Eşim tatil dolayısıyla ailesinin memleketine gitti. Okulların açılmasına birkaç gün kala döner. Gittiğinden bir gün sonra bilgisayarında hoş olmayan videolar buldum. İlk evlendiğimizde de bu durumdan dolayı çok tartıştık. Çok sözler verdi. Ama tutmamış besbelli.Bende pazartesi günü aradığında moralimin bozuk olduğunu, bilgisayardaki video ve resimleri gördüğümü konuşmak istemediğimi söyledim. İnkar etti. Birbirimizin yüzüne kapattık. En son lafı "canın cehenneme" oldu kendisinin. O günden beri telefonlarını açmıyorum.Önümüzdeki hafta evlilik yıldönümümüz.Ama daha eve gelmemiş olur. Ailesinin yanında olur.Nasıl bir tutum izlemeliyim.
e peki sen sölediinde nasıl bir açıklama yapıyor?
canin cehenneme lafi beni kirardi asil..bilgisayarinda video bakmasi degil.
Ne yapsam bilmiyorum. Şu an için hiçbir şekilde iletişimde bulunmuyorum. Ama önümüzdeki hafta sonu gelecek. Nasıl davranayım ki?
bencede içinden gelmiyorsa açma telefonları....
koleksiyon yapmış resmen....
bak çık ne demeye kaydederlerki şu iğrenç şeyleri.....
biraz ders vermek iyi gelir uyanır inşallah....
canın cehennemede çok çirkin bi laf....
Evlilik yıldönümünde arayacak. Açmamaya devam mı edeyim. Biraz yaptırımı olsun istiyorum. Şimdiye kadar hep kolay pes ettim. Bu defa biraz kaybetme, üzme korkusu yaşasın istiyorum.
ben olsam soğurdum sanırm:S:S:S
insanın kocasının bu tarzda şeyler ypması insana koyar tbiiki.konduramaz kmse sanıem
ama bence tawrını bir şeklde koy derim benç.açıkça konuş.kardeşim ben bundan bundan rahatsz oluormmm gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?