Eşime bişey olursa yaşayamam

Niye senin yüzünden olsun?

Lütfen böyle negatif şeyler düşünme. Eşine de bişey olmaz merak etme. Defalarca anjiyo olup, yine normal hayatına devam eden tanıdıklarım var. Hem modern hem alternatif tıp tedavilerini denersiniz.

Bir de ecelin tek olduğunu bilmek beni rahatlatıyor. Sebepler bahane sadece. Hepimiz için belirli bir saat var. Görecek günün varsa düşen uçaktan sağ çıkıyorsun, yok vade geldiyse bir lokma ekmek yerken boğulabiliyor insan.

Tedavilerini aksatmayın ama içini de darlama. Bir de bebiş mi bekliyorsun sen? Rabbim hepinize uzun mutlu ömürler versin.

Özelden yazdım canım sen değerlendirirsin kendince artık, nasıl iatersen.
Hadi üzülme artık. Eşine de sana da acil şifalar dilerim tekrar. Rahatlamaya çalış ikiniz için de olur mu?
Tamm canım desteğin için çok teşekkür ederim canım Rabbim sanada zor zamanında yardım meleklerin den göndersin inşallah

Evet canım 2 aylık Rabbim eşimi bize bağışlasın sizin sevdiklerinizide size inşallah

İşte keşke başkasına gitmeseydin. O uyku hali zamanla geçiyor yine aynı doktora gidip doz ayarlaması yaptırman lazımdı aslında. Dokuz eylül çok iyi psikiyatride hele ki profesörleri. Benim arkadaşım acildi, yatırdılar o zaman. Devam etseydin keşke. İstersen yine git dokuz eylüle. prozac anksiyetenin panik atağın ilacı kesinlikle değil. Öfke krizleri bile yapabiliyor uygun hastaya verilmediğinde. Muhtemelen ilactan halsizsin diye onu verdi ama normal ruh hali hasiz ve enerjisiz olanlara verilir yani ilaç yüzünden halsizsen doz değiştirmek daha doğru olurdu sanki. Tabi doktor daha iyi bilir ama hepsi bir olmuyor malesef.

Sen de istersen hamilelikte servise yatırabilirler, tabi gerek varsa. Yoksa psikolog ve terapi iste. Egede de epey psikolog var, orası da iyidir ama 9Eylül ü bilmiyorum psikolog açısından.

Neyse... uzattım. Çok geçmiş olsun tekrar.. sen kendince bir düşün değerlendir bunları olur mu.

Bu lafı ben 99 depreminden beri kullanmam ''Ona şuna buna birşey olursa yaşayamam''

İnsanlar 2şer 3 er evlatlarını toprağa verdi yaşıyor. İnşallah iyi olur ama yaşarsın.

Tamm canım Rabbim senden razı olsun desteğin için çok teşekkür ederim canım

Maşallah. Eşinizle ilgili yazdıklarınız bile sukretmenıze yeter. Hepımız bir gun olecegıZ. Allah sıralı ölüm versin tabi ama er ya da gec ölücegız canım. Siz birbirbirine üç gunluk dunyada ne guzel ki sevgınızı ilginizi gosterıyorsunuz. Ya ben napayım:) eşimin bi tatlı sözunu duymadım bile.:/

Canım bende ailemde görmedim bu zamana kadar Rabbim bu dünyada bir tek eşimden yana güldürdü Allah biyerden alıyo biyerden veriyo işte canım sende bol bol dua et inşallah Allah eşinin aklına ilham bıraksın aranızdaki muhabbeti artırsın inşallah

Canım ya ayrıca eşinin bahsettıgın hastaljkları ölümcül değil. Ama acıkcası sen kendı tedavıne odaklan derim. Bahsettıgın rahatsızlıklıların senin bu dusuncene sebep. Elinde değil oyuzden sana hak verıyoum ama sen de bu rahatsızlıklar varken bizim hic bi tavsıyemızın sana bi faydası olmaz. Terapi al canım. Belki ilac kullanıyorsundur. Ayrıca yapabilirsen bu ay ıyı hacemat yapan birini bul ona gıdın esinizle. Kirli kan aldırmak agrıya sıkıya sıkıntıya ilaçtur. Tecrubeyle sabit:)

Sağol canım araştıracam inşallah
Ben hamile olduğum için tedavi biraz zor benden yana canım son bi doktora gidecem daha da gitmeyecek canım
Güzel dileklerin için çok sağol canım

Amin canım. İnşallah. Ailenle ilişkine uzuldum. İstemedıklerı bi evlilik mi yaptın? Panık atak evlılıkten sonra mı oldu

Ne doktoru? Niye son bi kez? Diğerlerını niye begenmedın
Yani canım 2 aylık hamileyim ilk gebeliğim antidepresanlardan dolayı sonlandırıldı o yüzden 7 aylık zaman diliminde antidepresan kullanmayacam burda bi arkadaşın doktor tavsiyesi var bu gebelik sürecinde sadece o doktorla görüşecem canım

Sağol canım bende masaj yapıyordum hiç fayda etmiyordu artık.
Canım eşinde bi doktora gitsin Rabbim beterinden sakınsın ama ihmal etmeyin
Allah sizi birbirinize bağışlasın sevdiklerinin acısını göstermesin aminn

Benimde esim biz sevgiliyken beyin anjiyosu oldu. Boyun damarlari sıkısmıs o zaman. Cok kotu gunler yasamistik o zaman ama anjiyodan sonrs hicbir sey kalmadi cok sukur.

Benimde esim biz sevgiliyken beyin anjiyosu oldu. Boyun damarlari sıkısmıs o zaman. Cok kotu gunler yasamistik o zaman ama anjiyodan sonrs hicbir sey kalmadi cok sukur.
Çok şükür Rabbim inşallah bir daha sıkıntılı günler yaşatmaz aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…