Çünkü o zaman bebeğim bir aylıktı ve gaz sancısı çekiyordu devamlı ağlıyordu onu bırakamıyordum. Odadan çıktığımda bana neden eşarbı yerden kaldırmadın diye sinirlendi ve o gün bizde kalacaktı birden kapıyı çarptı çıktı gitti. Ben burda yaşadıklarımı paylaşmaya gelmedim. Yaptığım iyilikleri, hamile halimle 3 ay onları evimde ağırladığımı, görümcemin çocuğuna 4 ay benim baktığımı, kaynımın hanımıyla arasının bozulduğunu gelip 2 ay bende kaldığını ve üstünü yıkayıp, ütülediğimi, yemek yaptığımı ve bunları yaparkende 9 aylık hamile olduğumu var sayarsak ki 1,5 senelik evliye göre çok fazla fedakarlık yapmışım değil mi
ulasimiz
Benim kayınvalidemse elektrik faturası çok fazla gelmiş yabi klimayı açarsa olacağı bu diye oralarda söylenen, yok onlra gidince yoruluyorum diyen, üstelik iş yaptırmam, yaptığı tek şey bebeğimi sevmek olur, yok ben ev hanımı olmayı becerememişşm, gönlündeki gibi biriyle oğlunu evlendirememiş, zaten iyi kayınvalideye kötüler hep denk gelirmiş. Deşifre olmamak adına yazamıyorum diğer msjlarda belirttim görümcem burayı takip ediyor.