- 11 Kasım 2017
- 268
- 162
- 18
- 38
- Konu Sahibi kucukelma30
-
Ya kusura bakma da sen bu cocugu tek buyutemeyeceksen ne diye yaptin ki, bir yıl misafir gelecek kalacak kesin kalmalı nedir... bence senin sinirlerin bozulmuş biraz sakinlesmeyi deneben kayınvalidemin gelmesinden rahatsız olmam.kv gelmesin o gelmesin bu gelmesin otursun baksın o zaman bebeğine kendisi büyütsün gece gündüz.
çalışıyorum ve 3 aylık bebeği bakıcıya emanet edemeyeceğim için annem bakacak neresi anormal?misafirden kastım yatılı misafir değildiYa kusura bakma da sen bu cocugu tek buyutemeyeceksen ne diye yaptin ki, bir yıl misafir gelecek kalacak kesin kalmalı nedir... bence senin sinirlerin bozulmuş biraz sakinlesmeyi dene
iki tane yatak odası bence hoş olmazki ayrıca eşiniz yatılı misfir sevmeyebilir bende sevmem doğal bişiy yani kendi kardeşim bile olsa çalışıyorum gercekten zor oluo ağırlaması çekyatta yeterli bence malikanede oturmuyosan ikitane çift kişilk yatak olan odaya gerek yok
enim fikrim eğer malikanede yada yazlıkta olamdığı sürece misafir için çekyat yeterli evlerin metrekaresi malum dimiBende iki yatak odası var, valla çok şahane oluyor. Ayrı bir oda olması her gün misafir gelecek anlamına gelmez. Kocasının nesi haklı? Tüm kadınlarda kocaya hak vermiş. Yahu boş oda var, fazla yatak var, ne güzel misafir odası yapsın işte. Neden yeri varken fazla yatağı atsın ki. Evde Yatağı her gören sizde kalayım demeyecek ya, bu arada benim annemde ve kayınvalidemde de iki yatak odası var. Valla çok da güzel oluyor.
Misafir odasına karyola koyulmaz canım.Varsa karşılıklı iki baza, yoksa çekyat koyulur.Çift kişilik baza alın ,bazayı getirenlerle eski yatağınızı yollayın.
enim fikrim eğer malikanede yada yazlıkta olamdığı sürece misafir için çekyat yeterli evlerin metrekaresi malum dimi
Çünkü Türkiye'de evler 2+1 ya da 3+1 olarak tasarlanır .Salon ve yatak odası hariç diğer oda küçük olur.O odaya çift kişilik yatak konulursa odada haraket alanı kalmaz.Siz koyun ben koymam.Altı sandıklı baza yada çekyat herkesin ilk tercihi dir çünkü fazlalıkları içlerine koyabiliriz.Hem haraket alanı olur hem de dağınıklığı toplar.Bunun nesini komik bulup cevap yazmaya değer buldunuz bunu da hiç anlamadım.Misafir odası dediğiniz misafir kalması için adı üstünde bir odadır :) yatak neden konulmasın? Misafirler kanepede uyur diye bir kural mı var :)
Çünkü Türkiye'de evler 2+1 ya da 3+1 olarak tasarlanır .Salon ve yatak odası hariç diğer oda küçük olur.O odaya çift kişilik yatak konulursa odada haraket alanı kalmaz.Siz koyun ben koymam.Altı sandıklı baza yada çekyat herkesin ilk tercihi dir çünkü fazlalıkları içlerine koyabiliriz.Hem haraket alanı olur hem de dağınıklığı toplar.Bunun nesini komik bulup cevap yazmaya değer buldunuz bunu da hiç anlamadım.
Sabah sabah size laf atmaya çalışmayacağım ya.Yahu fazla oda varrrrr anlamıyorsunuz sanırım, konu sahibinin yer sıkıntısı yok. 2 tane boş odam var diyor. Mevzu siz ve sizin eviniz değil, konu sahibinin hem fazla odası hem fazla yatağı var.
Sabah sabah size laf atmaya çalışmayacağım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?