kadın duyulacak diye çok korkuyor. Evime gelmez.kocasıyla selam göndermeyi çok istedim.ama ulaşamadım.eşimede konuyu hatırlatmak istemiyorumevine davet et esıyle bırlıkte sonra cay verve bomba ptlasın onun esıne herseyı anlat edepsız ahaksız kadın yahu sonra dov derdımde bosver sesi kaydet tazmınat davası ac maddı manevı yıprat aklın varsa
Sanırım oraya doğru gidiyor evliliğimi.Ee bağır çağır geçmemiş sindiremiyorsanız ayrılın. Başka seçenek yok.
Ben bu olayi yasasam adama sen nasil bir samimiyet gösterdinde nasil baktin nasil konustunda bu kadin seni benim yanimda arayip sormaya,sana ilani ask etmeye cesaret etti der kapiyi kapardim suratina.
Siz bence hincinizi kadindan degil buma firsat veren esinizden cikarin. Ondan cikardim derseniz kadini arayip agziniza geleni sayin rahatlayin derim ne diyim.
Konunun basinda bu detaylari bilmeden yapilan yorumlar ve genel bakis acisi icin yazdim ben. Yani bir kadin erkege asiksa, erkek ne yapti kimbilir zihniyetini sorguluyorum. Bu detaylarla da ille erkek yuz vermistir denemez. Platonik olarak tutulmus olabilir kadin.Asık olabilir evet.
Ancak mantığa uymayan kisimlar
ayni kurumda calisiyor olacak
Karsilik olmadigini bildigi halde gidip acilacak
Evli cocuklu olacak
Bunlarin hepsi bi arada cok fazla geldi bana.
Kk'ya gore yok galiba. Kadin erkegin pesindeyse erkek ille bir sey yapmistir. Ama tam tersi olunca kadin hic yuz vermeyebilir oluyor.Hırsızın hiç mi suçu yok denir yorumunuza. Ne yazık ki her hemcinsimiz ahlak gurur abidesi değil . Karşı taraftan bir ışık almadan da takıntı haline getirmiş ruh hastaları yok mu?
Mutlaka vardir. Konu sahibi konusuna aciklik getirdikce taslar oturuyor. Sizin soylediginiz derecede takintili olmayan durumlar icin gecerli yorumum. Zaten esinin tavirlarindan edindigi bilgilerden insan anlar durumun ne oldugunu.Hırsızın hiç mi suçu yok denir yorumunuza. Ne yazık ki her hemcinsimiz ahlak gurur abidesi değil . Karşı taraftan bir ışık almadan da takıntı haline getirmiş ruh hastaları yok mu?
Bu anlattiginiz gibiyse kadinin maskesini indirmek gerek. Sonuçta o esinize acilarak sizin yuvaniza göz dikmiş oldu huzurunuzu bozdu. Her sey bi yana boyle ahlaksiz bi kadinin ne mal oldunu bilsin herkes derim.kadın duyulacak diye çok korkuyor. Evime gelmez.kocasıyla selam göndermeyi çok istedim.ama ulaşamadım.eşimede konuyu hatırlatmak istemiyorum
Çok haklısınız.üstelik kadına çocuk emanet ediliyor.oda duyulursa sürüleceğinin farkında.ucunda ailemde var eşimin defalarca namus konusunda dik duruşuna şahidim.neredeyse 18 yıl birlikteyiz.kaç defa arkadaşları emin olan diye gizli gizli söylediler.aklımın almadığı şey kadının cesareti.evli çocuklu ve bu cesareti nerden buluyor.eşimle bunun kavgasını çok yaptım ,sen nasıl davrandında böyle cesurca hareket etti diye.bazende iyiki olmuş diyorum çümkü kadın eşimin bakmayacağı biri.ya genç bekar biri olsaydı belki karşılık verirdi.şimdidaha mesafeli kadınlara.Bu anlattiginiz gibiyse kadinin maskesini indirmek gerek. Sonuçta o esinize acilarak sizin yuvaniza göz dikmiş oldu huzurunuzu bozdu. Her sey bi yana boyle ahlaksiz bi kadinin ne mal oldunu bilsin herkes derim.
Derim de cocuklarina üzülürüm bizim insanimiz kişinin yani sira cocuklarinibda etiketleyeceklerdir.
Bence okuluyla konuş bu dövmenden daha etkili olur. Edebiyle yapsın mesleğiniÖnce ben farkettim zamansız aramalarından.eşimi uyardım.inanmadı en sonunda bu aramalardan oda bıktı ve aramamasını isteyince açılmış.fırçayı yedi tabi.ama ben unutamıyorum.eşime söz verdim.uğraşmayacam.fakat içimde kaldı iyi bir dövmemek
Doğru söylüyorsun ama gün içinde beni görsen nasıl fırsat buldun da yazdın dersin.Iki satir yazip musait degilim demektense konunuzu musait oldugunuzda acsaydiniz. 20 sayfa oldu ama konuyu butunlestirmek icin parca parca bilgi topluyoruz.
İyide adam akıllı yazamayacaksınız nasıl fikir almayı bekliyorsunuz?Doğru söylüyorsun ama gün içinde beni görsen nasıl fırsat buldun da yazdın dersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?