Tüm yaşadıklarının üzerine ve üstelik te içinde bulunduğun ruhsal durumuna rağmen bir de forumda katlanmak zorunda kaldığın bazı kişiler için üzgünüm.
Eğer hamileliğin kesinleşir ise , Sana “Benimle muhatap olma bundan böyle” dediği için durumu kendisine söylemeyeceğini yazmışsın. Haklısın ve böyle bir adamla muhatap olma gerçekten de. Ancak böyle bir kişiliğin ileride Seni hamileliğini kendisine bildirmemekle suçlaması pek te olmayacak bir durum değil. Böylesine olası bir sorunla da uğraşmamak için , durumu Noter kanalı ile tebliğ et. Şaşırıp dursun neden Noter vasıtası ile bildirdin diye. Hem ilerideki suçlamalardan kurtulursun ve hem de gerçekten muhatap olmaya hiç te istekli olmadığını göstermiş olursun.
Ve Sevgili http dua ediyorum ki inşaallah gerçekten hamilesindir.. İnşaallah Sen ve Bebiş’in, her ikiniz de birbirinize Can verecek, Can olacaksınız. Sevgilerimle..
Bende yazmak istedim bişeyler. Ben aldırın diyen arkadaşlara şunu sormak istiyorum. Konu sahibi eşinden boşanmayıp bebek doğduktan 2 ay sonra boşansaydı o zaman da o bebeği çocuk esirgeme kurumuna mı verin diyecektiniz? Öldürün diyemeyeceğinize göre.. Ben olsam asla aldırmazdım. O benim çocuğum. İnsanlar çocuk sahibi olabilmek için neler yapıyor. Sperm bankasından sperm alıp çocuk doğuran biliyorum. Bir çocuğun doğması için evli olmanıza başınızda bir erkek olmasına gerek yok. Babası ölmüş terketmiş nice çocuklar var. Ayrıca yine iki yakınım sırf boşancam diye bebeklerini aldırdılar bir daha da hiç bebekleri olmadı. Birisi evlendiği halde olmadı diğeri hiç evlenmedi. Anne olma şansı içinizde yaşıyor bundan vazgeçmeyin. Belki bir daha asla o duyguyu yaşayamayacaksınız
Çocuğu aldırma diyenler acaba farkında mı bu kadının eşsiz kaldığının?
Tek başına çocuk büyütmek zorunda kalacak.
Bunu hesaba katıyor musunuz?
Neye dayanarak aldırma deniyor anlamıyorum ki.
Böyle berbat bir devirde baba başında olmadan bir çocuk yetiştirmek çok zor değil mi?
Çocuk bakmak her türlü çok ama çok zor bir şeyken
doğur doğur doğur demek nedir ya? Aklım almıyor.
He tabii ki doğum yaptıktan sonra da ayrılabilirdi.
Yine tek başına kalabilirdi ama bu durum farklı.
Olan olmuş bile bile lades denecek.
Çok iyi düşünülmesi şart. Aile desteği de çocuk severken iyi ama çocuğun derdi tasası olunca of pof yaparlar. Anne baba olmadan çok zor.
Aynen dediğiniz gibi, herşey o kadar da bal gibi maddiyat ki..Kürtaja asla karşı değilim ama
kurtajin kiyisina gelmis randevu alirken vazgeçmiş biri olarak soyluyorum ki cok zor bunu yapabilmek ben yapamadim ...
Evet eşin yaninda değil ama maddiyatin var
'Ay canim hersey maddiyat mi' demesin kimse
Evet Bal gibi de maddiyat...kaldi ki belki cok daha güzel niyetli biri girer hayatına bu isler hic belli olmaz
Dunyada tek eski kocan yok ya...
bu ne biçim bir tavsir ya sız nesınız kımsınız bu nasıl bır tabır şu konusmaya yazmya bakın ayıp değil mi burda hemcinslerımız derdını anlatıyor usteık tup bebe denemesı yapmış bir kadın arkadasımjz nasıl boyle alaylı cirkin bi betımleme yapıyorsunuz ayıp gunah ya kınıyorum sizi çaresizce buraya kafası dağılsın çözum bulsun dıye bir sorununu yazmış arkadasımıza destk olup ustelık psıkolojık durumu malum ortada kötu olan bır ınsana bunu neden yapıyorsunuz terbıyesızlıgınızı dalganızı kendınıze saklayın bır zahmet...Kapanışı yapalım demişlerjübile maçı
Vurma vurma öldü.bu ne biçim bir tavsir ya sız nesınız kımsınız bu nasıl bır tabır şu konusmaya yazmya bakın ayıp değil mi burda hemcinslerımız derdını anlatıyor usteık tup bebe denemesı yapmış bir kadın arkadasımjz nasıl boyle alaylı cirkin bi betımleme yapıyorsunuz ayıp gunah ya kınıyorum sizi çaresizce buraya kafası dağılsın çözum bulsun dıye bir sorununu yazmış arkadasımıza destk olup ustelık psıkolojık durumu malum ortada kötu olan bır ınsana bunu neden yapıyorsunuz terbıyesızlıgınızı dalganızı kendınıze saklayın bır zahmet...
Çok haklısınız. Ama ben hiçbir annenin "keşke bu çocuğu dogurmasaydım" dediğini duymadım. Aksine kürtaj olanlar pişman. Teyzem kürtaj olalı 25 sene olmuş hâlâ o bebeği anıyor, 3 çocuğu daha var ama yine onu düşünüyor. Empati yapmaya çalışıyorum anne değilim anlamaya çalışıyorum ama kıyamazdım ya. Babasının canı cehenneme. O benim parçam benim canım. Zaten tedaviyle olmuş bir daha anne olacağınızın garantisi var mı?kafam allak bullak ne yapcagimi bilmiyorum bir karar veriyorum sonra dusunuyorum.. bas agrisindan yatakdym iki gundr
Haydi onu da gectim, fanatik sekilde senin icin dua ettim insallah hamilesindir vb yazanlar varBu kadin su duruma dussun diye kim niye dua eder yahuu, babasiz cocuk buyutmek kolay mi??
sunuda burdan belirtiyim tup bebek yaptik tutmadi adet oldum yani o adettn snraki bebek bu dogal yollrla yani o yizden sasrdim bendeÇok haklısınız. Ama ben hiçbir annenin "keşke bu çocuğu dogurmasaydım" dediğini duymadım. Aksine kürtaj olanlar pişman. Teyzem kürtaj olalı 25 sene olmuş hâlâ o bebeği anıyor, 3 çocuğu daha var ama yine onu düşünüyor. Empati yapmaya çalışıyorum anne değilim anlamaya çalışıyorum ama kıyamazdım ya. Babasının canı cehenneme. O benim parçam benim canım. Zaten tedaviyle olmuş bir daha anne olacağınızın garantisi var mı?
Sen bence kararını verdin istersen yorumlara kapat konunu. Herkes fikrini söyledi zaten. Millet boşuna girmesin birbirine. Yorgan gitti kavga bitti.sunuda burdan belirtiyim tup bebek yaptik tutmadi adet oldum yani o adettn snraki bebek bu dogal yollrla yani o yizden sasrdim bende
E resmen mucize bebek bu. Tüm hayatınız boyunca "yaşasaydı şu yaşında olurdu" diye düşünmek durumunda olmak mı, evladınızla vakit geçirmek mi? Yapmayın çok pişman olursunuzsunuda burdan belirtiyim tup bebek yaptik tutmadi adet oldum yani o adettn snraki bebek bu dogal yollrla yani o yizden sasrdim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?