- 14 Ekim 2016
- 7.247
- 49.144
- 548
- Konu Sahibi Kahveseverw
-
Vermeyin derim,esiniz de alsa vermeyebilirsiniz,yatırım için almamıştır herhalde.Annemin hediyesiydi kendinin aldigu bisi olsa zaten veririfim
Ev almışsınız işte. Hem ev borcu ödeyip hem de 25 tane bilezik alsın istediyseniz biraz ayıp olmuş. Borç bitince yerine koyarsınız, koymasanız bile ev sahibi olmuş olacaksınız. Daha ne...Ev aldik esim bileziklerini ver dedi vermedim küstü gücendi, sonra borc bizim dedim verdim, seneye söz alicam hepsini dedi, ama kac sene oldu daha bisey yok ortada, güya hepsini ayni anda alamadi heryil bir tane alacakti, 25 bilezik verdim, 10 sene olacak yakinda , borcun bitecegi bileziklerin gelecegi yok...
Gecen günlerde geriye kalanlarida istedi, setler filan, vermedim! Vermem !
Sizin borcunuz az kalmış, taksitle ödenir
Bende artık öyle düşünüyorum, bide zekatından kurtuldum enazındanEv almışsınız işte. Hem ev borcu ödeyip hem de 25 tane bilezik alsın istediyseniz biraz ayıp olmuş. Borç bitince yerine koyarsınız, koymasanız bile ev sahibi olmuş olacaksınız. Daha ne...
çalışmayı düşünmüyorsanız durumunuz kötü değildirEsime guveniyorum aslinda soruyu sorma amacim esim tektar yaparmi degil di . Verip vermememde cunku cok buyuk bir borc degildi alistirmammak adina demek istedm. Ve calismayi düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?