Eşime bunu hesabını sormalımıyım

Tabi ki normal değil, kendi yakının hakkında öyle konuşulsa ne hissedecek sor bakalım, ne iğrenç erkekler var ya, sorsan kızda kendine baktırmasaydı der bunun böylesi.

Eşiniz eğer üste çıkmaya çalışırsa ve bunu biliyorsanız sessiz kalın bir süre uzaktan izleyin muhabbet nereye kadar gidiyor o zaman elinizde bir kanıtla bu seviyesiz muhabbetin hesabın sorun. Şimdi sizi suçlar, karıştırma erkek muhabbeti vs diye .

Abartmak mı? Erkek muhabbeti filan değil üzgünüm ama sapık muhabbeti bu resmen.
X'in totosunu merak etmişsin mesajların ekran görüntüsünü alıp yolladım ona diyin tutuşsun totosu. Nasıl densizleşiyor bu adamlar böyle?

kendimi tutayım diyorum ama hayır. hahahaahhaahah... Aslında çok komikmiş. Beyinsiz boş işsiz tiksinç insanlar. Şu vakit kaybına, şu seviyeye bakar mısın... Boş insanlar... Sor abla bak nasıl üste çıkacak. Pis herif. Siz de birilerinin götünün resmini çekin sonra kız arkadaşınıza atın bakalım ne hissedecek tövbe tövbe...

Mesajı görmeseydin böyle bir diyalogtan haberin olmayacaktı . Madem gördün ,evli barklı adamın ,elalemin karısının /kızının g.tüyle ne işi varmış bi sor ..sokakta da yürünmez böyleleri yüzünden .....

Valla en guzeli bu.

Hatta bir seyler uydurun. Bu adam benim popomu da merak ediyormus. Kimlerle muhabbet ettigini bil bari falan deyin. Nereden ciktigini da siz bulun artik.

Ya allah nasıl biliyorsa öyle yapsın eşinize diyin ki senin kızın oldugunda kimin ahina giriyorsan kefaretin olacak kendini dusunmuyorsan annenden kardesinden utan de üste çıkmasına asla izin verme kendine güven bu sana yapılsa nasıl hissedersin onu düşün şimdi sana diyecektir kız or. Zaten ona deki yaşadıklarını gözüyle mi gördün allah mı oldun herşeyi bildiğini idda ediyorsun de yemin ederim benim eşimin telefonunda olsa bu konuşma benim kızım olacak sana da bana diyecek hi der bosardim

Evet iğrenc resmen seviye eksiye düşmüş

Nasil bir kac kadin bir araya gelirse dedikodu yapar derler bir kac erkek de bir araya geldiginde futbol,araba ve kadin konusurlar..Onlar icin rekabet haline gelen bu durumla bir de gurur duyarlar nefret edilesi!! Isyerimde calisan arkadaslarin cogu erkek..Kafasi onde gezenlerin bile cogu emin olun ofsayt bir durum yakalandiklarinda affetmiyorlar..Ama kendilerinin kardes,abla,sevgili olunca aman efendim onu giyme oraya gitme onunla konusma! Gereginden fazla kisitlama getiren erkeklerin iclerinin pis oldugunu düsünmüsümdür bu yüzden de!
Kadinlar ve cocuklar olarak isimiz zor..Bu kafalarin yasadigi memlekette evlat dünyaya getirmek daha da zor..
Allah yardimcimiz olsun..

Ya hesabını sorun tabiki. Neyin karşılığını verebilir ki? Ahlak yoksunu pislikler. Siz bakmasaydınız o muhabbet olmamış mı olacaktı? Yakalanmış olmanın acısını duyacak kocanız. Böyle insana koca da demem ben şahsen.

çok can sıkıcı çok geçmiş olsun. böyle bir duruma şahit olmak bile çok üzücü, kırıcı, hayal kırıklığı yaşatıcı.
ben de olsam konuşur, kendimden kızımdan yola çıkar, sen ister misin kızımız hakkında benim hakkımda böyle konuşulsun? sen bu hareketlerinle nasıl bir kız çocuğuna babalık yapacaksın diye hatasını anlamasına çalışırdım. hatta daha ileri gidip bu tarz muhabbetler yapan biri ile arkadaşlık yapmasından hoşlanmadığımı da açıkca dile getirir, o arkadaşı ile görüşmemesini bile sağlayacak boyuta taşıyabilirdim olayı....(ki aslında kişisel özgürlükleri önemserim, eşime arkadaşları ile ilgili müdahalede bulunmam ama bir yandan da çevremizde böyle zevzek kişiler olmasına da tahammül edemem)

aslında bunun evlisi bekarı yok biliyomusunuz. keşke daha terbiyeli daha saygılı olsak toplum olarak. bekarken bile böyle konuşması bi erkeği aşırı itici yapmaz mı?
Ay Allahım uzak tutsun böylelerini

Cok haklisin erkek zaten her turlu yapiyor genelde.. ama evli bi adam belki bi gun baba olacak, kendi kizi icin de baskalarinin boyle konustugunu dusunse bi anlik, kendinden tiksinmeli.

Adamın evli olmasıyla falan alakası yok. Bir kadınla ilgili böyle konuşulması kimsenin haddi değil.

Benim g*tüm ya da kız kardeşinin/annenin g*tü hakkında bir erkeğin konuşması hoş olur muydu deyin.

Eşinin konuşması çok çirkin, o mesaja karşılık, arkadaşını susturmalıydı. Bunu bir kenara koyarsak, malesef az yada çok böyle muhabbet yapmayacak erkek Yok diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…