EŞİME ASILAN KADINI NASIL UZAKLAŞTIRABİLİRİM:((((

Her gün bunları düşünürseniz panik atak olabilirmişsiniz ben oldum mesela öyle dedi doktor lğtfen dikkat edin gerçekten çok üzüldüm ben öyle saç falan yapamazdım bu durumda

eşimle kısada olsa aynı işyerinde çalıştım,hani kur yapanıda gördüm o sıra sevgiliydik ama çok sinir bozucuydu ...bilemiyorum kadına söylemeniz kötü olmuş ama eşinizi umursamamanız gerektiği konusunda hemfikirim...şöyleki birde buna okb eklenmiş işiniz daha da zor,bazen sağlıklı düşünemeyebilirsiniz...ilk işimi değiştirmek olurdu sanırım çünkü sizin bir sağlık probleminiz var tetikler bu tip durumlar...eşinizide doktorunuzla görüştürebilirsiniz....

okb psikoljik bi rahatsızlık anladığım kadarıyla ama eşinin seni teskin etmesi gerekmez miydi

ben olsam kadinla kesinlikle konusmazdim .derdimi anlatmazdim.

ama esim boyle yapsa ne evde ne iste yüzüne bakmazdim . kesinlikle kendi kendime yasardim . onla diolaga girmezdim

kadınla böyle gereksiz bir diyaloğa girebiliyorsanız bu işide çözersiniz diye düşünüyorum,sonuçta sizin yapmanız gereken eşinizle aranıza mesafe koyup kesinlikle taviz vermemenizdi.şimdi oohhh karım beni kıskanıyor diye ayakları yerden kesiliyordur.

sende iş arkadaşlarınla gülüş ilgilendikce seni hasta yerine koyacaklar boşveriyormuş gibi yap

çoğu eş ciddiye almıyor bu hastalığı hatta çoğu insan!

İyi de canimcim karşıma çıkan üç kişiden ikisi bende okb var diyor. Valla ben de ciddiye almıyorum açıkçası ciddi vakalar olmadığı sürece. Moda gibi bişey oldu çünkü. Resmen hastalık akımları var ülkede. İki sene önce herkeste reflu vardı mesela. Bir ara da panik atak moda olmuştu.

yani bende eşime bu tanı kondu konalı biliyorum, ama bu ara formda çok fazla gördüm bende...hani modaysa tüküreyim böyle modaya! benim adam kalp krizi geçiriyor sanıyordum,yada tansiyondan ölecek inan 20 ye çıkıyo 30 küsür yaşında adamın buda meğersem okb denmiş....

Yahu evlendiniz diye eşlerinizi köpek sahiplenir gibi sahiplenmeniz, yok benden başka kadınla konuşmasın kıskanırım ölürüm demeleriniz ne kadar saçma... Kocanız böyle kıskançlık yapınca da ayy tatlı kocam beni kıskandı diye de şımarıyorsunuz kesin... İş arkadaşlarının birbirleriyle konuşup şakalaşması gülmesi çok normal bir şey, adamı bu kadar sıkboğaz etmeyin

sonra eşimin masaya uzanmaya başladı

Iş arkadaşıyla konuşup tabi ki gülebilir de masaya uzanmak nedir?
Valla kadın 3 suçluysa kocan 10 suçlu.
Eşinin çoktan seni bu hale getirmeden mesafeyi koyması gerekirdi, yapmamış..

Kocanı uyar son kez baktın gene aynı
o kadın o masaya mı yatıyor napıyorsa çek videoya "kocana göstercem o da gülecek mi senin kadar " dersin.

Canim maalesef boyle kadinlar olabiliyor. Sonra seni psikologluk ediyolar. Burda esinde bitiyo is seni kaybetmek istemiyosa uzaklasir en azindan tavrini koyarsa bi daha gelmez o kadin.. ama kendinen baska kmseye deger verme sen daha onemlisin unutma..

ablacım siz niye kendinizi öldürüyorsunuz. sizede yazık gerekirse bir süre ayrı yaşayın eşinizle akıllanırsa ne ala. haa devam edersede bırakın Allah tan bulsun ikiside. boşayın gitsin.

Tukenmislik sendromunu da katalim araya. O da moda. :)

bir şey sormak istiyorum. kapınıza dayandıktan sonra herhalde arkadaşlarınızla aranıza mesafe koymuşsunuzdur değil mi. aksi düşünülemez. e konu sahibide açık açık rahatsızlığını bildirmiş. bi zahmet bi mesafe koysun araya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…