- Konu Sahibi Kahveseverw
-
5 aylik evliyim tecrubeli insanlardan fikit bekliyorum esimin digunden sonra 6 bin tl borcu kaldi. Bir bilekligim var satip versem mi bilmiyorum bi yandan da bi sekilde odesin diyorum altin alinmiyor diye. Kararusizm esime cok guveniyorum tekrardan yapar ama tecrubeli insanlarin fikrini istiyorum
Güvenme canım. Yapmaz. Eli rahatlasa bile o parayla eve şunu alalım der yapmaz. Altın senin garantin. Verme.5 aylik evliyim tecrubeli insanlardan fikit bekliyorum esimin digunden sonra 6 bin tl borcu kaldi. Bir bilekligim var satip versem mi bilmiyorum bi yandan da bi sekilde odesin diyorum altin alinmiyor diye. Kararusizm esime cok guveniyorum tekrardan yapar ama tecrubeli insanlarin fikrini istiyorum
Borçları eldeki yatırımdan değilde çalışılanla ödemenin daha mantıklı olduğu düşüncesindeyimdir herzaman.5 aylik evliyim tecrubeli insanlardan fikit bekliyorum esimin digunden sonra 6 bin tl borcu kaldi. Bir bilekligim var satip versem mi bilmiyorum bi yandan da bi sekilde odesin diyorum altin alinmiyor diye. Kararusizm esime cok guveniyorum tekrardan yapar ama tecrubeli insanlarin fikrini istiyorum
İmkânınız varsa ödeyin. Var olanı satmak iyi olmuyor. Ama başka ödeme imkânı yoksa satın.5 aylik evliyim tecrubeli insanlardan fikit bekliyorum esimin digunden sonra 6 bin tl borcu kaldi. Bir bilekligim var satip versem mi bilmiyorum bi yandan da bi sekilde odesin diyorum altin alinmiyor diye. Kararusizm esime cok guveniyorum tekrardan yapar ama tecrubeli insanlarin fikrini istiyorum
7 yıl önce eşimin borcu olmasın bitsin ve kafamız rahat olsun diye altınlarımı verdim , 7 yılda ne borç bitti nede o altınlar geri geldi5 aylik evliyim tecrubeli insanlardan fikit bekliyorum esimin digunden sonra 6 bin tl borcu kaldi. Bir bilekligim var satip versem mi bilmiyorum bi yandan da bi sekilde odesin diyorum altin alinmiyor diye. Kararusizm esime cok guveniyorum tekrardan yapar ama tecrubeli insanlarin fikrini istiyorum
Gerek yok kendisi ödedim 6 bin ne Allah aşkına taksit taksit ödesin5 aylik evliyim tecrubeli insanlardan fikit bekliyorum esimin digunden sonra 6 bin tl borcu kaldi. Bir bilekligim var satip versem mi bilmiyorum bi yandan da bi sekilde odesin diyorum altin alinmiyor diye. Kararusizm esime cok guveniyorum tekrardan yapar ama tecrubeli insanlarin fikrini istiyorum
5 aylik evliyim tecrubeli insanlardan fikit bekliyorum esimin digunden sonra 6 bin tl borcu kaldi. Bir bilekligim var satip versem mi bilmiyorum bi yandan da bi sekilde odesin diyorum altin alinmiyor diye. Kararusizm esime cok guveniyorum tekrardan yapar ama tecrubeli insanlarin fikrini istiyorum
Kolay kolay satılanın yerine yenisi koyulmuyor5 aylik evliyim tecrubeli insanlardan fikit bekliyorum esimin digunden sonra 6 bin tl borcu kaldi. Bir bilekligim var satip versem mi bilmiyorum bi yandan da bi sekilde odesin diyorum altin alinmiyor diye. Kararusizm esime cok guveniyorum tekrardan yapar ama tecrubeli insanlarin fikrini istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?