Eşime bunu hesabını sormalımıyım

Ne hesap sormasi bence mahvedin...

Bir kadının gizlice fotografinin cekilmesinden bahsediyorlar, bu cok ama cok buyuk bir hata. O fotografi cekilen bende olabilirdim demelisiniz.

Igrenclik boyutu, kanun onunde suc olusu ayri boyut...

Ne hesap sormasi bence mahvedin...

Bir kadının gizlice fotografinin cekilmesinden bahsediyorlar, bu cok ama cok buyuk bir hata. O fotografi cekilen bende olabilirdim demelisiniz.

Igrenclik boyutu, kanun onunde suc olusu ayri boyut...

Aynen ne demek yolda herhangi bir insanın gizlice resmini çekmek tam bir öküz diyecem öküze hakaret

bırde abartıyormuyum diye soruyorsunuz..eşimin boyle bır muhabbetı olacak....zaten oyle muhabbet eden birini yanından gecırıpte arkadas yerıne koymaz...mılletın kadınından kızından eşinıze ne...kufur bir boyle konusmalar ıkı...asla katlanamam 19 yıldırda sukur bırkere bile duymadım...sahit olmadım...

Hesap sorarsan daha önemli şeyleri göremesin, tedbirli davranıp siler. Akıllı kadın ser verip sır vermez. Takipte kal.

Midem kalktı ya böyle adamları nereden buluyorsunuz? Aslında şu an eşinize kafa atmak istedim ama size çıkıştım saçma oldu

Hesabını sorun kesinlikle. Ne pis insanlar var ya.

Haklısın yani maşallah ne diyelim

Takipde kalim de nereye kadar bir yerde patlak veririm dayanamamki
O zaman bir şey öğrenemesin ki. Eşin tedbiri elden bırakmaz. Bu konundaki mesele o kadarda önemli değil, iki erkek arasındaki argo muhabbet ama telefonunu karıştırdığını bilmemeli. Basit bir olay için kendini açığa verme.

Daha öncede ona bu konu hakkında kızmışlığım oldu güya arkadaşına ikaz etmişdi böyle şeyleri onunla konuşmamasını demekki hep blöf

Ay neyse yazmadim bir sey. Aksam aksam topa tutulup kimseyle ugrasmak istemiyorum esinize hemen belli etmeyin. Supheniz varsa takip edin.

Hiç abartmıyorsun.Senden tiksindim biliyor musun de içine oturur. Senin kızına karına kardeşine aynısı yapılsa ne hissedersin dersin.Arkadaşım oğlun varsa nolur böyle sapık bir zihniyete düşecek şekilde yetiştirme kurban olayım.Gelecek nesil bari pislik olmasın.

Sakın birşey söylemeyin eşinize. Sonra arkadaşlarıyla konuşmalarını siler siz kızmayın diye ama bu tarz erkek muhabbetlerine devam eder. Siz de kontrol edemediğinizle kalırsınız :)

Sakın birşey söylemeyin eşinize. Sonra arkadaşlarıyla konuşmalarını siler siz kızmayın diye ama bu tarz erkek muhabbetlerine devam eder. Siz de kontrol edemediğinizle kalırsınız :)

Ama söylemesemde devam edecek ve okicam muhtemelen gene ne yapim peki

Söylicem hepsini. Bir oğlum var birde kızım yeni doğdu. Ben çocuklarımda titizimdir öyle yetiştirmem tabiiki

Yok yok ben dayanamam patlarım şu anda misafirimiz var birsey diyemiyorum ev boşalinca patlicam herhalde

aslında bunun evlisi bekarı yok biliyomusunuz. keşke daha terbiyeli daha saygılı olsak toplum olarak. bekarken bile böyle konuşması bi erkeği aşırı itici yapmaz mı?
Ay Allahım uzak tutsun böylelerini

Evet itici yapar elbetde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…