- 21 Nisan 2015
- 3.166
- 9.609
- 358
- Konu Sahibi esmerkuzum
-
Lohusalıktan bence de:) erkekler normalde bile kadınları anlayabilen varlıklar değilken, bu onlara fazla:)Minel00 ya lohusaliktan sanirim yada doğumdan bu yana çok hayal kırıklığına ugradim iki muhabbet edecek kimse olmadı pek hepsinin birikimi belki bilmiyorum sinirlerim boşaldı birde gayet rahat ya ne olacak havalrinda olunca belki
Kadının aklına olmayan şeyler sokmayın rica ediyorum. Hiç oldu mu buAntalya diyorsun,lohusayım diyorsun,eşiniz bir yaramazlık düşünmüş olmasın
Bende seninki gibi bi olay yaşadım bundan bi ay önce 20 gün olmuştu doğum yapalı beni bırakıp 3 günlüğüne iş için gitmesi gerekti bende bi ağladım çok zoruma gitti oda nevar bunda sen çocuk musun neden ağlıyorsun dedi sonra neyse gitti mecburen annemde şehir dışında oda gideli daha birgun olmuştu neyse kadın kalktı geri geldi erkekler böyle ama bi kadını asla anlamıyorlar onlara göre ne olabilir kiSlm hanımlar
İki çocuğum var biri 4.5 yasında diğeri 35 günlük
Dogumumdan bu yana kimseden çok bir destek göremedim eşim izinliydi topladı etti saolsun hakkını yiyemem
Ama bugün beni çok üzdü iş yerinde prog için antalyaya eleman gitmesi gerekiyormus bizimki çok meraklı dış görevlere
Ben lohusayim minik bir kızım krese giden bir oğlum var ve eşim ev işlerinde hep yardım etti ama hiç oturup benimle ilgilenmedi
Şimdi antalyaya göreve gitmek istiyor bende kizdim kendisine ailem de kalmak istesen evleri büyük ve isinmiyor kayınvalidem desen onların evleri aynı
Oğlum zaten krese gidiyor onu bırakacak adam lazım vs
Sevgili eşim bunları düşünmek yerine benim ne kadar bunaldigimi görüp önemsemeden gideyimmi diye soruyor ısrar ediyor ne olacak mis bizde gidelimmis kaç kere arıyor gideyim diye
Çok üzüldüm belki lohusa psikolojisi evde bunalım bilemem ama bencillik yaptığını düşünüyorum
Haksizmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?