Eşime bir türlü laf anlatamıyorum yardım edin lütfen

Valla tatlım aklıma gelmiyor değil ama aldığı belli verdiği belli kartların tüm şifresi bende istediğim zaman bakıyorum harcamalara hani biryerdr falso yapar ama yok hepsi bildiğim şeyler harçlıkla.da kumar oynanmaz herhalde

Yok hayatım aslında gittiği kahvehaneyi bile biliyorum grupda tanıyorum geneli akraba ama yinede gitsin istemiyorum eşlerini de tanıyorum kocaları ile problemli sevmiyorlar ama ben kocamı seviyorum yanımda olsun istiyorum

anladım canım bence onunki keyfiii.. ve işte dediğimiz kültür farkı durumu sanırım burda. Akrabalarında da var bu alışkanlık demişsin. işte o yüzden bence o da onlara ayak uyduruyor çünkü onlara göre bu durum normal.

babasına söleseniz. Oğlunu göndermesin kahveye falan...Naparlar bilmem kahvehanede ya bu erkekler gül gibi karın evde çocuğun var anlayamıyorum. Evli arkadaşlar bence daha iyi çözüm bulurlar. Belki evden gitseniz çözüm olabilir anlar belki kafası yerine gelir ama yanlış da yönlendirmek istemem.

Hayırdır karşılıksız mı yoksa amannnnnnnn ne aşk acısı çekicen sen sadece kendine aşık ol çünkü ne olursa olsun sonunda hak etmiyorlar

23 yaşındayım. En önemli nedeni çingenelik bu arada. en çok kızdıkları nokta. bende ona sakladığından dolayı kızıyorum içimden çokk. Ailemde kendilerini kandırılmış hissediyor.

Anlamadın mı hiç belli olur yani onlar farklılar konuşma Vs falan

teyzemler kuşkulandı. fotodan esmerdi. ben hiç anlamadım dediğim gibi ben gerçekten safım kendimi biliyom. Sonra annemin içine kuşku düştü babamla araştırdılar ve ortaya çıktı. Aynı memleketten olmadığımız için oldu. Yoksa çoktan öğrenirdik.

Konuşmada farklılık yok hiçbişeylerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…