eşime cok kırıldım haksızmıyım

Sizin bebeğinizle ailenize yada kv nize gitmeniz olmaz rica etseniz de ailenizden biri yada kv niz gelse destek için.hem kreşe giden çocuğunuzu da onlar kreşe bırakır. Eşinize gelince eğer kendi isteğiyle gidiyorsa biraz bunalmış ve yorulmuş olabilir. Evet sizin bu dönemde desteğe ihtiyacınız var ama biraz da onu düşünün.

Whatsap da grupları var ortak nöbetlere ilgili akşam baktım herkes çok hevesli birbirlerine rica ediyorlar ben. Gideyim musade edin diye bu ikinci bebeğim 2 erkek kardeşim var iki çocuğunda da bir gece kalmadı annem
Sonuç olarak eşim gitmiyor kırginim çok konuşmuyorum şaka yollu takılıyor
Şimdi arkadaşlarıyla kahvaltıda dışarıda bogazlarim sis oğlum hasta kız desen durmuyor ve ben bu saate kadar kahvaltı yapamadim
Bir diyorum ara gelsin sonra aman boşver diyorum
Şimdi sevgili eşimin nefes almaya ihtiyacı mi oluyor bunalmismi oluyor emin olamiyorum

Gayet keyfi en çok canimi yakan da 12 kişilik bir ekip o gitmese diğerine teklif gidecek kendisini geliştirecek güya gezip gelecek iş dediği onlar için tatil seminer

ben olsam 'değil gitmen, bunu teklif etmene bile kırıldım' derdim.
ama güzelce konuşun, inada binmesin.
sakince ona ihtiyacınız olduğunu söyleyin.
anlar belki.

yani loğusa halinize veriyorum ben tepkinizi.
gerçekten bebekten sonra dünyada sadece ben varım diye mi düşünüyor biraz anneler? eşiniz de sıkılmış, bunalmış olabilir. bebeğinizle beraber güzel zamanlar sizi bekliyor, biraz buna odaklanın.

eşiniz izin alıp sizle ilgilenmiş, ev işlerine yardım etmiş, kaçımızın eşi bunu yapıyor ki. bence düşüncesiz değil size karşı
siz bunaldıysanız , o da bunalmış olabilir. elinde fırsat varken neden gitmesin ki
1 haftalığına idare edilebilir, ailenizi zorlayın gelsinler, gelmiyorlarsa da siz gidin elektrikli ısıtıcı yakabilirsiniz yani bir çare bulunur
lohusalık psikolojisini bende yaşadım, bu yüzden kendi içinizde haklı olabilirsiniz ama bence biraz hoşgörülü olmak lazım

Haklı olabilirsiniz evet yardım etti inkar etmiyorum zorunda yada değil yapar yada yapmaz meselesi de değil
Yaz da olsa çok mesele de değil ama kimse kusura bakmasin o keyif yapacak diye ben çocuklarla perişan olamam onun bi haftalık keyif yapacak diye çocukları hasta edemem
Surekli evde olan çocuklarla hasır nesir olan benim sonuçta iş yerinde iki muhabbet edip kafa dağıtıyor arkadaşlarıyla buluşup kahvaltılarda vs yapabiliyor musade etsin de eşi olarak gitmesini istememe gibi bir hakkım olsun incelik beklemek gibi bir lüksüm olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…