- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
- Konu Sahibi ozge22ozge
-
sanmıyorum bna anlatmdgı bişey oldgnu.
VAlla kimseden çekinmemm
Dediğim gibi şifanın nereden geleceği belli olmaz diye..
Ne zaman doktor muanenizz pekiii?
Bizede neticesini burdan yazarsınız artık merak ettim açıkcası neden böyle olduğunu eşinizin...
boyle konular gördüğünüzde okumayın ozmn es geçinSiz o niyetle açmadınız ama konu oraya varacak. Odada bişey var diyorsunuz sıkılıyormuş birşey eşinizi. Bu konu nereye varabilir bu bir ? Zaten doktor randevusu almışssınız burada size verilecek tek tavsiye hacı hocadır bu da iki. Yani konu gene eciş bücüşlere geliyor.
Ayrıca ben kolay etkilenen bir insanım dünkü odamda büyü mü var konusu yüzünden gece oldukça huzusuz oldum. Bu tip konuları okuyup etkilenenleri de düşünsün topiğe yazan arkadaşlar.
zar zor yrn saat 10 a alabildm
doktora gittikten sonra belki bir şey görüyoda bana söylemiyor dedin ya birde hamilesin tavsiyem ümmü sübyan yaptır tak..konuyu açmayacağım büyü olaylarına ben inanmıyorum ,başka türlüsü olabilir inanıyorum herkesin başına gelebilir bu sebeple hem madden hem manen önlem almak sizi zarardan kurtarır benim fikrime göre..bu sebeple ümmü sübyana sen yinede bir bak yaptırabilirsen yaptır tak kardeşim..bnmde anlatmak istedigm bu surekli veya ara ara cektiği bi baş ağrısı yok agrı kesici vs bişey kullanmaz ztn.sadce ilk aksam oyle dedi sanki bişey sıkıyo dedi ama dun aksam bas agrısı vs bişey yoktu, korkuyo uykusunda aksam takip ettim aralıyo gözlerini bişey goruyoda olablr(belkide hamileym diye bna soylmyo gordgu vs bşy vrsa) sonra kalkmaya çalısıyo yatakata kaskatı kalmıyo ama kalkerken panikten napıcagnı sasıryor sonra aglamaya başlıyor bi doktora gidelim baklm snrasını dusncz artık
boyle konular gördüğünüzde okumayın ozmn es geçin
umarım oyledir sadeceZzaten beyinden mr tomografi çekilir.
eğer beyin temizse kesinlikle psikolojıktır.
epilepsi olabilirDoktora gitmeyi deneseniz????
Mesela nöroloji??
Büyü diye bir şeyde var canım ben kuranda geçen herşeye innırım kurandada büyü meselesi geçiyor çünki peygamber efendimizede yapılmışya büyüye inanmam ama cinlerin varlıgına inanıyorum.Doktorda randevu aldık ztn.
annem anlattı az önce kuzenim sabah ezanı okurken morarırmış hocada bulmuşlar çaresini.rabbim dermansız dert vermesin :/
bende panik atak var en ileri seviyesindeÜyeler forum kuralı harici dini, cinli, büyülü konu yapsın yazsın, biz okumayalım es geçelim. Evet gerçekten oldukça güzel işleyen bir mantığınız var
Düşünmem lazımmGelsene kızım topiğime , bi görünüp bi kayboluon
bende şu devamı 6. sayfada olan kocasını kaybeden üyenin konusunu okuyunca psikolojimi kaybediyorum.Siz o niyetle açmadınız ama konu oraya varacak. Odada bişey var diyorsunuz sıkılıyormuş birşey eşinizi. Bu konu nereye varabilir bu bir ? Zaten doktor randevusu almışssınız burada size verilecek tek tavsiye hacı hocadır bu da iki. Yani konu gene eciş bücüşlere geliyor.
Ayrıca ben kolay etkilenen bir insanım dünkü odamda büyü mü var konusu yüzünden gece oldukça huzusuz oldum. Bu tip konuları okuyup etkilenenleri de düşünsün topiğe yazan arkadaşlar.
Hayırlı haberler alırsınız inşallah..zar zor yrn saat 10 a alabildm
o konuyu okuduktan sonra bi yarım saat ağladım ztnbende şu devamı 6. sayfada olan kocasını kaybeden üyenin konusunu okuyunca psikolojimi kaybediyorum.
inşallahHayırlı haberler alırsınız inşallah..
valla kim kızarsa kızsın ecişli bücüşlü konulardan rahatsız olanlar çok bende dahil ama böyle bir derdi olana çok ta laf edemem konunun gidişatı belliyse okumayı sonlandırabilirim..ama bu konu beni yerin dibine sokuyor napacağız konu sahibi acısını içinden yaşasın ben görmek istemiyorum mu diyeyim..o konuyu okuduktan sonra bi yarım saat ağladım ztninşallah kötü birşey yoktur
hocayı bibleyeninide ilk defa görüyorum vallahi harikasın tebriklerBencede bu özel varlıkların varlığıyla olan bir problem bende hem doktora hemde h....gitmenizi öneririm diğer arkadaşlarında yazdığı gibi ayetel kursi felak nas bol bol okuyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?