Esime altin vermeliyim

Altın sizindir. Bir güvencedir. Ve geri geleceğini zannetmenizden saf olduğunuzu düşündüm. Bence o altına ihtiyacınız olacak.

Sizde kalsın. Bozdurmayin.

6000 tl çok büyük bir borç değil. Düzenli maaşınız varsa ödenir çarçabuk. Ama verdiğiniz altın yerine bir Türlü koyulmaz hep başka ihtiyaçlar öncelikler çıkar o yüzden altınlarınızı kimseye vermeyin

Kocan o senin tabiki ihtiyacı varsa vereceksin.Ha bunlar benim asla vermem dersen onun cüzdanınada ilişmeyeceksin

Ayyy muhabbete bak Allah aşkına yok benim altınım onun borcu ama düğün BİZİM. Gerçekten artık şu evlilik müessesesine bi test, bi eleme bir şey gelmesi lazım. Bir de demiş alıştırmak istemiyorum. Verme anacım verme hiçbir şeyini verme. Sonra git üçün beşin hesabını yaptığın mutsuz evliliğine çocuk yap instagramda paylaşırsın.

Bu durumda kazanılan gelir, borç aylık ne kadar ödeniyor, zorlanılıyor mu vs. önemlidir..

Çocuk falan yoksa iki kişilik aile bir şekilde idare edip öder..

Ben bir kadının her zaman güvencesi olması gerektiğini düşünüyorum.
Bakma sen "ama düğün ikinizin" diyenlere. El oğlu gözünün yaşına bakmıyor bir olayda. Hala şu kk dan bile ders çıkarmamışlar ya bravo..

Çok zorda kalmadıkça verme. Altın zor alınıyor..

Annemin hediyesiydi kendinin aldigu bisi olsa zaten veririfim
Vermeyin derim,esiniz de alsa vermeyebilirsiniz,yatırım için almamıştır herhalde.
Ben de diğer altın, bilezik ve takilari ailemiz için kullandım,kararlaştırdığımız yerlere harcadık.
Bir bilekligim var,zarif taşlı bir model,onu satmam,eşim de böyle bir şey beklemez zaten,diğerleri için de emrivakisi olmamıştı.
O kadar bir anınız kalsın,arada takarsınız.

Borç çok zorlamıyorsa bozdurmayın bence 6 bin çok ödenmeyecek gibi durmuyor altından zarar edebilirsiniz.

Ev aldik esim bileziklerini ver dedi vermedim küstü gücendi, sonra borc bizim dedim verdim, seneye söz alicam hepsini dedi, ama kac sene oldu daha bisey yok ortada, güya hepsini ayni anda alamadi heryil bir tane alacakti, 25 bilezik verdim, 10 sene olacak yakinda , borcun bitecegi bileziklerin gelecegi yok...
Gecen günlerde geriye kalanlarida istedi, setler filan, vermedim! Vermem !
Sizin borcunuz az kalmış, taksitle ödenir

Ben verirdim vede verdimde,artık sen ben olayi kalkmistir evlenince,borç zaten ikinizin oluyor esin bu durumdan dolayi strese giricekse,zorlanıcaksa sizin insiyatifinize kalmış artık.
Ben zaten takıda altını sevmeyen birim ama yatirim olarak düsününce ( ev almak,araba almak gibi ) durumlarda hiç düsünmezdim.
Burada " vermezdim kendisi odesin v.s " yapılan yorumlara şaşırıyorum gercekten. Neden eşe destek olunmazki?

Ev almışsınız işte. Hem ev borcu ödeyip hem de 25 tane bilezik alsın istediyseniz biraz ayıp olmuş. Borç bitince yerine koyarsınız, koymasanız bile ev sahibi olmuş olacaksınız. Daha ne...

Esimin parası benim paramdır demeyi biliyorsunuz ama dimi? Peki eşinizin borcu neden sizin borcunuz değil? Eğer eşim zor durumdaysa ve imkanım varsa bir varlığım varsa ben tüm varlığımı veririm sonuçta bi aileyiz . Zorlukta da yanında olmalıyız birbirimizin diye düşünüyorum.

Borç eşinizin değil, ikinizin.
ama yine de bilekliği vermeyin.
1. anneniz takmış. hatıra.
2. bileklik para etmez ki. böyle şeyler alırken pahalı bozdurunca düşük ne yazık ki. bozdurursanız hem değer kaybedecek hem yerine koymanız zor olacak.
3. 6 bin az bir miktar. kolaylıkla ödersiniz biraz dikkat ederseniz

Esime guveniyorum aslinda soruyu sorma amacim esim tektar yaparmi degil di . Verip vermememde cunku cok buyuk bir borc degildi alistirmammak adina demek istedm. Ve calismayi düşünmüyorum
çalışmayı düşünmüyorsanız durumunuz kötü değildir
zor geçiniyor olsaydınız iş arardınız hemde nasıl :)

geçim sıkıntısı yoksa vermeyin alıştırmayın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…