Eşime çok kırgınım..:(((

ilk günkü gibi seviyorum derken,zaten 1 yıl bile olmamış tanışalı..(bir arkadaş daha yazmış aynısı:)
20 yaşında evlenip işi gücü olmayan borcu olan adamla evlendiğiniz gibi bir de çocuk yaptınız..o konuya yoruma bile gerek yok..
adam işsiz kalabilir mi,tabii ki herkesin başına gelebilir.ancak sorun şurda ki,bebeğinin hayatı tehlikede olma ihtimali varken;hastaneye nasıl gidelim para yok ,sgk yok diyecek kadar geniş adam OLAMAZ!!!!!!!!
olsa da BABA olamaz zaten..
bir de üstüne geniş geniş bilgisayar başında oturuyorsa,o bilgisayarı kafasına geçirmeli..aklını başına getirmeli..
çocuk isterken ne düşünerek istedi peki? akşamları 10 dk oynamak için mi?sorumluluk alamayacak adam baba da olamaz kimse kusura bakmasın..

bebek rızkıyla gelir sanıyorlar ya,adam o yüzden bebek istemiş olabilir mi???

Kendi düsen aglamaz sözü nekadarda güzel yahu, oyüzden size üzülmüyorum, 20 yasinda evlenmeyi düsünen biride benim gözümde cahil falan degildir, o zaman bi zahmet bari korunsaydiniz... Olan o yavrucaga olacak,düsüncesiz anne baba kurbani...yazik...

ilk günkü gibi aşığım diyorsun da ah be güzelim zaten daha evleneli 1 yıl bile olmamış sanki yıllar geçmiş gibi konuşmuşsun bende 16 ayda evlendim diye derdim çabuk evlendik diye 2 ay nasıl tanırısn birini evlenirsin üstelikte en tehlikeli erkek tipi "çalışmayan çalışmayı sevmeyen koca" allah kolaylık versin yazık günah yavruna doğum nasıl oalcak peki kanamanda bile götürmüyorlar doktora doğum gelincede şuan para yok beklemi diyecekler

Evliliğin sorumluluğunu alamayacak insan neden evlenir anlamıyorum..
Eşin de küçük herhalde..

Hem çalışmayan hem de karısını çalıştırmayan cinstir kesin..

Ben de 20 yaşındayım. Belki de bazı yaşıtlarım avm lerde gezerken bazıları evlenirken benim bir yanım babamın iş durumlarına, aileme üzülmekle meşguldu. Benim de sigortam yoktu sadece ailem vardı.bunu yazmakla ne amaçladığımı şuan bende bilmiyorum ama senin durumuna hem üzüldüm hem de kendime kızdım. sen kendinde çıkan 2sivilceyi bi sınav sürecini dert ediyosun insanlar neler yaşıyor diye. Allah yardımcın olsun

Hadi aceleyle evlendin neden almadın önlemini nasıl güvendin o adama?
Senin ve çocuğun için o evde pek parlak bir gelecek göremedim ben.

Hamile olduğun için fazla şey yazmak istemiyorum.
Ne yapacağına gelince kendi ailenden yardım isteyeceksin. Allah yardımcın olsun.

Çok erken yaş da çoçuk düşünmüşsün...
Bir adamın mayasın da çalışmak , üretmek yoksa 30 yaşına da gelse,baba da olsa çalışmaz... Bir yıl çok kısa bir süre evlilik için...
Adam hem tembel hemde vicdanı yok param yok gibi bir ifade olabilir mi ? Ayrıca bildiğim kadarıyla hiç sağlık güvencesi olmayan hamilelerin hamileliğinden dolayı olan sorunlar da hastanelerin acillerine başvuruldugunda ücret sgkya yansıtılıyor diye biliyorum ...Eşin internet karşısında oyun oynayacagına bunları araştırsın ,iş baksın...

herşey gayet normal de eşinin kanaman varken para yok demesi mi sadece seni kıran ? pes

kendi düşen ağlamaz bence de 20 yaşında bu neyin cahilliği ki yani ne kaçıyordu ?

Para yok diye sizi hastaneye gotürmüyorlar, çocuk doğduktan sonra hastalanırsa da para yok derler.
Esi hamile insan issiz kalsa gider geceleri takside falan calisir eşini hastaneye götürür
Hic utanmiyorda bunu söylerken
Kırgın olmakla kalmayan
Aileniz destekse onlara söyleyin
Birsey olursa kendinizi affedemezsiniz sonra...

Yorumları okumadan hemen yazmak istedim. Normalde sigortalı olmasanız bile gebeler ücretsiz sağlık hizmetlerinden faydalanabiliyorlar. Kanama çok önemli birşeyin belirtisi olabilir, ihmal etmeyin.

arkadaşın diğer konularına baktımda hastaneye doktor kontrolüne giden hatta en son çarşamba muayeneye gitmiş doktor herşey normal demiş çelişkili bir durum anlayamadım

Arkadaşım Allah korusun düşük tehlikesi olabilir önlemek için ilacı var iğnesi var kahverengi bir akıntıysa lütfen bir yakınından seni acile götürmesini iste. Geçmiş olsun.

20 yaşında evlilik, hem de 2 ayda. 7 aylık evliyken hamilelik. Çalışmayan SORUMSUZ koca, kayınvalide yanında oturmak, değer görmemek. Neresinden tutsam elimde kalıyor be güzelim.

İş bulamıyor olsa tamam derim ama senin kocan ne iş bulursa bulsun çalışmayacak. Adamın hamurunda yok, ve maalesef sen bunları hep çekmek zorunda kalacaksın.

Hem sana hem de o yavrucağa yazık... İnşallah bir şey olmamıştır.

Aşk bir yuva kurmak için başlı başına yeterli bir neden değilmiş, değil mi?

Evlenmenizi filan her şeyi geçtim çalışmayan sorumluluk sahibi olmayan bir adamdan neden çocuk yapıyorsunuz bunu anlamıyorum ben bunun mantıklı hiç bir açıklaması yok gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…