• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime anlatmalı mıyım ?

Asıl demiş ya oğluma gore bir gelin bulamadım
Asil kendi dengi bir gelini olsaydı oğlunun evine desturla gelirdi

Kesinlikle aynen öyle. Hani gelen gideni aratır ya. Yeni gelini görünce konu sahibini mumla arar. Bunlara öylesi lazım. Hayır daha ne arıyorsun. İnsan kıymet bilir bu kadar mı zor?

Şimdi hamile halimle kimse benim evimde 3 ay kalamaz. Kimsenin çocuğuna 4 ay değil 4 gün bakmam. Kaynım da gelip 2 ay kalamaz. Hele onun çamaşırını yıkamak hizmet etmek kısmına hiç girmiyorum.üstelik karnınız burnunuzda yaptınız bunları. Ne gerek vardı tüm bunlara. Bakın kıymeti bilindi mi? O kayınvalidenize çok sinirlendim. Daha yeni evli sayılan kadın her türlü özveriyi göstermiş hanfendi şımarmış. Ayıp ya insan söylerken utanır. Bir insan hiç mi kıymet bilmez. Ona benim gibisi lazımdı.

Yapmayın lütfen. Görün bunları. Eşinize de söyleyin. Aranıza mesafe koyun. Bir daha da iyilik filan yapmayın bunlara. Haketmiyorlar çünkü. Biri benim çocuğuma 4 ay bakacak aylarca evini açacak. Ben ona nasıl teşekkür edeceğimi şaşırırım. Pes yani
Çok haklısınız.. bende bunların gerçek yüzünğ görememiştim, seviyordum onları, yüzüme gülüyorlardı, iyi davranıyorlardı, meğer arkmdan konuşuyorlarmış hepsi bilememişim.
Kız anlatmasa daha da bilemeyecektim. Onların enayi gibi beni kullanmasına izin verecektim.

Düşünüyorum da dünden beri.. çok yüz vermişim..

Doğru söylüyor çünkü; anlattığı bazı şeyler doğru.
Geriye kalanların da yalan olduğu düşünmüyorum.

ben olsam risk almazdım yani.

o kişiler arkandan konuşunca şaşırmışsın. yüzüne gülüyolarmış çünkü. e bu kız da aynı şeyi yapıyo olabilir. ayrıca ortada çok büyük bi haksızlık yoksa laf taşımak da doğru değil bence.

ben olsam risk almazdım yani.

o kişiler arkandan konuşunca şaşırmışsın. yüzüne gülüyolarmış çünkü. e bu kız da aynı şeyi yapıyo olabilir. ayrıca ortada çok büyük bi haksızlık yoksa laf taşımak da doğru değil bence.
Bende kendi çapımda küçük şeyler duyuyordum, laf kondurması gibi.. Ama takmıyordum kayınvalidenin ne kadar iyisi olabilir ki diye.
Bir kaç kez de görümcelerime keserken duydum, sorduğumda senden bahsetmiyordum ki şunun gelini o dedi kıvırdılar.
Ama bu son duyduğum şeyle beraber tamamen emin oldum ve taşlar yerine oturdu.

Merhaba kk’nın güzel hatunları..
Uzatmadan konuma gireyim, sizleri sıkmayayım.
Eşimin kız yeğeni öğlen bize geldi, beraber akşam yemeği yedik.

Eşim gelmeden önce sohbet ederken konu konuyu açtı ve “senin hakkında babaannem, annem, halam konuşuyor ” dedi. Nasıl yani dedim ?
Bana olan biten her şeyi anlattı. Öyle kötü bahsediliyor muşum ki... Ben bile cidden bu muyum ben ? dedim.

1,5 senelik evliyim iyiliklerimin konuşulmasını sevmem ama onlara haddinden fazla iyiliğim ve her aile üyesinde emeğim olmuştur.
O yüzden çok şoke oldum. Yüzüme de gülen tipler bu arada.

Eşim eve geldiğinde hiç bir şey fark ettirmedim. Çünkü kız şuan bizde bir günlüğüne yatılı kaldı. Ama yarın söylesem mi ? Yoksa söylemeyip onu üzmesem mi ?
Çok arada kaldım bir el atıverin hanımlar.

Not: kız yalan söyleyecek bir tip değil.

peki kaç yaşında bu yiğen ,

Kız niye laf taşıyor
Eşine dersin ama kız da demedim der mesela ortada kalırsın
Boşver bence

bu arada nıye şaşırıp üzülüyorsun ki
hep yaptıkları iş

senın yerınde olsam 12 yıllık tecrubemle kimseye anlatmazdım ama butun davranışlarım değişirdi onlar ne oldu yaa dönerlerdi , bende hiç anlatma sende kalsın çünkü ortaya çıkarsa kızında üsütne giderler kıza günah ,

Ben olsam yapmazdım bence
Kıza yazık
Sizin samimiyetinize güvenip söylemiş kızcağız onun başını derde sokmayın bence
+1000
Konu sahibi ne yapacaksa gizli yapmalı
Kızın üstüne gidilmesini engellemeli
Sonra elalemin kızına yanimizdakileri mi anlattin diye kiza carlarlar

Herkes kiza kızmış ama ben hak verdim
Keşke benimde arkamdan konuşulanları arada bir bana söyleyecek bir tanıdığım olsa

Kocan inanır mı ki kuzum benimki tam aileci bilse ben haklıyım sen yanlış anladın falan filan der ailesi haklı ona göre tek taraflı düşünen biri ise eşın söylesen bile boş

Boyle insanlar ne biter nede azalir o yuzden içinde kendi kendini kemirme bebegini sutunden etme yazik gunah sanada

Merhaba kk’nın güzel hatunları..
Uzatmadan konuma gireyim, sizleri sıkmayayım.
Eşimin kız yeğeni öğlen bize geldi, beraber akşam yemeği yedik.

Eşim gelmeden önce sohbet ederken konu konuyu açtı ve “senin hakkında babaannem, annem, halam konuşuyor ” dedi. Nasıl yani dedim ?
Bana olan biten her şeyi anlattı. Öyle kötü bahsediliyor muşum ki... Ben bile cidden bu muyum ben ? dedim.

1,5 senelik evliyim iyiliklerimin konuşulmasını sevmem ama onlara haddinden fazla iyiliğim ve her aile üyesinde emeğim olmuştur.
O yüzden çok şoke oldum. Yüzüme de gülen tipler bu arada.

Eşim eve geldiğinde hiç bir şey fark ettirmedim. Çünkü kız şuan bizde bir günlüğüne yatılı kaldı. Ama yarın söylesem mi ? Yoksa söylemeyip onu üzmesem mi ?
Çok arada kaldım bir el atıverin hanımlar.

Not: kız yalan söyleyecek bir tip değil.
kız kaç yaşında

Back
X