eşime cok kırıldım haksızmıyım

esmerkuzum

hamdolsun :)
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
1.060
328
323
Slm hanımlar
İki çocuğum var biri 4.5 yasında diğeri 35 günlük
Dogumumdan bu yana kimseden çok bir destek göremedim eşim izinliydi topladı etti saolsun hakkını yiyemem
Ama bugün beni çok üzdü iş yerinde prog için antalyaya eleman gitmesi gerekiyormus bizimki çok meraklı dış görevlere
Ben lohusayim minik bir kızım krese giden bir oğlum var ve eşim ev işlerinde hep yardım etti ama hiç oturup benimle ilgilenmedi
Şimdi antalyaya göreve gitmek istiyor bende kizdim kendisine ailem de kalmak istesen evleri büyük ve isinmiyor kayınvalidem desen onların evleri aynı
Oğlum zaten krese gidiyor onu bırakacak adam lazım vs
Sevgili eşim bunları düşünmek yerine benim ne kadar bunaldigimi görüp önemsemeden gideyimmi diye soruyor ısrar ediyor ne olacak mis bizde gidelimmis kaç kere arıyor gideyim diye
Çok üzüldüm belki lohusa psikolojisi evde bunalım bilemem ama bencillik yaptığını düşünüyorum
Haksizmiyim

Valla esiniz mecburiyetten degilde kendisi gitmek istediyse ayip etmis tabiki, kucucuk cocukla yeni dogmus bebegi basiniza birakip kacacak resmen. Valla yurt disinda babalar ucretsiz izin alip yeni dogan bebelerine bakiyorlar hanimlarida calisiyor ve erkekliklerinden de hicbirsey eksilmiyor bunu yapinca. Bizimkilerde maasallah en ufak firsatta olay yerini terk etmeye calisiyorlar. Izin vermeyin eger secme sansi varsa gitmesin ne isi var yeni cocuklu adamin Antalya keyfiyen gidecekse tabiki yineliyorum bunu, mecbur degilse.

Gayet keyfi en çok canimi yakan da 12 kişilik bir ekip o gitmese diğerine teklif gidecek kendisini geliştirecek güya gezip gelecek iş dediği onlar için tatil seminer

ben olsam gıtmek ıstıyorsan kapı orda derdım. benı dusunmıyenı ben hıc düsünmem. ordamda arasa sorsada telefonlara cıkmazdım

Bencede sona kadar haklisiniz esiniz kendi istegi ile gidiyorsa ama mecvuri ise ozaman durum farkli

Bebeginiz hayirli olsun.oncelikle. esinizin bu durumda antalya ya gitmek istemesi yersiz olmus bence de

Beraber gitme imkaniniz varsa bunu degerlendirmek istiyor olabilir.
Oda hem is, hemde evde yardim etmekten yorulmus olabilir. Degisiklik ikiniz icinde iyi gelebilir.

Kendisine söyledim gitmek istersen tabiki git ama geldiğinde beni bulamazsın
O kadar bunaldim ki ben ağlıyorum sinirden o çok garipsiyor ne var bunda diye

HepBaharOlsa esasen uyanıklık yapıyor oğlum hasta öksürük burun akıntısı ve miniginde tıkandı burnu gitmeyeceğini biliyor laf olsun diye söylüyor biz gidersek aldığı harcirah bi ise yaramicak çünkübiliyor uff cçok kirginim

Hiç sessiz kalmayın. Loğusa halinizle nasıl bırakır sizi. Şimdi söylemezseniz yarın bir gün es söyleseydin loğusa mı oldum ne bileyim der

ooo ok peki yanliz giderse 1 haftalik seminerde eline cok para kaliyormu ? Belki maddi acidanda karliysa gitmek istiyor olabilir, bilemedim simdi

[Almadinmi nyeniyimgaliba, post: 44281909, member: 233891"]Hiç sessiz kalmayın. Loğusa halinizle nasıl bırakır sizi. Şimdi söylemezseniz yarın bir gün es söyleseydin loğusa mı oldum ne bileyim der[/QUOTE]

Anladi mi bilmiyorum ama söyledim beni en çok bu dusuncesizligi kırdı teklif gelse dde eşime sorayim demeden red etmesi gerekir ya evde izinliydi durdu ama gene çıktı dolaştı int inden kendinden geri kalmadı ya ben

gitsin belki o da bunalmış olabilir. yani bazen düşünüyorum da hep kendimizi düşünüyoruz benim durumum kötü benim yanımda olmalı gibisinden karşımızdakinin isteği nedir diye sormuyoruz. bu senin görevin bunu yapacaksın diyoruz. bence gitsin kafasını dinlesin.

A AtomicGirl çok büyük bir meblağ değil kaldı ki öyle olsa da ihtiyacı yok ve ben burda sıkıntıya gidicem isterse dünyaları kaznsin ne ehemmiyeti olacak

D divdili ya yaz olsa çok üstünde durmam git derdim ama kış iki küçük çocuğum var ki biri daha 35 günlük anneme gitsem evleri isinmiyor kayinvalideni de öyle bana gelip kalmazlar zaten oğlumun kreşi var eşim bırakıyordu onu

sen zaten bir yere gidemezsin annen gelsin evinde kalsın. yada endişe gördüğün konuları söyle çocuğu kreşe kim görtürecek vs eşine çok gitmek istiyorsa o alternatifler sana sunar yada çözüm bulamazsa sana hak verir evde kalır.

[Almadinmi nyeniyimgaliba, post: 44281909, member: 233891"]Hiç sessiz kalmayın. Loğusa halinizle nasıl bırakır sizi. Şimdi söylemezseniz yarın bir gün es söyleseydin loğusa mı oldum ne bileyim der

Anladi mi bilmiyorum ama söyledim beni en çok bu dusuncesizligi kırdı teklif gelse dde eşime sorayim demeden red etmesi gerekir ya evde izinliydi durdu ama gene çıktı dolaştı int inden kendinden geri kalmadı ya ben[/QUOTE]

Yok yaa valla kulturel bu isler bizimkiler cocuguda bebegide direk kadina ipotek ediyorlar, hele hele bebekse temelli bitmistir yani onlarla hicbir ilgisi yok ``anasinin`` sorunu/gorevi bebek bakmak. Is bebek bakmakla bitse , birde 2.5 yasinda kardes var oda bebek sayilir anneden bagimsiz degil henuz, ya ev isleri yemek alisveris vs. Adamda bunaldiysa ne demek ?! kadin ne yapsin o zaman, asil dogum yapip hala orasa burasi agriyan kendisi kadinin bunaldim ben bir 1 haftaligina kacayim deme luksu yok ama. Valla yapanda ikisi , cocukta ikisinin evde ikisinin hayatta ikisinin oyle erkek isi kadin isi diye sinirlama ayirma kalmadi gunumuzde, hatta kalmamali, teknik olarak bir erkegin emzirme haricinde bebek bakiminda herseyi yapmak icin gerekli donanima sahip oldugunu dusunuyorum. Ev islerinde ise hicbir ayrim yok herseyi yapabilirler dolayisiyla bahane ediyor bu arkadasin kocasi vede ayip ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…