- 9 Eylül 2013
- 12.129
- 27.928
- 798
Konu sahibinin diğer mesajlarını baktım da kiz doğru söylüyor benceKızın yalan söylemeyen biri olduğunu nerede. Biliyorsunuz ?
Yalancı değil belki ama çok iyiniyetli birine de benzemiyor .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibinin diğer mesajlarını baktım da kiz doğru söylüyor benceKızın yalan söylemeyen biri olduğunu nerede. Biliyorsunuz ?
Yalancı değil belki ama çok iyiniyetli birine de benzemiyor .
Asıl demiş ya oğluma gore bir gelin bulamadım
Asil kendi dengi bir gelini olsaydı oğlunun evine desturla gelirdi
Ben bakmadım ama doğru da söylese gelip dedikodusunu yapması hoş değil . Yine de eşine x bunları Anlattı diye onun ağzından anlatsınKonu sahibinin diğer mesajlarını baktım da kiz doğru söylüyor bence
Çok haklısınız.. bende bunların gerçek yüzünğ görememiştim, seviyordum onları, yüzüme gülüyorlardı, iyi davranıyorlardı, meğer arkmdan konuşuyorlarmış hepsi bilememişim.Şimdi hamile halimle kimse benim evimde 3 ay kalamaz. Kimsenin çocuğuna 4 ay değil 4 gün bakmam. Kaynım da gelip 2 ay kalamaz. Hele onun çamaşırını yıkamak hizmet etmek kısmına hiç girmiyorum.üstelik karnınız burnunuzda yaptınız bunları. Ne gerek vardı tüm bunlara. Bakın kıymeti bilindi mi? O kayınvalidenize çok sinirlendim. Daha yeni evli sayılan kadın her türlü özveriyi göstermiş hanfendi şımarmış. Ayıp ya insan söylerken utanır. Bir insan hiç mi kıymet bilmez. Ona benim gibisi lazımdı.
Yapmayın lütfen. Görün bunları. Eşinize de söyleyin. Aranıza mesafe koyun. Bir daha da iyilik filan yapmayın bunlara. Haketmiyorlar çünkü. Biri benim çocuğuma 4 ay bakacak aylarca evini açacak. Ben ona nasıl teşekkür edeceğimi şaşırırım. Pes yani
Doğru söylüyor çünkü; anlattığı bazı şeyler doğru.kızın doğru söylediği ne malum. -
Ah kendimi yiyorum sabahtan. Bebeğim anne sütü ile besleniyor. Duyduğumdan beri sütüm azaldı. Daha da içimde tutarsam patlıcakmış gibi hissediyorum.Bosver huzurunu bozma eşinle duymamazliga gel
Doğru söylüyor çünkü; anlattığı bazı şeyler doğru.
Geriye kalanların da yalan olduğu düşünmüyorum.
Bende kendi çapımda küçük şeyler duyuyordum, laf kondurması gibi.. Ama takmıyordum kayınvalidenin ne kadar iyisi olabilir ki diye.ben olsam risk almazdım yani.
o kişiler arkandan konuşunca şaşırmışsın. yüzüne gülüyolarmış çünkü. e bu kız da aynı şeyi yapıyo olabilir. ayrıca ortada çok büyük bi haksızlık yoksa laf taşımak da doğru değil bence.
Merhaba kk’nın güzel hatunları..
Uzatmadan konuma gireyim, sizleri sıkmayayım.
Eşimin kız yeğeni öğlen bize geldi, beraber akşam yemeği yedik.
Eşim gelmeden önce sohbet ederken konu konuyu açtı ve “senin hakkında babaannem, annem, halam konuşuyor ” dedi. Nasıl yani dedim ?
Bana olan biten her şeyi anlattı. Öyle kötü bahsediliyor muşum ki... Ben bile cidden bu muyum ben ? dedim.
1,5 senelik evliyim iyiliklerimin konuşulmasını sevmem ama onlara haddinden fazla iyiliğim ve her aile üyesinde emeğim olmuştur.
O yüzden çok şoke oldum. Yüzüme de gülen tipler bu arada.
Eşim eve geldiğinde hiç bir şey fark ettirmedim. Çünkü kız şuan bizde bir günlüğüne yatılı kaldı. Ama yarın söylesem mi ? Yoksa söylemeyip onu üzmesem mi ?
Çok arada kaldım bir el atıverin hanımlar.
Not: kız yalan söyleyecek bir tip değil.
+1000Ben olsam yapmazdım bence
Kıza yazık
Sizin samimiyetinize güvenip söylemiş kızcağız onun başını derde sokmayın bence
kız kaç yaşındaMerhaba kk’nın güzel hatunları..
Uzatmadan konuma gireyim, sizleri sıkmayayım.
Eşimin kız yeğeni öğlen bize geldi, beraber akşam yemeği yedik.
Eşim gelmeden önce sohbet ederken konu konuyu açtı ve “senin hakkında babaannem, annem, halam konuşuyor ” dedi. Nasıl yani dedim ?
Bana olan biten her şeyi anlattı. Öyle kötü bahsediliyor muşum ki... Ben bile cidden bu muyum ben ? dedim.
1,5 senelik evliyim iyiliklerimin konuşulmasını sevmem ama onlara haddinden fazla iyiliğim ve her aile üyesinde emeğim olmuştur.
O yüzden çok şoke oldum. Yüzüme de gülen tipler bu arada.
Eşim eve geldiğinde hiç bir şey fark ettirmedim. Çünkü kız şuan bizde bir günlüğüne yatılı kaldı. Ama yarın söylesem mi ? Yoksa söylemeyip onu üzmesem mi ?
Çok arada kaldım bir el atıverin hanımlar.
Not: kız yalan söyleyecek bir tip değil.