Eşime Buyuk yanlış yaptım Nasıl af dilemeliyim

Kotu olmus bu kadar zaman nedıe bu kin. Mıllet hergun evı terkedıyor ev terketmek zaten haber verılerekmı olur kı. Esınız aldatmısmı hıcbısey soylemeden ceker gıdersınz. Yada dovmusse ceker gıdersınız. Esınız ne beklıyor tam olarka ne ıstıyor sızden. Sızde evı terketme sebebınızı hep ona karsı kullansaydınz. Bem bosunamı tekrettım boyle yaptınkıı terkettım dıyıp sızde onu unutmadıgnızı soyleseydınz sımdı farklı olurdu belkı. Tam detayda verıkmemıs valla bısey diyemiyorum

Sizi evi terkedecek duruma getirmiş ve şuan anladığım kadarıyla istemiyor bitirmek istiyor de niye zorluyorsunuz?Bunun af dilemekle alakası yok ki.Insanlar ayriladabilir yada artık istemeyebilir.
Birde şu sıra dikkatimi çeken bir konu evi terkedip sonra da eşim istemiyor diye konu açan kadınlar zaten terk etmişsiniz evinizi istemiyorum diye neden hala beklenti içerisindesiniz?

Sizi evi terkedecek duruma getirmiş ve şuan anladığım kadarıyla istemiyor bitirmek istiyor de niye zorluyorsunuz?Bunun af dilemekle alakası yok ki.Insanlar ayriladabilir yada artık istemeyebilir.
Birde şu sıra dikkatimi çeken bir konu evi terkedip sonra da eşim istemiyor diye konu açan kadınlar zaten terk etmişsiniz evinizi istemiyorum diye neden hala beklenti içerisindesiniz?
Oyle basitmi ya istemiyo bitsin cocuklarımız var
Ama seneler gecti boşanmadıda
Ben hala sevdigim icin dava acmadım o niye acmıyo bilemiyorum
Evt ofke anında kadın evini terkedebiliyor ama sonradan pisman da olabiliyor
Yani insanlar sonradan eşini istemeyebilir değişebilir demen gibi bişey bu da erkeğin fikir değişmesini normal goruyosun ama benim pisman olmamı evime donmek istememi tuhaf buluyosun mantıklımı hiç

Kotu olmus bu kadar zaman nedıe bu kin. Mıllet hergun evı terkedıyor ev terketmek zaten haber verılerekmı olur kı. Esınız aldatmısmı hıcbısey soylemeden ceker gıdersınz. Yada dovmusse ceker gıdersınız. Esınız ne beklıyor tam olarka ne ıstıyor sızden. Sızde evı terketme sebebınızı hep ona karsı kullansaydınz. Bem bosunamı tekrettım boyle yaptınkıı terkettım dıyıp sızde onu unutmadıgnızı soyleseydınz sımdı farklı olurdu belkı. Tam detayda verıkmemıs valla bısey diyemiyorum
İste nasıl cocuklarıda alıp uzağa kacarmısım bunu ona yaptığım gun bitmişim hala da bitikmişim onun icin ustunden yıllar gecti herhangi bir yumusaması yok
Bana kin kusuyo hala
Ve bu kadar kin nefret olmaz sende dedim
Cocuklarıda alıp gittigin ilk gunden beri var bu ofke kin icimde
Ve hep olacak dedi kac kere

Senelrdir affetmiyor ??? ne yaparsaniz yapin dustugunuzde de elinzden tutup kaldirarak yol.gostereck adamlara uzulun sen bi hata yapmisin pisman olmssun daha 3 cocugunun anasini affetmemek nedir birde evli kalip eziyt etmek gunah

Senelrdir affetmiyor ama ayni yatagi paylasiyor musunuz yoksa orda da mi ayrisiniz ??? ne yaparsaniz yapin dustugunuzde de elinzden tutup kaldirarak yol.gostereck adamlara uzulun sen bi hata yapmisin pisman olmssun ne yapmissn blmiyoriz ama bilsydik daha ii yorum yapablrdk
Tum yorumları okursan konuyu daha iyi anlarsın detaylar var

seven insan affeder..
sevdiğine bu şekilde yapamaz. ;
eşiniz bi yol bulmuş terk edilişini.
sen eşinizi sevmediğini düşünmüş..
geri de almamiş..

Bumu büyük yanlış , ben de aldattım falan diyeceksin sandım başlığı görünce. Adamın senle geçinmeye gönlü yok hayatım yoksa ortada çok büyük bir yanlış yok.
Ayrıca ben de zamanında çocuğumu alıp evi terkettim ,hatta boşanma davası açmak için. Ertesi gün kapımdaydı. Böyle şeyler affedilmeyecek şeyler değil adamın hayatında başka biri vardır belki.

İste nasıl cocuklarıda alıp uzağa kacarmısım bunu ona yaptığım gun bitmişim hala da bitikmişim onun icin ustunden yıllar gecti herhangi bir yumusaması yok
Bana kin kusuyo hala
Ve bu kadar kin nefret olmaz sende dedim
Cocuklarıda alıp gittigin ilk gunden beri var bu ofke kin icimde
Ve hep olacak dedi kac kere

Kaç yıl oldu bu olay olalı
Evi neden terk ettiniz
Şu anda iletişim ne durumda, çocuklarla ilgili sorumluluklarını yerine getiriyormu, görüşüyorlarmı
Siz çalışıyor musunuz

ay affedersiniz ama ne saçma açılmış bir konu, ne içeriği belli ne bir şeyi
neden yazıldığını bile anlamadım
siz bu konuda hiçbir meramınızı anlatamayacak biri misiniz?
sanki fake bir hesap ve fake bir konuyu yazarken bile canı sıkılmış da aman yazıp göndereyim nasılsa yorum yapan olur diye yazmışsınız. :işsiz:

Siz sevseniz kaç yazar adam bittin benim için sevmiyorum diyor... ya pes edip siz açın davayı yada çekin böyle hayatı seçim sizin... ama şundan emin olun adam için hakikaten bitmişsiniz

Yani insanlar sonradan eşini istemeyebilir değişebilir demen gibi bişey bu da erkeğin fikir değişmesini normal goruyosun ama benim pisman olmamı evime donmek istememi tuhaf buluyosun mantıklımı hiç
İşte o yüzden diyorlar 10 defa düşün bir defa yap diye

ay affedersiniz ama ne saçma açılmış bir konu, ne içeriği belli ne bir şeyi
neden yazıldığını bile anlamadım
siz bu konuda hiçbir meramınızı anlatamayacak biri misiniz?
sanki fake bir hesap ve fake bir konuyu yazarken bile canı sıkılmış da aman yazıp göndereyim nasılsa yorum yapan olur diye yazmışsınız. :işsiz:
Fake olup olmadigini anlamak icin nickine tiklamaniz kafi. Konuyu basta anlatmamis ama soran herkesw tek tek cevabi vermis nedenini. Usenmeyip okursaniz daha cok yardimci olursunuz.

Arladasim sen iyimisin? Senelerdir bosanmi hayati yasiyorsun zaten. adamin hayatinda biri bile vardır, nafaka vermemek icin bosanmiyordur. Senelerdir ayrısın madem kendi ayaklarin üzerinde duruyorsun demekki. Cocuklarina bakıyor mu? Maddi destek oluyormu size? Olmadigi halde hala boşanmayıp barismak istiyorsaniz probleminiz var demektir.. seven insan her türlü affeder. Az dik durun gururlu olun açın davayi,nafaka alırsınız gul gibi yaşarsınız.

Fake olup olmadigini anlamak icin nickine tiklamaniz kafi. Konuyu basta anlatmamis ama soran herkesw tek tek cevabi vermis nedenini. Usenmeyip okursaniz daha cok yardimci olursunuz.

üşenmedim okudum zaten
neden konu açarken zaten sorulacağı belli olan sorular önceden yazılmıyor da 4 sayfa yorum okumak zorunda kalıyoruz ki, kendi bile yazarken sıkılmış zaten. Ayrıca ne yapacağı %100 belli olan ne denirse dersin -ki kesin çevresindeki reel arkadaşları da tavsiye veriyordur- bildiğini okuyacağı belli olan kişilerin yine de konu açması can sıkıyor. Gerçekten fikir almak için de gelenler var buraya, onların konuları kaynıyor.

Racona ters hareketler bunlar, nasıl yaptınız.
Yıllar oldu dediğiniz yıllar kaç yıl?
Bu süre içinde yüzyüze görüştünüz mü?
Aileler bu konuda ne düşünüyor?
Bu adam yıllardır saçma bir sebepten affetmeyip kendi hayatına baktıysa,
Ve hala birleşmek gibi bir niyeti yoksa adam sizi sevmiyor, seven insan ayrı duramazki

Back
X