Eşime bunu hesabını sormalımıyım

Ilkbahar38

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2015
2.302
1.935
133
Selam kizlar birazcık sinirlendim akşam akşam. Demin eşimin telefonunu aldım whatsappden kendime bir kac resim gönderecektim. Neyse elim
Kaydı cart curt demiyecem açıkcası merak etdim baktım eşim arkadaşı ile ne konuştuğunu fazla aramama gerek yoktu zaten. Hemen birşey buldum

Eşimin arkadaşı bir kız dan bahsetmiş ikisinin ortak tanıdığı herhalde

Eşimin arkadaşı ilk bunu yazdı:
Dışarda X (kizin ismi) gördüm saçlar gitmiş .öt kalmış .
Eşim de: hahah çektinmi götü? Diye yazdı.
Arkadaşı: hahah yok çekmedim. felan yazmış.

Ben şimdi bu herife hesap sorimmi kizlar cok sinirlendim ne yapim sizce bana fikir verin lütfen

Ne kadar ayıp ya dışarı hiç renk vermeyen adamlar içerden bu muhabbeti mi yapıyor, çok yazık vallahi kime güveneceğiz.. eşine hesap sorsan da çok bişey elde edemezsin goygoy geçtim diyecek erkek muhabbeti ben bişey demedim diyecek öylesine yazmıştım diyecek... ama sen yine de kız tabi. tepki koyacaksan iyi bi tepki olsun ki birdaha yaparken iki kere düşünsün.

Yani yapcam da bu ilk değilki acayip sinirlendim

ben olsam direk aşkım tanıdığımız bazı erkekler benim dötümün geyiğini çeviriyorlarmıdır sence?
derdim.
azıcık edebi varsa yerin dibine girer.

Ben şu "erkek muhabbeti" kavramını bir türlü anlayamıyorum. Hadi bekarken neyse cahillik özenti vs. Ama evli barklı insanların böyle basitliklere tenezzül etmeleri çok üzüyor beni.
Biz başka bir erkek hakkında en ufak bir yorum yapsak kıyameti koparırlar. Kendileri iğrenç muhabbetlerin dibine vuruyorlar.
Haklısınız. Ben de olsam çok kızardım. Ve üzülürdüm eşimin kendini düşürdüğü konuma.

ben olsam direk aşkım tanıdığımız bazı erkekler benim dötümün geyiğini çeviriyorlarmıdır sence?
derdim.
azıcık edebi varsa yerin dibine girer.

Çok güzel bir konuya değindin buna benzer bir olay yaşamıştık!!! Ozaman daha ögrenciydik okulda dövüs ediyordu ne çabuk unutdu bunları tam bir şerefsizin yapacağını yaptı

Su erkeklerin kendi aralarinda yaptiklari muhabbetler oyle igrenc olabiliyor ki pes. En duzgun aile babasi denilen adam bile kendi hemcinsiyle biraraya gelince kari kiz muhabbeti acildi mi baska bir varliga donusuyor.

Evet bunlar birde sadece yazışma karşı karşıya iken kom bilir neler konuşuyorlardır

Aynen bencede çok haklısın onunla konuşacağım

bekarkende anaları kardeşleri var.
kadını cinsel obje olarak gören için evli yada bekar olması değişmiyor ki.
zihniyet aynı devam ediyor evlenince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…