Ya o degilde konunun başından beri çevrimiçisin
Tmm bunda bende hemfikirim ama nihayetinde aldatılan erkeğin tepkisi aldatılan kadının tepkisi gibi olmayabilir.Biz bilmiyoruz ki adam psikopat mı? Sinirli mi?Aklı selim mi?
Canım şartlarımız bilmiyorsun.kucağımda bebekle ancak yazılıyor.
O dönemleri aştık.acısını fazlasıyla çılardım.ama bana yetmedi.öldürsem hıncım z
Sabah bulursan burada dertleşecek insanLütfen samimiyetime inanın.artık sabah ancak yazarım.birazdan eşim gelir.
Çok kazık bir soru geliyor hazır ol.Kocanda ona aşık mı?
Evet ya da hayır
Haha böyleyse yani kadına laf edip duracağına eşine laf etsin....%90 adam aldatmis konu sahibi affetmis ancak icinden acisini cikaramiyor.
Eger böyleyse acisini cikaracagin kisi esin
Kadin degil.
Şu iki cümleyi yazana kadar iki soru cevaplayabilirdiniz derdinizi anlatmak adına.Lütfen samimiyetime inanın.artık sabah ancak yazarım.birazdan eşim gelir.
Kekleyecek adam mı arıyorsun. kocası gelecekmiş de sabaha yazacakmış.Lütfen samimiyetime inanın.artık sabah ancak yazarım.birazdan eşim gelir.
Öyle ya bak hatunun biri Kemal'im yapmaz diye diye ne hale geldi.Haha böyleyse yani kadına laf edip duracağına eşine laf etsin....
Yok bunlar Kemal'im yapar ama ben kuyruğu dik tutmalıyımcılar. Bunlar başka. Bunlardan burda çok var. Aldatan adamın bir daha aldatmayacağına inananlar mı dersin aldatsa da boşanmam imza ben de sürünsün diyenler mi dersin...Öyle ya bak hatunun biri Kemal'im yapmaz diye diye ne hale geldi.
Bebek icin bosanamadim der öyleyse de...Haha böyleyse yani kadına laf edip duracağına eşine laf etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?