- 1 Eylül 2017
- 963
- 1.248
- 113
- 38
- Konu Sahibi Ilkbahar38
-
Selam kizlar birazcık sinirlendim akşam akşam. Demin eşimin telefonunu aldım whatsappden kendime bir kac resim gönderecektim. Neyse elim
Kaydı cart curt demiyecem açıkcası merak etdim baktım eşim arkadaşı ile ne konuştuğunu fazla aramama gerek yoktu zaten. Hemen birşey buldum
Eşimin arkadaşı bir kız dan bahsetmiş ikisinin ortak tanıdığı herhalde
Eşimin arkadaşı ilk bunu yazdı:
Dışarda X (kizin ismi) gördüm saçlar gitmiş .öt kalmış .
Eşim de: hahah çektinmi götü? Diye yazdı.
Arkadaşı: hahah yok çekmedim. felan yazmış.
Ben şimdi bu herife hesap sorimmi kizlar cok sinirlendim ne yapim sizce bana fikir verin lütfen
Abartmak mı? Erkek muhabbeti filan değil üzgünüm ama sapık muhabbeti bu resmen.
X'in totosunu merak etmişsin mesajların ekran görüntüsünü alıp yolladım ona diyin tutuşsun totosu. Nasıl densizleşiyor bu adamlar böyle?
kendimi tutayım diyorum ama hayır. hahahaahhaahah... Aslında çok komikmiş. Beyinsiz boş işsiz tiksinç insanlar. Şu vakit kaybına, şu seviyeye bakar mısın... Boş insanlar... Sor abla bak nasıl üste çıkacak. Pis herif. Siz de birilerinin götünün resmini çekin sonra kız arkadaşınıza atın bakalım ne hissedecek tövbe tövbe...Selam kizlar birazcık sinirlendim akşam akşam. Demin eşimin telefonunu aldım whatsappden kendime bir kac resim gönderecektim. Neyse elim
Kaydı cart curt demiyecem açıkcası merak etdim baktım eşim arkadaşı ile ne konuştuğunu fazla aramama gerek yoktu zaten. Hemen birşey buldum
Ben şimdi bu herife hesap sorimmi kizlar cok sinirlendim ne yapim sizce bana fikir verin lütfen
Ne oldu, eşinizle konuştunuz mu dün akşam?
Abartmak mı? Erkek muhabbeti filan değil üzgünüm ama sapık muhabbeti bu resmen.
X'in totosunu merak etmişsin mesajların ekran görüntüsünü alıp yolladım ona diyin tutuşsun totosu. Nasıl densizleşiyor bu adamlar böyle?
Mesajı görmeseydin böyle bir diyalogtan haberin olmayacaktı . Madem gördün ,evli barklı adamın ,elalemin karısının /kızının g.tüyle ne işi varmış bi sor ..sokakta da yürünmez böyleleri yüzünden .....
kendimi tutayım diyorum ama hayır. hahahaahhaahah... Aslında çok komikmiş. Beyinsiz boş işsiz tiksinç insanlar. Şu vakit kaybına, şu seviyeye bakar mısın... Boş insanlar... Sor abla bak nasıl üste çıkacak. Pis herif. Siz de birilerinin götünün resmini çekin sonra kız arkadaşınıza atın bakalım ne hissedecek tövbe tövbe...
Nasil bir kac kadin bir araya gelirse dedikodu yapar derler bir kac erkek de bir araya geldiginde futbol,araba ve kadin konusurlar..Onlar icin rekabet haline gelen bu durumla bir de gurur duyarlar nefret edilesi!! Isyerimde calisan arkadaslarin cogu erkek..Kafasi onde gezenlerin bile cogu emin olun ofsayt bir durum yakalandiklarinda affetmiyorlar..Ama kendilerinin kardes,abla,sevgili olunca aman efendim onu giyme oraya gitme onunla konusma! Gereginden fazla kisitlama getiren erkeklerin iclerinin pis oldugunu düsünmüsümdür bu yüzden de!Selam kizlar birazcık sinirlendim akşam akşam. Demin eşimin telefonunu aldım whatsappden kendime bir kac resim gönderecektim. Neyse elim
aslında bunun evlisi bekarı yok biliyomusunuz. keşke daha terbiyeli daha saygılı olsak toplum olarak. bekarken bile böyle konuşması bi erkeği aşırı itici yapmaz mı?
Ay Allahım uzak tutsun böylelerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?