- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
ilk günkü gibi seviyorum derken,zaten 1 yıl bile olmamış tanışalı..(bir arkadaş daha yazmış aynısı:)Mrb arkadaşlar bu siteye yeni katıldım.20 yaşındayım 7 aylık evliyiz ve şu an 10 haftalık hamileyim...Eşimle 2 ay içerisinde hem tanıştık hem evlendik çok erken oldu farkındayım ama o an ki duygularla herşey nasıl olup bitti anlayamadım...Pişman değilim çünkü eşime hala ilk günkü gibi aşığım.Ama şöyle bir sorun var Eşim çalışmıyo ilk zamanlar 1 ay kadar çalıştı sonra girdiği her işten çıktı..Ama bugune kadar tek söz etmedim hiç üstüne gitmedim allattan aldım kayınvalidemlerle oturuyoruz maddi açıdan durum kötü olduğu için kendi evmiz kirada...Annesinden babasından o kadar laf işitmesine rağmen hiç düşünmüyna kırgın olduğum konu ise şu dün kanamam oldu ve o kadar tedirgin olmama rağmen birşey olmaz ilk zamanlarda da olmuştu korkma hem ne para var ne sigorta nasıl gidecez hastaneye demesi..Yani bunların farkında olan bir adam hala pc başında oyun oynuyo kayınvalideme söyledim oda cepte 5 kuruş para yok nasıl gideriz hastaneye dedi durdu ve şu an hala birşey yapmadı ikise benimde yapabileceğim bişey yok.Kafayı yemek üzereyimmmmmmmmm napcm
Eşin mi suçlu, sen mi suçlusun,sizi bu kadar çabuk evlendiren ebeveynleriniz mi suçlu bilemedim ama tek suçsuz bebeğin.
Eşin çalışmıyor, kayınvaliden cepte beş kuruş yok diyor, siz bu çocuğa nasıl bakacaksınız?
Ya ben şaşırıyorum, iki senelik evliyim, daha olmayan bebeğimin geleceğini düşünüyorum, sırf bu yüzden şartlarımız biraz daha iyileşsin diye bekliyorum, sen nasıl bi cesaretle daha oturmayan bir evlilikten çocuk dünyaya getiriyorsun? Allah kolaylık versin, eşin totosunu kaldırıp çalışacak başka yolu yok ya da sen git çalış hamile halinle, utanır belki eşin.Bebek bekliyorsun, kanaman da olur, sıkıntıların da olur. Cebinde para olması lazım.
eşi 30 yaşındaymış..Evliliğin sorumluluğunu alamayacak insan neden evlenir anlamıyorum..
Eşin de küçük herhalde..
eşi 30 yaşındaymış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?