Eşime aşık anasınıfı öğretmeni

kadın duyulacak diye çok korkuyor. Evime gelmez.kocasıyla selam göndermeyi çok istedim.ama ulaşamadım.eşimede konuyu hatırlatmak istemiyorum

Hırsızın hiç mi suçu yok denir yorumunuza. Ne yazık ki her hemcinsimiz ahlak gurur abidesi değil . Karşı taraftan bir ışık almadan da takıntı haline getirmiş ruh hastaları yok mu?

Asık olabilir evet.
Ancak mantığa uymayan kisimlar
ayni kurumda calisiyor olacak
Karsilik olmadigini bildigi halde gidip acilacak
Evli cocuklu olacak

Bunlarin hepsi bi arada cok fazla geldi bana.
Konunun basinda bu detaylari bilmeden yapilan yorumlar ve genel bakis acisi icin yazdim ben. Yani bir kadin erkege asiksa, erkek ne yapti kimbilir zihniyetini sorguluyorum. Bu detaylarla da ille erkek yuz vermistir denemez. Platonik olarak tutulmus olabilir kadin.

Hırsızın hiç mi suçu yok denir yorumunuza. Ne yazık ki her hemcinsimiz ahlak gurur abidesi değil . Karşı taraftan bir ışık almadan da takıntı haline getirmiş ruh hastaları yok mu?
Kk'ya gore yok galiba. Kadin erkegin pesindeyse erkek ille bir sey yapmistir. Ama tam tersi olunca kadin hic yuz vermeyebilir oluyor.

Yorumlarınız okadar kıymetliki.Allah kimseyi namusuyla sınav etmesin.sizlerle paylaşmak inanın rahatlattı.iyiki varsınız.zaman ayıran herkesten allah razı olsun.sizlere sevdiklernizle beraber uzun ömür versin inşallah

Mutlaka vardir. Konu sahibi konusuna aciklik getirdikce taslar oturuyor. Sizin soylediginiz derecede takintili olmayan durumlar icin gecerli yorumum. Zaten esinin tavirlarindan edindigi bilgilerden insan anlar durumun ne oldugunu.

Kadinda ki cesarete de inanamadim desem bu ne gözü dönmüşluk.

kadın duyulacak diye çok korkuyor. Evime gelmez.kocasıyla selam göndermeyi çok istedim.ama ulaşamadım.eşimede konuyu hatırlatmak istemiyorum
Bu anlattiginiz gibiyse kadinin maskesini indirmek gerek. Sonuçta o esinize acilarak sizin yuvaniza göz dikmiş oldu huzurunuzu bozdu. Her sey bi yana boyle ahlaksiz bi kadinin ne mal oldunu bilsin herkes derim.
Derim de cocuklarina üzülürüm bizim insanimiz kişinin yani sira cocuklarinibda etiketleyeceklerdir.

Çok haklısınız.üstelik kadına çocuk emanet ediliyor.oda duyulursa sürüleceğinin farkında.ucunda ailemde var eşimin defalarca namus konusunda dik duruşuna şahidim.neredeyse 18 yıl birlikteyiz.kaç defa arkadaşları emin olan diye gizli gizli söylediler.aklımın almadığı şey kadının cesareti.evli çocuklu ve bu cesareti nerden buluyor.eşimle bunun kavgasını çok yaptım ,sen nasıl davrandında böyle cesurca hareket etti diye.bazende iyiki olmuş diyorum çümkü kadın eşimin bakmayacağı biri.ya genç bekar biri olsaydı belki karşılık verirdi.şimdidaha mesafeli kadınlara.
Sorun bende dedimya hazmedemiyorum.inanın bugün gene kabuslar uyandım.çevremde öyle uç insanlar yok.benim için dünya toz pembeeşim çocuklarımız ve öğrencilerim.nasıl evli çocuklu bir kadın buna cesaret eder.aklım almıyor

Evet genelde karşı taraftan ışık görmeyen biri aşkını kolay kolay itiraf etmez. Ama eşiniz gerçekten masum da olabilir. Yani ben genelde şüpheci yaklaşırım hep ama sanki eşiniz samimi davranmaktan öteye geçmemiş gibi. Artık kadınlara mesafeli diyorsunuz bir de. Bence kocanıza güvenmelisiniz. Eğer aşamıyorsanız bu güven problemini evliliğiniz boşanmaya kadar gider. Güvenin olmadığı yerde sağlıklı bir evlilik olmaz.

Bir daha açmayın bu konuyu eşinize. Kocanıza güveniyorsanız ondan eminseniz de unutun gitsin bu mevzuyu.

Bence okuluyla konuş bu dövmenden daha etkili olur. Edebiyle yapsın mesleğini

Iki satir yazip musait degilim demektense konunuzu musait oldugunuzda acsaydiniz. 20 sayfa oldu ama konuyu butunlestirmek icin parca parca bilgi topluyoruz.

ennn tahammül edemediğim şey ulan varya duyurcaksın cümle aleme rezil etcek bırakcaksın kadının eşine söylerdim ben olsam bakalım napıyor sonra gerizekalı namussuz öldürürdüm ben herhalde. (kıskanç bir insanım biraz(!)) ay kan beynime sıçradı.. eşinizide tebrik ediyorum saygılar..

147 arayabilirsiniz. Edepsiz bir insanın öğretmenlik yapmaması gerekir. Ama delil olmalı elinizde mutlaka

Doğru söylüyorsun ama gün içinde beni görsen nasıl fırsat buldun da yazdın dersin.
İyide adam akıllı yazamayacaksınız nasıl fikir almayı bekliyorsunuz?
Ben anlayamıyorum ya destan yazıyorlar yada olayların göbeğindeymişiz gibi 2 satır kesik kesik yazılar.

konuya bir türlü vakif olamadim.kadin anaokulu ogretmeni kocaniza asik olmus.kocaniz istememis.ustunden zaman gecmis ama sizin hinciniz gecmemis kadini dovmek istiyorsunuz.tüm topladigim veriler bunlar..eee konudaki soru ne?

Ağzınızdan cımbızla laf çekerek 20 sayfa yorum yazılmış. Gerçekten ben hala kadının evli çocuklu anasınıfı öğretmeni ve hayat kadını benzetmenizden başka bir şey okumadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…