Niye senin yüzünden olsun?Canım mutahitlik yapıyor işinden değil daha çok benden yana stresli ailemle konuşmuyorum OKB ve panik atak var bide bipolar var sanırım bunlar üst üstte gelince çok sıkıntı yaşatıyorum eşime beni anlıyor seviyor ama oda insan neticede patlak verdi benim yüzümden oldu
Tamm canım desteğin için çok teşekkür ederim canım Rabbim sanada zor zamanında yardım meleklerin den göndersin inşallahÖzelden yazdım canım sen değerlendirirsin kendince artık, nasıl iatersen.
Hadi üzülme artık. Eşine de sana da acil şifalar dilerim tekrar. Rahatlamaya çalış ikiniz için de olur mu?
Evet canım 2 aylık Rabbim eşimi bize bağışlasın sizin sevdiklerinizide size inşallahNiye senin yüzünden olsun?
Lütfen böyle negatif şeyler düşünme. Eşine de bişey olmaz merak etme. Defalarca anjiyo olup, yine normal hayatına devam eden tanıdıklarım var. Hem modern hem alternatif tıp tedavilerini denersiniz.
Bir de ecelin tek olduğunu bilmek beni rahatlatıyor. Sebepler bahane sadece. Hepimiz için belirli bir saat var. Görecek günün varsa düşen uçaktan sağ çıkıyorsun, yok vade geldiyse bir lokma ekmek yerken boğulabiliyor insan.
Tedavilerini aksatmayın ama içini de darlama. Bir de bebiş mi bekliyorsun sen? Rabbim hepinize uzun mutlu ömürler versin.
Teşekkür ederim inanın elimde değilAllah herkese sağlık versin.
Ömrümüz varsa yaşayacağız.
Vade dolduysa da bir sebeple gideceğiz.
Bu kötü senaryoları düşünüp kendinizi boşa kahretmeyin..
İşte keşke başkasına gitmeseydin. O uyku hali zamanla geçiyor yine aynı doktora gidip doz ayarlaması yaptırman lazımdı aslında. Dokuz eylül çok iyi psikiyatride hele ki profesörleri. Benim arkadaşım acildi, yatırdılar o zaman. Devam etseydin keşke. İstersen yine git dokuz eylüle. prozac anksiyetenin panik atağın ilacı kesinlikle değil. Öfke krizleri bile yapabiliyor uygun hastaya verilmediğinde. Muhtemelen ilactan halsizsin diye onu verdi ama normal ruh hali hasiz ve enerjisiz olanlara verilir yani ilaç yüzünden halsizsen doz değiştirmek daha doğru olurdu sanki. Tabi doktor daha iyi bilir ama hepsi bir olmuyor malesef.Canım dokuz eylülde bölüm başkanı herhalde beyaz saçlı uzun boylu zayıf bir beye gittim
Test yaptım sayfalarca ve ruh hali çok karışık dedi yatış yapalım ama yer yok dedi dahada birşey demedi verdiği ilacı hatırlamıyorum ama oda çok uyku yaptı başımı kaldıramıyor dum bir ay olmadan başka doktora gittik prozac verdi 1 ayda onu kullandım sonra hamile olduğumu öğrendim
Tamm canım Rabbim senden razı olsun desteğin için çok teşekkür ederim canımİşte keşke başkasına gitmeseydin. O uyku hali zamanla geçiyor yine aynı doktora gidip doz ayarlaması yaptırman lazımdı aslında. Dokuz eylül çok iyi psikiyatride hele ki profesörleri. Benim arkadaşım acildi, yatırdılar o zaman. Devam etseydin keşke. İstersen yine git dokuz eylüle. prozac anksiyetenin panik atağın ilacı kesinlikle değil. Öfke krizleri bile yapabiliyor uygun hastaya verilmediğinde. Muhtemelen ilactan halsizsin diye onu verdi ama normal ruh hali hasiz ve enerjisiz olanlara verilir yani ilaç yüzünden halsizsen doz değiştirmek daha doğru olurdu sanki. Tabi doktor daha iyi bilir ama hepsi bir olmuyor malesef.
Sen de istersen hamilelikte servise yatırabilirler, tabi gerek varsa. Yoksa psikolog ve terapi iste. Egede de epey psikolog var, orası da iyidir ama 9Eylül ü bilmiyorum psikolog açısından.
Neyse... uzattım. Çok geçmiş olsun tekrar.. sen kendince bir düşün değerlendir bunları olur mu.
Maşallah. Eşinizle ilgili yazdıklarınız bile sukretmenıze yeter. Hepımız bir gun olecegıZ. Allah sıralı ölüm versin tabi ama er ya da gec ölücegız canım. Siz birbirbirine üç gunluk dunyada ne guzel ki sevgınızı ilginizi gosterıyorsunuz. Ya ben napayım:) eşimin bi tatlı sözunu duymadım bile.:/Kızlar bişeyler söyleyin lütfen bu zamana kadar sevdiklerimin acısını Rabbim hiç göstermedi çok şükür .Zaten panik atağım var bu düşünce bile beni mahvediyor!
Eşimin yaklaşık 6 aydır boyun ve başağrısı vardı doktora bugün gitti..
Doktor diyet vermiş stresten uzak dur demiş kas kasılması olmuş ilerlerse damar tıkanıklığına yol açacağını ve anju olması gerektiğini söylemiş.
Eşim bana bunları anlattı ağlamaktan canım çıktı bu dünyada beni anlayıp beni seven tek varlığım ona bişey olursa yaşayamam lütfen bişey deyin kızlar lütfen!!
(Cevap veremezsem kusuruma bakmayın kızlar; ())
Canım bende ailemde görmedim bu zamana kadar Rabbim bu dünyada bir tek eşimden yana güldürdü Allah biyerden alıyo biyerden veriyo işte canım sende bol bol dua et inşallah Allah eşinin aklına ilham bıraksın aranızdaki muhabbeti artırsın inşallahMaşallah. Eşinizle ilgili yazdıklarınız bile sukretmenıze yeter. Hepımız bir gun olecegıZ. Allah sıralı ölüm versin tabi ama er ya da gec ölücegız canım. Siz birbirbirine üç gunluk dunyada ne guzel ki sevgınızı ilginizi gosterıyorsunuz. Ya ben napayım:) eşimin bi tatlı sözunu duymadım bile.:/
Canım ya ayrıca eşinin bahsettıgın hastaljkları ölümcül değil. Ama acıkcası sen kendı tedavıne odaklan derim. Bahsettıgın rahatsızlıklıların senin bu dusuncene sebep. Elinde değil oyuzden sana hak verıyoum ama sen de bu rahatsızlıklar varken bizim hic bi tavsıyemızın sana bi faydası olmaz. Terapi al canım. Belki ilac kullanıyorsundur. Ayrıca yapabilirsen bu ay ıyı hacemat yapan birini bul ona gıdın esinizle. Kirli kan aldırmak agrıya sıkıya sıkıntıya ilaçtur. Tecrubeyle sabit:)Kızlar bişeyler söyleyin lütfen bu zamana kadar sevdiklerimin acısını Rabbim hiç göstermedi çok şükür .Zaten panik atağım var bu düşünce bile beni mahvediyor!
Eşimin yaklaşık 6 aydır boyun ve başağrısı vardı doktora bugün gitti..
Doktor diyet vermiş stresten uzak dur demiş kas kasılması olmuş ilerlerse damar tıkanıklığına yol açacağını ve anju olması gerektiğini söylemiş.
Eşim bana bunları anlattı ağlamaktan canım çıktı bu dünyada beni anlayıp beni seven tek varlığım ona bişey olursa yaşayamam lütfen bişey deyin kızlar lütfen!!
(Cevap veremezsem kusuruma bakmayın kızlar; ())
Teşekkür ederim canım çok net ve rahatlatan bir mesaj Allah Razı olsun canımCanim Allah sifa versin.Tedavi olunan hastalik.
Sağol canım araştıracam inşallahCanım ya ayrıca eşinin bahsettıgın hastaljkları ölümcül değil. Ama acıkcası sen kendı tedavıne odaklan derim. Bahsettıgın rahatsızlıklıların senin bu dusuncene sebep. Elinde değil oyuzden sana hak verıyoum ama sen de bu rahatsızlıklar varken bizim hic bi tavsıyemızın sana bi faydası olmaz. Terapi al canım. Belki ilac kullanıyorsundur. Ayrıca yapabilirsen bu ay ıyı hacemat yapan birini bul ona gıdın esinizle. Kirli kan aldırmak agrıya sıkıya sıkıntıya ilaçtur. Tecrubeyle sabit:)
Amin canım. İnşallah. Ailenle ilişkine uzuldum. İstemedıklerı bi evlilik mi yaptın? Panık atak evlılıkten sonra mı olduCanım bende ailemde görmedim bu zamana kadar Rabbim bu dünyada bir tek eşimden yana güldürdü Allah biyerden alıyo biyerden veriyo işte canım sende bol bol dua et inşallah Allah eşinin aklına ilham bıraksın aranızdaki muhabbeti artırsın inşallah
Ne doktoru? Niye son bi kez? Diğerlerını niye begenmedınSağol canım araştıracam inşallah
Ben hamile olduğum için tedavi biraz zor benden yana canım son bi doktora gidecem daha da gitmeyecek canım
Güzel dileklerin için çok sağol canım
Rica ederim canimTeşekkür ederim canım çok net ve rahatlatan bir mesaj Allah Razı olsun canım
Yani canım 2 aylık hamileyim ilk gebeliğim antidepresanlardan dolayı sonlandırıldı o yüzden 7 aylık zaman diliminde antidepresan kullanmayacam burda bi arkadaşın doktor tavsiyesi var bu gebelik sürecinde sadece o doktorla görüşecem canımNe doktoru? Niye son bi kez? Diğerlerını niye begenmedın
Sağol canım bende masaj yapıyordum hiç fayda etmiyordu artık.Canım üzülme inan bana bu zamanda hepimiz o kadar stres dolu bir dünyada yaşıyoruz ki bu hepimizde olan normal bir durum.
Benim de eşimin boynu sürekli ağrıyor akşamları ona hep masaj yapıyorum rahatlasın diye. Merak etme doktorun dediği gibi stresini azaltmaya ve doğru beslenmeye özen gösterirse hiç birşey olmaz.
Allah eşine sağlıklı uzun bir ömür versin sıkma canını. .
Çok şükür Rabbim inşallah bir daha sıkıntılı günler yaşatmaz aminnBenimde esim biz sevgiliyken beyin anjiyosu oldu. Boyun damarlari sıkısmıs o zaman. Cok kotu gunler yasamistik o zaman ama anjiyodan sonrs hicbir sey kalmadi cok sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?