Eşime Buyuk yanlış yaptım Nasıl af dilemeliyim

BenimZorHayatim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.573
734
323
Eşime buyuk yanlış yaptım
Kaldıramıcagı bir yanlıs
Seneler gecti affetmiyo
Yalvardım yakardım tık yok
Nasıl af dilemeliyim napmalıyım nolur bi yol gosterin

Affetmiyo bitti diyo baska bisey yok cocukları da yanıma alarak haberi olmadan terkettim evi yanlışım bu

Bittiyse ayrılsın, ne bu eziyet? Eşinizin size yaptığı şeyin adı duygusal istismar, eşiniz sizi duygusal olarak bile isteye kullanıyor, kendini tatmin ediyor sizin boynu bükük kalmanızdan. Aranızda ne geçti de terk ettiniz bilmiyorum ama haklı sebepleriniz vardır diye tahmin ediyorum. Boynu bükük af dilemektense haklı sebeplerinizi sıralayıp bittiyse ayrılmak istediğinizi söylemelisiniz. Bunun sonu yok çünkü, bu af mevzusu değil. Eşiniz sizi kullanıyor ve bu durumdan zevk alıyor.

Bittiyse ayrılsın, ne bu eziyet? Eşinizin size yaptığı şeyin adı duygusal istismar, eşiniz sizi duygusal olarak bile isteye kullanıyor, kendini tatmin ediyor sizin boynu bükük kalmanızdan. Aranızda ne geçti de terk ettiniz bilmiyorum ama haklı sebepleriniz vardır diye tahmin ediyorum. Boynu bükük af dilemektense haklı sebeplerinizi sıralayıp bittiyse ayrılmak istediğinizi söylemelisiniz. Bunun sonu yok çünkü, bu af mevzusu değil. Eşiniz sizi kullanıyor ve bu durumdan zevk alıyor.
Boşanma iki taraflı olur hanımefendi kendine eziyet etmekten zevk alıyor galiba 😥 Eşinin bir suçu yok bu olayda.İsteyen insan kendini kullandırtmazki kaç yasında kadın.

Affetmiyo bitti diyo baska bisey yok cocukları da yanıma alarak haberi olmadan terkettim evi yanlışım bu
Duygunuzu istismar ediyo olayi kullanarak baska bisey degil bittiyse bitti boyle yaptgi halde birmi yasiyorsunuz ayrimisinz onu anlamadm ama yanyanayken bunu yapiyosa bunun gerçekçilik payi yok

Duygunuzu istismar ediyo olayi kullanarak baska bisey degil bittiyse bitti boyle yaptgi halde birmi yasiyorsunuz ayrimisinz onu anlamadm ama yanyanayken bunu yapiyosa bunun gerçekçilik payi yok
Yok evi terkettigimden beri ayrıyız geri kabul etmedi beni seneler oldu

Büyük yanlış deyince sizin eşinizi aldattığınızı düşündüm. Evli kadınların büyük çoğunluğu yapmıltır zaten sizin yaptığınızı. Size evi terkettirecek boyuta getirmiş adam. Çocuklarınızı da atıp gitmemişsiniz. Ortada bir durum varsa O özür dilemeli.

Back
X