Allahıımm dualarım kabul oldukizlar ben anlamiyorum.. bu zmana kadr devlete gitmistim kese yok kanamam vardi hafif de akinti gbi ama bugun ozele gttm keseyi gordu kalp atisinida duyduk hatta ben anlamadm ya..6 hafta 5gunluk dei
Aynen aynen aynen. Seçme şansım olsaydı babamın babam olmasını istemezdim. Bide neymiş efendim bu bir mucizeymiş. Yok kalsındı, ben mucize olmasaydım. Bu mucizeler toplumun yarısından fazlasını oluşturan depresif, mutsuz sinir hastaları. Dediğiniz gibi bu zavallı çocuk, sadece bu suçsuz günahsız kadının mucizesi değil, dengesiz bir psikopatın da çocuğu olacak. Acaba bebekte bu hayatı istermiydi?Tamamen kendi fikrimi söylemek istiyorum.
Sonuçta o bebek doğarsa,bu kişilik Baba olacak.!
Bilmiyorum.
Empati yapıyorum asla doğurmazdım.
Daha sağlıklı bir evlilikte daha güzel aile ortamında çocuk yapardım.
Kimse anne babasını seçemiyor bu hayatta.
Amaaa,kadınlar baba’nın kim olacağını seçebiliyor.
Benim anneme hep söylediğim şey,
Böyle bir adamı nasıl bize baba ettin.!
Zor bir durum.
Duygular eminim karışıktır.
Karşı taraf asla en ufak destek değil.
Bu tarz bir adamla ömür boyu bağınız kalsın istiyorsanız bu sizin fikriniz,sizin hayatınız.
Ne diyelim ki,hakkınızda hayırlısı olsun.
Umarım en sağlıklı kararı verirsiniz..
Tamamen kendi fikrimi söylemek istiyorum.
Sonuçta o bebek doğarsa,bu kişilik Baba olacak.!
Bilmiyorum.
Empati yapıyorum asla doğurmazdım.
Daha sağlıklı bir evlilikte daha güzel aile ortamında çocuk yapardım.
Kimse anne babasını seçemiyor bu hayatta.
Amaaa,kadınlar baba’nın kim olacağını seçebiliyor.
Benim anneme hep söylediğim şey,
Böyle bir adamı nasıl bize baba ettin.!
Zor bir durum.
Duygular eminim karışıktır.
Karşı taraf asla en ufak destek değil.
Bu tarz bir adamla ömür boyu bağınız kalsın istiyorsanız bu sizin fikriniz,sizin hayatınız.
Ne diyelim ki,hakkınızda hayırlısı olsun.
Umarım en sağlıklı kararı verirsiniz..
Çoğu kadın istiyor ki evleniyor ve çocuk yapıyor.Ben de aynen bu sekilde dusunuyorum, ama konu sahibesi bebegi kendi istiyor bence. Kendi istiyorsa, yapacak soylenecek bir sey yok.
Şu mesajda duygulandırmıyor değil..kizlar ben anlamiyorum.. bu zmana kadr devlete gitmistim kese yok kanamam vardi hafif de akinti gbi ama bugun ozele gttm keseyi gordu kalp atisinida duyduk hatta ben anlamadm ya..6 hafta 5gunluk dei
Bir ömür pişman olursun konu sahibi. Ben kürtaj olup da pişman olmayan görmedim. Zaten tedaviyle olmuş bir daha anne olmanızın garantisi var mı? Yapmayın kıymayınbu benim vebalim degil onun vebali
Siz o bebeği görmeseniz de anne karnında da olsa, o da bir kalp taşıyor, o da sizin gibi nefes alıyor şu an.Çocuğu aldırma diyenler acaba farkında mı bu kadının eşsiz kaldığının?
Tek başına çocuk büyütmek zorunda kalacak.
Bunu hesaba katıyor musunuz?
Neye dayanarak aldırma deniyor anlamıyorum ki.
Böyle berbat bir devirde baba başında olmadan bir çocuk yetiştirmek çok zor değil mi?
Çocuk bakmak her türlü çok ama çok zor bir şeyken
doğur doğur doğur demek nedir ya? Aklım almıyor.
He tabii ki doğum yaptıktan sonra da ayrılabilirdi.
Yine tek başına kalabilirdi ama bu durum farklı.
Olan olmuş bile bile lades denecek.
Çok iyi düşünülmesi şart. Aile desteği de çocuk severken iyi ama çocuğun derdi tasası olunca of pof yaparlar. Anne baba olmadan çok zor.
Merhaba, siz kendiniz için en doğru kararı vereceksinizdir eminim, iyi düşünün ve kalbinizin sesini dinleyin demekten başka elimizden bir şey gelmez zaten. Benim annem de babamdan bana hamileyken ayrılma kararı almış ve o zamanın şartlarında beni kendisi büyütmüş biri. Onun yaşadığı zorlukları ben çocukken bilemezdim ama ben hiçbir eksiklik yaşamadım şükürler olsun, anneanne ve dede desteği vardı zaten. Baba tarafı ile hiçbir iletişimimiz bile olmadı, onlar da zamanında tehditler-rahatsızlıklar birçok olay yaşatmışlar ama ben doğduktan sonra hiçbiri tekrarlanmadı. Bence anne çalışıyorsa özellikle de ve belli bir yaşa geldiyse hem anne hem baba olabilir zaten. Ama size ne kızmak, ne yadırgamak hiçbirimizin haddi değil elbette, dediğim gibi siz en doğru kararı verecek kişisiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.Malesef aldirmak zorunda kalicam
dun yasadiklarimdan sonra
bu adam tehditle kinle nefretle hareket ediyor. sanki dusmanimmis gbi bosana na kadr gerck yuzunu gostermedi snrasinda demedigni birakmadi..sirf psikopatliginda o yizden ileride bana sknti olur coxugu dogur diyor ama seninle isim olmaz gorusmem yuzyuze gelmem diyor ben sana namussuzlukmu yaptin nedir senin bu tavrin diyorum terbiyesizlik yapiyosun ne bicim konusuysn diyor ..ama beni arayip hakaret ediyr..
eger deseydi iyi kotu herzman senin yanindayim dogur cocugumuzu diye ben yine dogururdm ondan destek alcagm icin degil farkli bir psikolojide oldugu icin.. ama bu adam cocugunda hayatini mahveder benimde zihniyet bozuk kafayi siyirmis..bana inanmayip doktora bile ailemden biryle git diyen biri..
isin asli ugrasamam ben bir omur irtibat halinde olcak insanlar degiller evet icim aciyor ama hayatin bazi gercekleri var..
bu benim vebalim degil onun vebali asla asla hakkimi helal etmiyorum icim aciya aciya veda edicem kiyamiyorum ama yapabilcegm bisey yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?