Eşime Bişey Oluyor

Dua iyidir. Okuyun ama..
Eşiniz büyük ihtimal nöbet geçiriyor. En kısa zamanda nörolojiye başvurun

ne rahatlıgındn bahsediyosnz siz ne kadar on yargılısınız bu olay 1 kere 2 aksam oncesi ve dun aksam yasandı sabah ztn doktora gitmek için randevu aldık simdi niye iki aksam once randevu almadınz diyede yargılarsınız evet almadm çnku korkorak uyandı ve ruya vs bişey oldgnu znttm du aksam tekrar olnca bnde doktorluk bi durum oldgnu düsndm !!

buyuyle ilgili bi konu açmadım zatn oyle seylere inanmadıgımı da soyledm.
inanmıyorsanız evi neden sirkeli suyla siliyorsunuz? temizlik maksatlı mı???

mesele inançlarınız değil..ben inanıyorum mesela... büyü diye bişey var.. inanmamak modern zihinli olmak anlamına gelmiyor..bizim demeye çalıştığımız şey..şu durumda yapılması gereken acaba büyü müdür diye düşünmeden önce doktora gitmek...tekrar geçmiş olsun

ben baş ağrısı deyince önce norolojik bir durum var sandım. Yani beyinle ilgili bir şey. Ama uykusunda ağlıyor falan, zor uyanıyor, odada negatiflik hissediyor deyince aklıma başka bir şey geldi.

kesinlikle doktora gidin canım..hatta imkanınız varsa evinizi değiştirin..şimdi doktorluk bişey bile olsa hafızanıza kazındı bikere...ama önce doktorrrr

Nedne aklınıza hemen büyü geliyor ki. Herkes böyle şeyler yapabilseydi büyücüden geçilmezdi. Gerçek hoca da yapmaz zaten böyle bir şey. Günah olduğunu bilir.
Doktora gitmekte kesinlikle fayda var. Ama bazen insana negatif elektirik verebilecek durumlar da olabilir. bunlar da hayatın gerçekleri. İlk kez karşılaşmıyoruz bununla. Psikolojik de olabilir. Kendi yarattığı bir şey yani.

ben baş ağrısı deyince önce norolojik bir durum var sandım. Yani beyinle ilgili bir şey. Ama uykusunda ağlıyor falan, zor uyanıyor, odada negatiflik hissediyor deyince aklıma başka bir şey geldi.
bnmde anlatmak istedigm bu surekli veya ara ara cektiği bi baş ağrısı yok agrı kesici vs bişey kullanmaz ztn.sadce ilk aksam oyle dedi sanki bişey sıkıyo dedi ama dun aksam bas agrısı vs bişey yoktu, korkuyo uykusunda aksam takip ettim aralıyo gözlerini bişey goruyoda olablr(belkide hamileym diye bna soylmyo gordgu vs bşy vrsa) sonra kalkmaya çalısıyo yatakata kaskatı kalmıyo ama kalkerken panikten napıcagnı sasıryor sonra aglamaya başlıyor bi doktora gidelim baklm snrasını dusncz artık

evi sirkeli suyla silmemin sebebi evimiz kiradaydı ve surekli bekarlar kadınlar flan kaldı buyuklerimizden oyle duydum evi sirkeli suyla silmek bütün negatif enerjilerden pisliklerden arındırırmış inlerden cinlerden flan değil yani.

Şu başlığı okuyunca bilim kurgu filmlerinde ki mutasyona uğrayan, içinde uzaylı olan insanlar geliyor aklıma. Konuyla hiç alakası olmadı ama yazmadan geçemedim o hiss uyndırıyor gerçekten.

Doktora gidin ilk önce..

Ama hocaya da gidin..

Şifanın nereden geleceği belli olmaz...

Mutlaka bir doktora gitsin , Allah göstermesin ama tümör vs. de olabilir, acil dr. başvurun

Doktora gidin ilk önce..

Ama hocaya da gidin..

Şifanın nereden geleceği belli olmaz...
ya büyüye inanmam ama cinlerin varlıgına inanıyorum.Doktorda randevu aldık ztn.
annem anlattı az önce kuzenim sabah ezanı okurken morarırmış hocada bulmuşlar çaresini.rabbim dermansız dert vermesin :/

Rabbim şifalar versin ama bana psikolojık ve sanki sara ( epilepsi ) gibi geldi.
beyin sapında problem olabilir.
hemen bir uzmana başvurun derim.
zaten dua etmeden yatmıyormuşsunuz.
Birde aklıma eşinizin acaba size açılamadığı büyük bir sıkıntısı olmasın o geldi aklıma.??

acil servis 24 saat açık arkadaşlar. ben ablamı da ne yapsam dr.a gitmeye ikna edemiyordum, sonra beyninde ur çıktı!
ihmal etmeyelim, sağlığımızın kıymetini bilip onu korumak için gereken sorumluluğu yerine getirelim.

Kız hocaya gidin dime burda bak seni ham yaparlar burda
VAlla kimseden çekinmemm
ya büyüye inanmam ama cinlerin varlıgına inanıyorum.Doktorda randevu aldık ztn.
annem anlattı az önce kuzenim sabah ezanı okurken morarırmış hocada bulmuşlar çaresini.rabbim dermansız dert vermesin :/
Dediğim gibi şifanın nereden geleceği belli olmaz diye..

Ne zaman doktor muanenizz pekiii?

Bizede neticesini burdan yazarsınız artık merak ettim açıkcası neden böyle olduğunu eşinizin...

sanmıyorum bna anlatmdgı bişey oldgnu.

buyuyle ilgili bi konu açmadım zatn oyle seylere inanmadıgımı da soyledm.

Siz o niyetle açmadınız ama konu oraya varacak. Odada bişey var diyorsunuz sıkılıyormuş birşey eşinizi. Bu konu nereye varabilir bu bir ? Zaten doktor randevusu almışssınız burada size verilecek tek tavsiye hacı hocadır bu da iki. Yani konu gene eciş bücüşlere geliyor.

Ayrıca ben kolay etkilenen bir insanım dünkü odamda büyü mü var konusu yüzünden gece oldukça huzusuz oldum. Bu tip konuları okuyup etkilenenleri de düşünsün topiğe yazan arkadaşlar.

zar zor yrn saat 10 a alabildm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…