esimden yeni bosandim hamileyim..

Adamin hayatinda net olarak baska biri var. O yüzden bu ani bosanmasi su anki tavirlari.

Evlatlarima baktikca hayat karsima ne zorluk cikarirsa cikarsin yine de onlar sayesinde hersey hep daha güzel daha degerli. Dogur o bebegi. Kimseyi dinleme. Allahin mucisesi bu bebek

Konunuzu bastan takip etmistim en son kimyasal gebelik muhabbeti olmustu simdi gördüm tutunmuş size.Bence bebeginiz bir mucize sizin için birakin onlarin ne diyecegini silin onlari kendi kararinizi kendiniz verin.Onlari lutfen bir daha ne arayin ne sorun hatta ararlarsa cikmayin bile.O ruh hastasi ya birgun vok pisman olacak yada hic babalik bile yapmayacak cocuguna.Biz kadinlar güçlüyüzdür bence dimdik durun arkaniza bile bakmadan yolunuza devam edin.Eger dogurursaniz cocugunuz size yoldas olacaktir

Tamamen kendi fikrimi söylemek istiyorum.
Sonuçta o bebek doğarsa,bu kişilik Baba olacak.!
Bilmiyorum.
Empati yapıyorum asla doğurmazdım.
Daha sağlıklı bir evlilikte daha güzel aile ortamında çocuk yapardım.
Kimse anne babasını seçemiyor bu hayatta.
Amaaa,kadınlar baba’nın kim olacağını seçebiliyor.

Benim anneme hep söylediğim şey,
Böyle bir adamı nasıl bize baba ettin.!

Zor bir durum.
Duygular eminim karışıktır.
Karşı taraf asla en ufak destek değil.
Bu tarz bir adamla ömür boyu bağınız kalsın istiyorsanız bu sizin fikriniz,sizin hayatınız.
Ne diyelim ki,hakkınızda hayırlısı olsun.
Umarım en sağlıklı kararı verirsiniz..

Şimdi canım konu sahibesi siz sanırım adam adam olur da aile oluruz umudu taşıyorsunuz. İnsan tabi ki umut etmek istiyor ama bazen gerçeğin ortaya çıkması bizim yararımıza ki boş umutlara tutunmayalım. Bu adam babalık yapmaz bunu net anlamış olmanız gerek. Bunu kabul ederek öyle karar vermelisiniz. Hiçbir beklentiniz olmasın diğer taraftan.

Tüp bebek tedavisi evlilik için en zorlu sınav ve insanları dengesiz kılıyor yaşamayan bilmez . Ama anlamadığım eskiden 6 ay sürerdi boşanma aşaması hatta hemen evliliğe izin bile olmazdı ki sorun olmasın diye

hayir soylemedm zaten adetim gectiggini biliyodu yani dilekce vermedende soypemstm hala adet olmadim diye
Çok üstüne geldiler ama üzülme canım esas soru bebek bu senin kararın şahsi görüşümü sorarsan zor olacak ama ben olsam kıymazdım o. Cana mevlam böylesini uygun gördü o Canı sana emanet etti

onlar pislik icin bile bebgimi benden alirlar gervek yuzleri yeni meydana cikti
Çocuğu istemiyorlar ne kaçırması? Sen bence karar ver çocuğu doğuracaksan o hayatında olmayacak. Boşuna muhatap olup onlarla sinirini de bozma. Usg resimleri gösterip hamileliğine de inandırmak zorunda değilsin. İrtibatı kesmelisin.

Konuyu ara ara okuyup hic yorum yapmayanlardandim, ama yine annesini aradiginizi gorunce dayanamadim, adam israrla sevmiyorum, istemiyorum, yuz yuze gelmek istemiyorum diyor daha ne desin, iletisimi kesmek icin ille küfür ve hakaret mi duymaniz gerekiyordu?
Hem bosandiginiz esinizin ailesiyle sizin aileniz neden biraraya gelip sizin karninizdaki bebege ne olacagini konussunlar ki? Bebek sizin, sorumluluk sizin, buna sizden baska kimse karar veremez, hele ex esinizin ailesi hic veremez, artik yolunuza bakin, bitti gitti. Eger tek basiniza cocuk buyutmeyi goze aliyorsaniz dogurun, aksi halde dogurmayin, sahsen boyle bir adamdan geriye bana hicbir sey kalmasin istedigim icin bile dogurmazdim.

Konu sahibinin eşi
Bana da konu sahibinin hala eski eşinden birtakım beklentileri var gibi geldi. Bu kadar gaddar bir insandan hiçbir konuda beklentiniz olmamalı

ya bu durum gerçekten çok ilginç. adam sogudugunu soyleyerek ayrılmak istiyor siz de kabul ediyorsunuz bosanınca da herkese bir seyler anlatıyor ve herkes sizi kötü biliyor. Adamda en ufak pişmanlık emaresi yok ve kosarcasına kacıyor. Acaba bir yanlıs anlasılma oldu da bunu size acıklamadan dogrudan ayrılma talep etti ve sizin kabul etmenız de kafasındaki supheleri haklı mı cıkardı? Hiçbir normal bosanma sonrası sizi boylesine suclayacak kadar hele ki ortada bir cocuk varsa bu kadar gaddarlasılmaz. Siz biraz bunu irdeleyin bence. Ortak arkadaslarınız filan varsa onlara ne anlatmış sizden niye bu kadar nefret ediyor sebebi ne olabilir. Belki de bosanma teklifini direkt kabul etmeniz bile baska cıkarımlar yapmasına sebep olmus olabilir.

Eski esin tum baglari kopatmis. Kafasinda tamamen bitirmis. Daha once de soyledigim gibi asla babalik yapmayacaktir. Onun kalbi muhurkenmis. Iletisime gecmek icin cocugu kullandigini dusunuyor.
Boyle bir durumda onunde iki yol var: birisi gebeligi sonlandirmak. Digeri bebegi doguracaksan bu adamla ve ailesiyle asla ve asla bir daha gorusmemek. Her iletisime gectiginde giderek hakaretin dozu artacaktir.
Karar senin.

Biliyorum bosanma senin isteginle olmadi. Bir nevi mecbur kaldin. Yarim ve caresiz hissediyorsun kendini. Ancak bundan sonra hayat yolunda tum kararlari kendin vermek zorundasin.
Ilk hamileligini ogrendiginde, bebegi babasi olarak bilmek hakki idi. Aradin ve durumu bildirdin. Ondan pek bir tepki gelmedi. Ilk soyledigi istemiyorum oldu. Sonra biraz vicdan yapip dogurmak istiyorsan dogur dedi yanlis hatirlamiyorsam. Tekrar aramamaliydin. Ikinci aradiginda artik gorusmek istemedigini soyledi. Bebegin sorumlulugunu almak istemiyor. Bundan sonra durum degismeyecektir. Zaten sorumluluk sahibi olsa idi sıkıldım diye bosanmazdi.
Simdi herseyi bir tarafa birak. Sen ne istiyorsun? Bebegin tum hayati boyunca herseyle tek basina mucadeke edecek guce sahip misin? Okul secimi, hastalandiginda hastaneye goturme, tek basina doguma gitme, dugunu tek basina yapma, mezuniyetini tek badina kutlama, tek basina evlendirme....
Eski esim terk ettiginde oglum 7 yasinda idi. Su an ben her seyi tek basima yapiyorum. Gece 12 de hastalandiginda acile goturmek gibi...Su an ergenlik yasiyor. 13 yasinda. Ve tek basima ergenlik triplerini cekiyorum. Haziranda LGS sinavina girecek mesela. Ders calismayacagim diye triplerini cekiyorum bugun mesela. Sanki benim icin sinava giriyor. Ve tum bunlarda yalnizim. Herkes kendince akillar veriyor. Ama hep karar malesef sadece bana kaliyor.

Hani konu sahibi demiş ya ailem zina bebeği muamelesi yapıyor diye. E burda aldır diyen üyeler de aynısını yapıyor. Niye aldırsın? Tecavüz bebeği değil, resmi nikahlıyken isteyerek hamile kalmış. Hatta tüp bebek bile yaptırmış 1 ay öncesine kadar. Evlilikleri kürtajın yasal süresinden önce bitmesi mi bebeğin suçu? 2 aylık değil de 3 aylık hamile olsaydı ne olacaktı mesela?

bugunde bir arkadasi aradi beni kendine zarar verebilcegini soyledi bnde saf saf uzuldum..
ya ben ne zman akillancam boyleleri kendi cikarlari icin herseyden vazgecerler
Niye kendisine zarar verecekmiş? Boşanmak isteyen kendi, nefretle dplu olan kendi, ama kendine zarar veren de o. Ya bu adam senin hakkında bi iftira bir şey duymuş olmasın?

Okuduğum en mantıklı yorum http

Bir üyenin de dediği gibi "babalık hakkı" iddia etmemesi için sözleşme yapın. Çocuk da sizin soyadınızı alsın. Çünkü itliğine bile babalık yapası gelir. Şimdi bu kadar ciddiyken ve netken bu sözleşmeyi yaptırın yoksa ilerki zamanlarda kabul etmeyebilir.

Kimseye hamileliğinizi inandırmak zorunda değilsiniz.

Bebeğinizin mucize olduğunu düşünüyorum.

Eski eşten beklentiyi 0(sıfır)a indirin. Yani adamdan babalık beklemeyin veya size dönmesini vs hiç ummayın. Biz kadınız, bebeğe bakabilmek doğamızda var yapabilirsiniz bunu. Ama dediğim gibi babayı ve ailesini yok sayarak.

Bence tek basina cocuk büyütmek gercekten zor olur. Bu adamdan kesinlikle hayir gelmez. Sana karsi bisey hissetmese bile bebegi duyunca merhametli olmasi gerekirdi ama hamile kadina hakaretler ediyor.

Malesef aldirmak zorunda kalicam
dun yasadiklarimdan sonra
bu adam tehditle kinle nefretle hareket ediyor. sanki dusmanimmis gbi bosana na kadr gerck yuzunu gostermedi snrasinda demedigni birakmadi..sirf psikopatliginda o yizden ileride bana sknti olur coxugu dogur diyor ama seninle isim olmaz gorusmem yuzyuze gelmem diyor ben sana namussuzlukmu yaptin nedir senin bu tavrin diyorum terbiyesizlik yapiyosun ne bicim konusuysn diyor ..ama beni arayip hakaret ediyr..
eger deseydi iyi kotu herzman senin yanindayim dogur cocugumuzu diye ben yine dogururdm ondan destek alcagm icin degil farkli bir psikolojide oldugu icin.. ama bu adam cocugunda hayatini mahveder benimde zihniyet bozuk kafayi siyirmis..bana inanmayip doktora bile ailemden biryle git diyen biri..

isin asli ugrasamam ben bir omur irtibat halinde olcak insanlar degiller evet icim aciyor ama hayatin bazi gercekleri var..
bu benim vebalim degil onun vebali asla asla hakkimi helal etmiyorum icim aciya aciya veda edicem kiyamiyorum ama yapabilcegm bisey yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…