- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.249
- 168
- 34
- Konu Sahibi melek93masal
-
evet bu açıklama daha oldu benim ki farklı bi kavrama giriyo sanırm bugünler de kendimi ifade etmekte zorlanıyorumKıskandırmak değil de, çok da fifi mesajı vermeli. Yani konu sahibi eşine "sen olsan da olur, olmasan da keyfime bakarım." Hissi uyandırmalı :)
O etegi giy!etek giydirmiyor ben sevkiyatta çalışmaya başladım eskiden sürekli mesaj atan adam yoğunum işim çok diye atmıyor ve ben baskı yapıyorum at diye bundan sonra kıskandırma ise kıskandırma
çoğu eş ciddiye almıyor bu hastalığı hatta çoğu insan!okb psikoljik bi rahatsızlık anladığım kadarıyla ama eşinin seni teskin etmesi gerekmez miydi
sende iş arkadaşlarınla gülüş ilgilendikce seni hasta yerine koyacaklar boşveriyormuş gibi yapbilirsin seninle bir arkadaşlığımız vardı hıoşuma gitmiyor eşime yakın davranman dedim sadece yok öyle birşey bö
le sıkarsan onu kaybedersin sıkı tut onu dedi.bana biri gelse böyle suçlasa sen ne diyorsun ben evliyim bnm çocugum var derim hiçbişey demedi
çoğu eş ciddiye almıyor bu hastalığı hatta çoğu insan!
yani bende eşime bu tanı kondu konalı biliyorum, ama bu ara formda çok fazla gördüm bende...hani modaysa tüküreyim böyle modaya! benim adam kalp krizi geçiriyor sanıyordum,yada tansiyondan ölecek inan 20 ye çıkıyo 30 küsür yaşında adamın buda meğersem okb denmiş....İyi de canimcim karşıma çıkan üç kişiden ikisi bende okb var diyor. Valla ben de ciddiye almıyorum açıkçası ciddi vakalar olmadığı sürece. Moda gibi bişey oldu çünkü. Resmen hastalık akımları var ülkede. İki sene önce herkeste reflu vardı mesela. Bir ara da panik atak moda olmuştu.
sonra eşimin masaya uzanmaya başladı
ablacım siz niye kendinizi öldürüyorsunuz. sizede yazık gerekirse bir süre ayrı yaşayın eşinizle akıllanırsa ne ala. haa devam edersede bırakın Allah tan bulsun ikiside. boşayın gitsin.evet hergün tarışır olduk geçen gün eşime bir gün dayanamayıp kendimi öldürücem ve sorumlusu sizsiniz dedim artık bittim yani bana bitti dedi.sonra zorla barıştık bugün dışardaki işlerini halleder halletmez gledi tesadür ben de ordaydım yüzüme bile bakmadı direkt kadınla sohbete başladı gülüşmeler falan
Tukenmislik sendromunu da katalim araya. O da moda. :)İyi de canimcim karşıma çıkan üç kişiden ikisi bende okb var diyor. Valla ben de ciddiye almıyorum açıkçası ciddi vakalar olmadığı sürece. Moda gibi bişey oldu çünkü. Resmen hastalık akımları var ülkede. İki sene önce herkeste reflu vardı mesela. Bir ara da panik atak moda olmuştu.
bir şey sormak istiyorum. kapınıza dayandıktan sonra herhalde arkadaşlarınızla aranıza mesafe koymuşsunuzdur değil mi. aksi düşünülemez. e konu sahibide açık açık rahatsızlığını bildirmiş. bi zahmet bi mesafe koysun araya.Herkes kendi gibi görüyor insanları, yaşadıklarıyla bağlantı kurup yorum yapıyor.
Eşimin iş yerinden herhangi bir kadına kur yaptığını sezsem kadınla değil eşimle çözerim mevzuyu. Olay çözülmüyor, ilerliyorsa kapıya koyarım o adamı.
Ama benzer şeyler benimde başıma geldi zaman zaman.. Okulda işte samimi olduğum adamların sevgilileri/eşleri çok kapıma dayandı ortada bişey olmamasına rağmen. Hastalık derecesinde kıskançlık çok yaygın bizim ülkemizde. Konu sahibinin de bu dertten muzdarip olduğunu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?