aynen arkadaşım bende ışte korkuyorum değişmez diye 0dan başlamak için daha çok istiyorum zor olsa bile değer diyorum kendime suçlu olan kendisi bunu oda kabul ediyor ama gel gelelim t otosu hep havalrdaBence sıfırdan başla. Adam sana şiddet bile uygulamış buna rağmen yine de kendisi senin evine gelip ailenden ve senden özür dinlemiyor sadec e arıyor, bi de suçlu olan senmissin gibi muhlet veriyor. Pişman olduğunu hiç sanmıyorum geri donersen aynilarini tekrar yaşayacaksın.
tresekur ederim çocuk olsa her gün annemlere çocuğu gotur diye baskı yapar bu sefer bu yonde de kaygılarım var dönülmez yolda değilim ama canim oyle bir ailem çarkı düşman başına hem dar günde destek yerine kostebekoluyorlar istre bu yuzden zordayimbu dertler yarın çocuğunuz olunca daha da artar dayanılmaz olur düşün bakalım böyle bir adam nasıl bir baba olur? yaşın çok genç dönülmez bir yolda değil ailesi arkasında olmadan da ayaklarının üzerinde duran bir çok kadın yine de ortamını sen biliyorsun kararı sen vereceksin yorumları okumadım ama ben olsam dönmezdim.
Sana gel diyorsa pişman demektir. Şartlarını da zamanla kabul eder bence.Tresekur ederim canim esime yanlılarını söyledim ama kendisi okumadığı için beni de gelisme mi pek istemiyor ailesinde mecbur gidecekmisim ister bu yuzden bosanmak istiyorum
Cok tesekur edrim guzel yorumunuz icin Rabim yardimcimiz olsun bosanmak benim icn daha iyi olacak ama bosanmak damgasi benim icin cok zor olacak ozellikle yasadigim ceve ve zihniyet dolasiylaÇok üzüldüm size 23 yaşında geç bi kadın;güzel kardeşim önünde daha yıllar var boşan demek dile kolay ama ben başka bir yol göremedimailevi durumunuzu da anladım ama elin adamından dayak yiceme babamın suratını çekmeye razı gelirdim heralde,yinede iyi düşün taşın.
Allah yardimcimiz olsun bende o cesaret var suan ama pisman olmaktan cok korkuyorumBoşanmak bir cesaret işi diye düşünüyorum. Kendini ezdirmemek her türlü zorlugun üstesinden gelebilmek. .şu cesaret bana da gelse
cok saolun yorumunuz için elbette bunları ona söyledim ama hesapnkitaplari bir hep beraber çalışıyorlar paraları bir bu yuzden uzak bir yere taşınmaz hatta canim evlerimiz yakın olsun diye 2 sokak altta ev aldık bende sizin gibi kendime bir şans daha versem guzel bir hayatim olurmu diyorumBence sen bu kadar hayatından taviz veriyorsan onun da vermesi lazım. Şart koy ailesinden uzak bir yere taşınmaya ve de mühlet ver onun sana yaptığı gibi mesela 2 aya kadar diye. Öyle döneceksen dön. Yoksa okulunu bitirip kendi ayaklarının üzerinde durabileceğinin, modern bir insanla yeniden evlenebileceğinin ihtimali olduğu bir ahayata şans ver.
Allah yardimcimiz olsun bende o cesaret var suan ama pisman olmaktan cok korkuyorum
çocuk yok canim zaten ben buna çok üzülüyorum esimle hep kavgalarının annesinin evine gitmiyorum diye oluyor dediğiniz gibi mecbur da değilim ama gidiyorum yine kendi ailem onların zihniyetinden bosanmak bizde ayip diyor don diyor onlarda baskı yapıyorlar adımız çıkar diyorlar cahiĺer bıktım hepsindenArkadasim yasin 23 cocuk falanda yok sanirim
Sorun sadece hergun kv ye gitmek olsaydi hadi bi daha dene derdim
Sen yapmak zorunda dahi olmadigin bisey icin siddet goruyorsun.Hala tekrar gitsem mi diyorsun. Tamam yuva kolay kurulmuyor da,sizde caninizi sokakta bulmadiniz herhalde..
Aileniz ne diyor bu duruma?
aynen bunu ondan beklerim bei kendi çocuğumun gözü onunde de döver bu karakteerder bir adamAyrica siddet meyilli bi es, baska bir anlasmazlikta yine size el kaldirabilir.
Ilerde cocuk sahibi oldugunuzda onu dovmeyecegi ne malum?
Sizi cocugun gozunun onunde dovmeyecegi ne malum.
teşekkürler tatlim armutun önde gideni hemdeCuma ya kadar sure veriyor bir de, sinirlerim bozuldu :)
Ara o armutu, sen bana sure veremezsin ben sana sure veriyorum, kapima geleceksin o kadar deyip kapatirmisin,
cok rica ediyorum
ona karsi evlendigimden beri hic bir hissim yok zaten 2 ay icerisinde gorucu usulu evlendik onu sahsi olarak izlemedim 1 aydır babamlardayim sadece alışkanlıklarını ve düzenini özledim bu kadar beni seviyorsa kendisi gelir dediğiniz gibi" babamin evine yolladi" da ne demek ya allah askina? Bu adamin kafasinda mi var? Sen bir esya misin? Seni geri iade ediyor? " 15 gün icerisinde fisi ile geri verile biliyor" falan ......
Bence hic birsey deme..... Ne barismak nede bosanmak gecsin aklindan. Söyle bi 1 ay kafani dinle. O seni eger gercekten seviyorsa cuma günpne kadar cvp vermesen bile bekler ....
Kafani toparladiktan sonra zaten onsuzluga alisicaksin. Biraz hislerini kenara atmaya kendine zaman ver ve kafani kullan!!!!
coksaolun içimi ferahlattiniz dediğiniz gibi sadece kocam olmadan devam eşi cem yoluma ben zaten asiktta değilim esime sadece alışkanlık bu yönden Allahın izniyle hiç zorluk çekmem çünkü severek evlenmedikiyi de çok fazla seçeneğin yok, ya seni kafası kızdığında, ailesine en ufak bir imada bile bulunduğunda dövecek bir adam ya da 0'dan başlamak.
kaldı ki 0'dan başlamak ne?
öyle bir şey yok, hayatına devam edeceksin, alt tarafı, sadece kocan olmadan. eşinden ilk ayrılan sen değilsin. şuraya yazan kadınların kaç tanesi ne aşklardan, ne kocalardan vazgeçti, sen kadın dövücü kocandan mı vazgeçemeyeceksin.
gözünde büyütme Allah aşkına, başka anaların da erkek evlatları var.
ya zaten ailenizin niye boşanma dedikleri belli oldu görücü uslu kend, istediklerinie verdiler sonrada aracı olan şahısların hatrınımı kırmayacaklar güya sen onların evladısın kimse kalmadığında onların yanında olacak kişisin nasıl bir zihniyet el gün neder ayı bilmem ne... off off bu insanlar çok zalim yaona karsi evlendigimden beri hic bir hissim yok zaten 2 ay icerisinde gorucu usulu evlendik onu sahsi olarak izlemedim 1 aydır babamlardayim sadece alışkanlıklarını ve düzenini özledim bu kadar beni seviyorsa kendisi gelir dediğiniz gibi
Canım çevre basısı vs için kendini yıllarca zındanamı sokacaksın,bak ben sana ne diyim o çok çekindiğin çevren kendi kıçı sıkışınca aman Canım ne var bunda evlenmekde boşanmakda helal der sen kalırsın ortada.Cok tesekur edrim guzel yorumunuz icin Rabim yardimcimiz olsun bosanmak benim icn daha iyi olacak ama bosanmak damgasi benim icin cok zor olacak ozellikle yasadigim ceve ve zihniyet dolasiyla
Yorumunu nu için tesekur ederim bence toplum olarak bir yiva diye tutturduk benim elimde gelse bir dk bile düşünmezdim yaşadığım açılardan dolayı ama ailem ve cevre sağolsun yazık oluyor bize sadece yazik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?