- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
- Konu Sahibi Kahveseverw
-
Annemin hediyesiydi kendinin aldigu bisi olsa zaten veririfimAltın verilmesi değil de size geri getirmesini beklemeniz tuhaf geldi bana.
Eşinize borç verir gibisiniz.
Annenin hediyesiyse verme, annen zaten bozdurma diye bileklik almıştır.Annemin hediyesiydi kendinin aldigu bisi olsa zaten veririfim
5 aylik evliyim tecrubeli insanlardan fikit bekliyorum esimin digunden sonra 6 bin tl borcu kaldi. Bir bilekligim var satip versem mi bilmiyorum bi yandan da bi sekilde odesin diyorum altin alinmiyor diye. Kararusizm esime cok guveniyorum tekrardan yapar ama tecrubeli insanlarin fikrini istiyorum
Ben verirdim5 aylik evliyim tecrubeli insanlardan fikit bekliyorum esimin digunden sonra 6 bin tl borcu kaldi. Bir bilekligim var satip versem mi bilmiyorum bi yandan da bi sekilde odesin diyorum altin alinmiyor diye. Kararusizm esime cok guveniyorum tekrardan yapar ama tecrubeli insanlarin fikrini istiyorum
Esime guveniyorum aslinda soruyu sorma amacim esim tektar yaparmi degil di . Verip vermememde cunku cok buyuk bir borc degildi alistirmammak adina demek istedm. Ve calismayi düşünmüyorumÇok güveniyor olsaydınız bu soruyu sormazdiniz; çalışmıyorsaniz ise baslayin derim. Çalışıyorsanız beraber ödersiniz..
Bence vermeyin derim çünkü ben de güveniyodum verdim ama yerine koymadı pişman oldum sonra yani kısacası ev alma gibi bi durum olmadıkça vermeyin derim5 aylik evliyim tecrubeli insanlardan fikit bekliyorum esimin digunden sonra 6 bin tl borcu kaldi. Bir bilekligim var satip versem mi bilmiyorum bi yandan da bi sekilde odesin diyorum altin alinmiyor diye. Kararusizm esime cok guveniyorum tekrardan yapar ama tecrubeli insanlarin fikrini istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?