Eşime çok kırgınım..:(((

2 ay içinde nasıl evlendin ya. hem de 20 yaşında.hadi sen ettin bir halt ailen demedi mi yangından mal mı kaçırıyorsun?
insan araba alırken bile daha fazla düşünüyor arıza çıkarır mı, ne kadar yakar, yedek parçası kolay bulunur mu diye?
şimdi nerede ailen?
30 yaşında pc oynayan adamdan koca olmaz ki baba olsun.
senin durumun pek iyi görünmüyor kardeşim. yol yakınken kendine bir çıkış yolu bul....

en sevmediğim erkek türü
beş para etmez böleleri
ne demek hastaneye götürmemek yahu
işte kişiliği oturmamış biri
keşke evinizi kiraya vermeseydşiniz
sorumluluk bilirdi o zman
geçim kaygısı olurdu
şimdi anne evinde sıgıntı gibi yaşasın dursun

babam hep bir erkeği tanımak istiyosan bir işyerinde ne kadar çalıştıgına bakıcaksın derdi milletle anlaşamayan karısıylamı anlaşır diye hep nasihat ederdi.çok haklıymış .
hamile oldugunuz zaman devlet hastanesine gidebilirsiniz devlet hamile oldugunuz andan itibaren analık siğortası yapıyor ilaç dışında hiçbirşeye ücret ödemezsiniz
allah yardımcınız olsun

Hiç mi ilerisini düşünemedin ? Nasıl böyle kör olabildin ? İşsiz Güçsüz adamla evlenmeyi, kayınvalideye birlikte oturmayı.. Ah. Seninle aynı yaştayım ve şu anki tek önemli amacım üniversiteyi hayırlısıyla bitirebilmek, mesleğimi elime almak. Evlenir evlenmez daha rayına oturmadan bir de bebek yapmışsın. Ne diyim.. Çok şey var söylenecek ama .. kendine ,gençliğine çok yazık etmişsin. Üstelik bebek çok büyük bir sorumluluk. Daha senin kanamana endişelenmeyen doktora götürmeyen bir eş çocuğa ne yapar acaba. Çabalayıp sigorta yaptırmayı düşünmüyor mu ? Sigorta yok diye doğumunu da evde mi yaptıracaklar yoksa ??!

Soyle baskalarinin yaninda calismak istemem diyen erkekten kosarak kacacaksin gercekten anlaki sacma sapan is kurup batiracak ve omrun boyunca borc icinde yuzeceksin benim anladigim bundan boyle bu..

Ne yazayım diye düşündüm baya sadece doğacak bebeğinize üzüldüm şimdiden.
koca istiyor çocuk yapım,acaba siz hazırmıydınız o bebeği doğurmaya ?
Bazılarını anlamıyorum saldım çayıra mevlam kayıra hesabı.

cok normal
esiniz daha cocuk cunku
hem hala anne babanin kanatlari altinda
birde sizi getirmis
ben böyle evliliklere izin veren anne babalara kiziyorum
sizde su an esimi seviyorum vs diyorsunuz ama
cok degil 1 yil sonra fikirleriniz degisir
ee daha buyuyeceksiniz yani

yorumlar için sağolun ilgli kişi konuyu silebilir misiniz ltfn

Bende 20yasinda oldum ama hiç bu kadar cahil olmadım buradaki yorumları okuyun biraz dışardan nasıl göründüğünüzü anlarsiniz belki
Allah yardimciniz olsun ne denir

O ne öyle ya..
Kv ile oturuyosunuz, eşin çalışmıyo o da evde, sende evde üstelik hamilesin.. Yaşın 20..
Çok komik bide eşin sürekli pc de takılıyomuş.. Sen nesin şimdi o evde kız kardeş mi?
Hata üstüne hata yapmışsın.. Ah vah etme boşuna.
Restini çek eşine, git ailene.. O da aklını başına alır belki..

Nasil bir es yaa bu tembel calisicak toto yok ama çocuk istiyor...doğumu Nasil yapicaksin nerde hangi parayla devlet güvencesi de yok..ne gurursuz erkekler var hey Allah im annesinden babasindan harclik mi aliyor simdi ne diye üzerine gitmiyorsun ki konuş calissin ne demek evde oturmak...

Hem daha yirmi yasindasin ah güzelim yazik etmişsin kendine...

Valla ne desek bilmiyorum 2 ay içinde ne acelen vardı bu yaşta atlı mı kovalıyordu yani senin ailen yok mu arkanda demedi mi 2 ayda ne evlenmesi birikiminiz yok, yaşın küçük, ne kadar tanıyorsun diye. Hadi evlendin hemen hamile neden kalıyorsun kendi evin yok para yok, sigorta yok o çocuğa nasıl bir gelecek sunacaksınız. Kaynana yanında zaten kendi ihtiyaçlarınız için onlara muhtaçken bir de bebeği eklemek hangi mantık ürünüdür yazık değil mi o bebeğe kocanız çocuk istemesini biliyor ama internette vakit geçirmekten iş aramıyor. Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki çocuk doğunca da başkasına muhtaç mı yaşayacaksınız bari eşiniz işe girseydi bekleseydiniz eşim istiyor diye çocuk yapılır mı kusura bakmayın ama şimdi şikayet etmeye zerre hakkınız yok kaynana yanında bir şeye karışmadan oturmak kolayınıza geliyor herhalde.

Kaç haftalık hamile olduğuna baktım tekrar. Bazen kürtajı savunmam bundan. Yazık etmişsiniz kendinize ve bebeğe

Çok erken yaşta karar vermişsin evliliğe ve 2 ay birini tanımak için çok az bir zaman .yaşın da küçücük , belki de daha kendi beden gelişimini bile tamamlamamışsın ve hamilesin ...
Adınıza üzüldüm bu devirde çocuk büyütmek hiç kolay bir sey değil . Üstelik şuan seni ilk zamanlarda kanama oldu deyip doktora götürmeyen kocan dogumun yaklaşıp da sancıların başladığında bunlar yalancı sancılar diyip seni doktora götürmeyebilir .. kendi ailenden destek almaya çalış . Allah yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…