek basiniza cocuk buyutmeyi goze aliyorsaniz dogurun, aksi halde dogurmayin, sahsen boyle bir adamdan geriye bana hicbir sey kalmasin istedigim icin bile dogurmazdim.
ya bu durum gerçekten çok ilginç. adam sogudugunu soyleyerek ayrılmak istiyor siz de kabul ediyorsunuz bosanınca da herkese bir seyler anlatıyor ve herkes sizi kötü biliyor. Adamda en ufak pişmanlık emaresi yok ve kosarcasına kacıyor. Acaba bir yanlıs anlasılma oldu da bunu size acıklamadan dogrudan ayrılma talep etti ve sizin kabul etmenız de kafasındaki supheleri haklı mı cıkardı? Hiçbir normal bosanma sonrası sizi boylesine suclayacak kadar hele ki ortada bir cocuk varsa bu kadar gaddarlasılmaz. Siz biraz bunu irdeleyin bence. Ortak arkadaslarınız filan varsa onlara ne anlatmış sizden niye bu kadar nefret ediyor sebebi ne olabilir. Belki de bosanma teklifini direkt kabul etmeniz bile baska cıkarımlar yapmasına sebep olmus olabilir.ol
kizlar anlamadnz galiba geri donus icin degil adam ne anlttysa millete benden vebali gibi davraniyorlr. ve inanmiyorlar hamile olduguma isler baska boyutta ben gururum.yuzunden ayrildm beni istemeyen ven istemedm diye..eyvallah etmedim cocuk icin bariscgimi nerden cikrdnz..sadece konusulckti ailecek bu konu ne yapilabilir diye kendileri beni babami aricaklardi yani ben keyfimden aramadm..bugun usg resmini falan gonderdim digerinde ismim yazmiyorms diye yani duurm tekrr evlilik degil
Niye kendisine zarar verecekmiş? Boşanmak isteyen kendi, nefretle dplu olan kendi, ama kendine zarar veren de o. Ya bu adam senin hakkında bi iftira bir şey duymuş olmasın?bugunde bir arkadasi aradi beni kendine zarar verebilcegini soyledi bnde saf saf uzuldum..
ya ben ne zman akillancam boyleleri kendi cikarlari icin herseyden vazgecerler
Okuduğum en mantıklı yorumMadem bebegini pislik olsun diye senden alacaklarini dusunuyorsun Bence gelip konustuklarinda esin aldir derse, ve tabiki sen de dogurmakta kararliysan dogurmak istedigini notere gidip bebegi istemedigine ve dogduktan sonra da hicbir sekilde babalik hakki idda etmeyecegine dair sozlesme yapmasini iste. Psikolojisinin bozuk oldugunu dusunuyorum.. Allah akil fikir versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?