Eşime Bişey Oluyor

ozge22ozge

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
1.640
1.102
248
35
mrb kızlar 2 ay önce yeni evimize taşındık 3-4 gece oncesine kadar hersey yolundaydı.gecen aksam yatak odasına geçtik tam yattık eşim başının ağrıdıgını soyledi masaj flan yaptım sanki başımı bişey sıkıyo dedi biraz daha devam ettim dondu yattı ve 5 dk sonra yatakta cırpınmaya başladı dili tutulmuş kalkamıyo cabalaıyo ama neyse kaldırdım evin içinde deli gibi dolaşıyo su flan verdim dua okumasını soyledim geçti o gece evde kalmadık kv gittik orda hiçbişey olmadı.ondan sonraki akşam evimizdeydik bi problem olmadı.Ama dün akşam yine eşim tam yattı bnde wc ye gittm gitmemle kalkmam bir oldu seside cıkmıyo acaip bi ses cıkarıyo sesini bana duyurmak için hmen koştum kaldırdım su içti yattı 5 dk sonra yine aynı.Bu odada bişey var diyo bana tmm oturma odasına geçelim ddm orda da tam yattıık daldı yine aynı bu sefer aglamaya başladı bişey mi görüyosun diyorum hayır sanki bişey sıkıyo beni diyo bnmde her sefernde elim ayagım titremeye başlıyo korkudan bide hamileyim oda korkuyo bişey olcak diye napıcaz bilmiyorm bi hastalık mı bu başka bişey mi oyle seylerede pek inanmak istemiyorm aama bi yardm edin ne yapmalıyız

Doktora gitmeyi deneseniz????
Mesela nöroloji??

ne zamandan beri var bu olay?
Evi bir temizletin bence. Sirkeli suyla falan silin.
Dua okuyarak yatın.

muhtemel eşiniz panik ataklar yaşıyor önce bir nöroloğa sonra bir psikiyatri servisine gitmenizi öneririm..ataklarda başı mengeneyle sıkma hissi yoğundur ilk etaplarda..geçmiş olsun.

dua okumadan asla yatmayız 3 aksamdır oluyo ama her gece değil ve sadece evde oluyor kv geçen gun kendi annemlerde de uyudu hiçbişey olmadı taşınırken heryeri sirkeli suyla sildim

Acilen doktora gitmelisiniz. Geçmiş olsun

Ya Allah aşkına hangi zamandayız.Eşin ciddi bir rahatsızlık geçiriyor.Anında acile gitmek yerine,ertesi gün bile doktora gitmiyorsunuz.Sonra da bu oda da birşey var.Doktora gidin doktora.

Randevu aldık zaten 2 gun sonra gidicez umarm kötü bişey değildir simdiye kadar hiçboyle bi rahatsızlıgı yoktu

Evi de sirkeleyin, dua da okuyun ama ne olursunuz önce ACİLEN BİR DOKTORA GİDİN!

Acilen bir doktora gitmenizi öneririm büyü filan şeylerini düşünene kadar ataklar aralıklarla geliyor olabilir. Nasıl rahat olabiliyorsunuz sadece evde olyuor büyü vardır diye doktora gitmiyorsunuz ani birşey olsa eşinize ne yapacaksınız çok pişman olursunuz. Bir an önce randevu alıp doktora gidin tetkikleri yaptırın geç kalmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…