- 2 Aralık 2007
- 1.626
- 1.709
- 398
- 57
- Konu Sahibi ozge22ozge
-
ne rahatlıgındn bahsediyosnz siz ne kadar on yargılısınız bu olay 1 kere 2 aksam oncesi ve dun aksam yasandı sabah ztn doktora gitmek için randevu aldık simdi niye iki aksam once randevu almadınz diyede yargılarsınız evet almadm çnku korkorak uyandı ve ruya vs bişey oldgnu znttm du aksam tekrar olnca bnde doktorluk bi durum oldgnu düsndm !!Acilen bir doktora gitmenizi öneririm büyü filan şeylerini düşünene kadar ataklar aralıklarla geliyor olabilir. Nasıl rahat olabiliyorsunuz sadece evde olyuor büyü vardır diye doktora gitmiyorsunuz ani birşey olsa eşinize ne yapacaksınız çok pişman olursunuz. Bir an önce randevu alıp doktora gidin tetkikleri yaptırın geç kalmadan.
inanmıyorsanız evi neden sirkeli suyla siliyorsunuz? temizlik maksatlı mı???buyuyle ilgili bi konu açmadım zatn oyle seylere inanmadıgımı da soyledm.
mrb kızlar 2 ay önce yeni evimize taşındık 3-4 gece oncesine kadar hersey yolundaydı.gecen aksam yatak odasına geçtik tam yattık eşim başının ağrıdıgını soyledi masaj flan yaptım sanki başımı bişey sıkıyo dedi biraz daha devam ettim dondu yattı ve 5 dk sonra yatakta cırpınmaya başladı dili tutulmuş kalkamıyo cabalaıyo ama neyse kaldırdım evin içinde deli gibi dolaşıyo su flan verdim dua okumasını soyledim geçti o gece evde kalmadık kv gittik orda hiçbişey olmadı.ondan sonraki akşam evimizdeydik bi problem olmadı.Ama dün akşam yine eşim tam yattı bnde wc ye gittm gitmemle kalkmam bir oldu seside cıkmıyo acaip bi ses cıkarıyo sesini bana duyurmak için hmen koştum kaldırdım su içti yattı 5 dk sonra yine aynı.Bu odada bişey var diyo bana tmm oturma odasına geçelim ddm orda da tam yattıık daldı yine aynı bu sefer aglamaya başladı bişey mi görüyosun diyorum hayır sanki bişey sıkıyo beni diyo bnmde her sefernde elim ayagım titremeye başlıyo korkudan bide hamileyim oda korkuyo bişey olcak diye napıcaz bilmiyorm bi hastalık mı bu başka bişey mi oyle seylerede pek inanmak istemiyorm aama bi yardm edin ne yapmalıyız
bnmde anlatmak istedigm bu surekli veya ara ara cektiği bi baş ağrısı yok agrı kesici vs bişey kullanmaz ztn.sadce ilk aksam oyle dedi sanki bişey sıkıyo dedi ama dun aksam bas agrısı vs bişey yoktu, korkuyo uykusunda aksam takip ettim aralıyo gözlerini bişey goruyoda olablr(belkide hamileym diye bna soylmyo gordgu vs bşy vrsa) sonra kalkmaya çalısıyo yatakata kaskatı kalmıyo ama kalkerken panikten napıcagnı sasıryor sonra aglamaya başlıyor bi doktora gidelim baklm snrasını dusncz artıkben baş ağrısı deyince önce norolojik bir durum var sandım. Yani beyinle ilgili bir şey. Ama uykusunda ağlıyor falan, zor uyanıyor, odada negatiflik hissediyor deyince aklıma başka bir şey geldi.
evi sirkeli suyla silmemin sebebi evimiz kiradaydı ve surekli bekarlar kadınlar flan kaldı buyuklerimizden oyle duydum evi sirkeli suyla silmek bütün negatif enerjilerden pisliklerden arındırırmış inlerden cinlerden flan değil yani.inanmıyorsanız evi neden sirkeli suyla siliyorsunuz? temizlik maksatlı mı???
mesele inançlarınız değil..ben inanıyorum mesela... büyü diye bişey var.. inanmamak modern zihinli olmak anlamına gelmiyor..bizim demeye çalıştığımız şey..şu durumda yapılması gereken acaba büyü müdür diye düşünmeden önce doktora gitmek...tekrar geçmiş olsun
Doktora gidin ilk önce..
Ama hocaya da gidin..
Şifanın nereden geleceği belli olmaz...
ya büyüye inanmam ama cinlerin varlıgına inanıyorum.Doktorda randevu aldık ztn.Doktora gidin ilk önce..
Ama hocaya da gidin..
Şifanın nereden geleceği belli olmaz...
VAlla kimseden çekinmemmKız hocaya gidin dime burda bak seni ham yaparlar burda
Dediğim gibi şifanın nereden geleceği belli olmaz diye..ya büyüye inanmam ama cinlerin varlıgına inanıyorum.Doktorda randevu aldık ztn.
annem anlattı az önce kuzenim sabah ezanı okurken morarırmış hocada bulmuşlar çaresini.rabbim dermansız dert vermesin :/
sanmıyorum bna anlatmdgı bişey oldgnu.Rabbim şifalar versin ama bana psikolojık ve sanki sara ( epilepsi 9 gibi geldi.
beyin sapında problem olabilir.
hemen bir uzaman başvurun derim.
zaten dua etmeden yatmıyormuşsunuz.
Birde aklıma eşinizin acaba size açılamadığı büyük bir sıkıntısı olmasın o geldi aklıma.??
buyuyle ilgili bi konu açmadım zatn oyle seylere inanmadıgımı da soyledm.
zar zor yrn saat 10 a alabildmVAlla kimseden çekinmemm
Dediğim gibi şifanın nereden geleceği belli olmaz diye..
Ne zaman doktor muanenizz pekiii?
Bizede neticesini burdan yazarsınız artık merak ettim açıkcası neden böyle olduğunu eşinizin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?