Eşime Bişey Oluyor

Gelsene kızım topiğime , bi görünüp bi kayboluon

boyle konular gördüğünüzde okumayın ozmn es geçin

doktora gittikten sonra belki bir şey görüyoda bana söylemiyor dedin ya birde hamilesin tavsiyem ümmü sübyan yaptır tak..konuyu açmayacağım büyü olaylarına ben inanmıyorum ,başka türlüsü olabilir inanıyorum herkesin başına gelebilir bu sebeple hem madden hem manen önlem almak sizi zarardan kurtarır benim fikrime göre..bu sebeple ümmü sübyana sen yinede bir bak yaptırabilirsen yaptır tak kardeşim..
bir de arkadaş zaten büyüye inanmadığını ikinciden sonra olayın doktorluk olduğunu algıladığını söylemesine rağmen kalk doktora git diyen arkadaşların artık yorumları okumadan yorum yaptıklarına inanır oldum.

boyle konular gördüğünüzde okumayın ozmn es geçin

Üyeler forum kuralı harici dini, cinli, büyülü konu yapsın yazsın, biz okumayalım es geçelim. Evet gerçekten oldukça güzel işleyen bir mantığınız var

ya büyüye inanmam ama cinlerin varlıgına inanıyorum.Doktorda randevu aldık ztn.
annem anlattı az önce kuzenim sabah ezanı okurken morarırmış hocada bulmuşlar çaresini.rabbim dermansız dert vermesin :/
Büyü diye bir şeyde var canım ben kuranda geçen herşeye innırım kurandada büyü meselesi geçiyor çünki peygamber efendimizede yapılmış

Üyeler forum kuralı harici dini, cinli, büyülü konu yapsın yazsın, biz okumayalım es geçelim. Evet gerçekten oldukça güzel işleyen bir mantığınız var
bende panik atak var en ileri seviyesinde
bendede bu sorunalr oluyor
hatta daha şiddetlileri
baş ağrısı mide bulantısı ağlama krizleri
ölecekmiş gibi bir his.
titreme.
yani herşey olabilir eşinizde bunuda biz bilemeyiz en güzeli bir uzmandır.
güzel haberlerinizi bekliyoruz.

bende şu devamı 6. sayfada olan kocasını kaybeden üyenin konusunu okuyunca psikolojimi kaybediyorum.

Bencede bu özel varlıkların varlığıyla olan bir problem bende hem doktora hemde h....gitmenizi öneririm diğer arkadaşlarında yazdığı gibi ayetel kursi felak nas bol bol okuyun

o konuyu okuduktan sonra bi yarım saat ağladım ztn inşallah kötü birşey yoktur
valla kim kızarsa kızsın ecişli bücüşlü konulardan rahatsız olanlar çok bende dahil ama böyle bir derdi olana çok ta laf edemem konunun gidişatı belliyse okumayı sonlandırabilirim..ama bu konu beni yerin dibine sokuyor napacağız konu sahibi acısını içinden yaşasın ben görmek istemiyorum mu diyeyim..
ki hakikaten bu konu beni çok yakan bir konu her defasında eşim olmassa sorgusunu yaptırıyor ve düğüm düğüm oluyorum..

Bencede bu özel varlıkların varlığıyla olan bir problem bende hem doktora hemde h....gitmenizi öneririm diğer arkadaşlarında yazdığı gibi ayetel kursi felak nas bol bol okuyun
hocayı bibleyeninide ilk defa görüyorum vallahi harikasın tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…