Esime altin vermeliyim

Annemin hediyesiydi kendinin aldigu bisi olsa zaten veririfim
Annenin hediyesiyse verme, annen zaten bozdurma diye bileklik almıştır.
Bazı şeyler hatıradır, değerleri vardır ve hak ettiği değeri göstermek lazım, Başka bozduracak bir şey varsa ödeme gücü yoksa ver, daha yolun başındasınız bir sürü borcunuz olacak, her seferinde bozduracak bir altınınız olmayacak.

Verme annen almis cunku.. calisip odeyin bi sekilde.. bi daha evlenmicen bi daha annen hediye takmayacak.. bazi seyler tek seferdir

Boş ver. O kötü günler için kalsın. Sorarsa ondan esirgemediğini ama ileride daha zor günler için bunun sizin bir nevi sigortanız olduğu tarzından konuş.

6 bın tl ıcın altın mı bozdurulur ?
bırlıkte odersınız
yanı sız bılırsınız bozduradabılırsınız ama yerıne yapması sart da degıl ıkınızın borcu dugun borcu netıcede.

Çok güveniyor olsaydınız bu soruyu sormazdiniz; çalışmıyorsaniz ise baslayin derim. Çalışıyorsanız beraber ödersiniz..

Ben verirdim

Çok güveniyor olsaydınız bu soruyu sormazdiniz; çalışmıyorsaniz ise baslayin derim. Çalışıyorsanız beraber ödersiniz..
Esime guveniyorum aslinda soruyu sorma amacim esim tektar yaparmi degil di . Verip vermememde cunku cok buyuk bir borc degildi alistirmammak adina demek istedm. Ve calismayi düşünmüyorum

Bence vermeyin derim çünkü ben de güveniyodum verdim ama yerine koymadı pişman oldum sonra yani kısacası ev alma gibi bi durum olmadıkça vermeyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…