Eşime çok kırıldım.

Her ikisine de kırıldım. Lafa da kırıldım, olaya da kırıldım. Ama kızgın değilim.Gariplik var üzerimde. Sakinlik.Sadece sesini duymak yada muhattap olmak istemiyorum.

hanimefendi; bakin kocaniz bilgisayarinda video yada resim baksin ..bunu istiyorsa yapsin..bu aldatmak yada sapiklik degil ..sizde onu suclarcasina cok adi birsey yapmiscasina telefonda üstüne gitiniz heralde canin cehenneme dedi..bence bu lafi takin ..video resimlere bakmayin Allah askina..

kendileri yapincasuc olmaz ama bayanlar yapsin bole seyi burnndan getirirler. yanliş yapmiş canim eşin acmak istemiyorsan acma telefonunu evlilik yil donumunde zaten etkinlik yapmiyormusunuz senin bole bi beklentin yok olmamasi daha iii eger alişkin olsaydin inan cok zoruna giderdi yaninda olmamasi . canin cehenneme demek kotu bi laf tabi kızgınlıkla soylemiştir sinirin geçmiştir senin zaten ustunden zamn gecince sakinleşmişsindir bu durumda ayri yerde olmaniz bi anlamda ii olmus yan yana olsaydiniz daha kotu seyler olabilrdi

Çok konuştum bu konuda, kırdım döktüm. Yapılabilecek herşeyi yaptım. Çözüm bulamadım. İlk önceleri meraktan demişti. İnternet yeniydi hayatımızda. Sonra sen yasakladığın için cazip geliyor dedi.Hadi serbest bıraktım. Yasaklamıyorum dedim.Bu defa gece 3lere 4lere kadar kalkmadı başından. Ben yan odada uyumaya çalışıyorum, mouse'un sesi beynimi deliyordu.tık tık tık. Kafayı yemek üzereydim. Tekrar kavga.En sonunda bak vageçtim dedi.Hevesti geçti dedi. Yine başa döndüm ne yapayım şimdi ben?

normalmi yani sürekli bu şeklde olması video kaydetmesi flan......
canın cehennemee zaten ayrı bir fiyasko.bencede şu boyutta o söledii dha önemli..

Üzerine gitmedim.Zaten 1 dakika bile sürmedi konuşmamız.Aradı. Sesimi kötü buldu. Hasta mısın dedi.Hayır dedim.Moralim bozuk.Bilgisayarındaki video ve resimleri gördüm dedim. Saçmalama yok öyle bişey dedi. Vallahi gördüm dedim.O da canın cehenneme dedi.Bu kadarcık.

Son düzenleme:
normalmi yani sürekli bu şeklde olması video kaydetmesi flan......
canın cehennemee zaten ayrı bir fiyasko.bencede şu boyutta o söledii dha önemli..

sapkinliga dogru gitmedigi sürece normal tabi..arada biz kadinlarda bakmazmiyz sanki..hanimefendinin kocasi o videolara bakti diye karisini boslamismi , kocalik vazifesini yapmamismi , ihmalmi etmis yada nolmus..bakmissa bakmis birak baksin..ama su var önemli bence canin cehenneme..bu laf..

simdi bence birsey olmamis gibi yapin görüsmeye devam edin hersey nomalmis gibi..normal zaten..esinize normal davrani..geldigi zaman yüzyüze olunca guzel dille konusun..ben olsam öyle yaparim bu konu beni cok rahatsiz ediyorsa..

15 tatilde gitti siz neden evde kaldınız?Beraber gitmiyormusunuz

İlk defa bu 15 tatil gitmedim. Çok soğuk.Bir odada soba var. Ben varım diye babası soğuk odada yatıyor. Annesi aynı odada yatmak zorunda kalıyor bizimle.Benim için dinlenmekten çok yorgunluk oluyor.Mutfak, sular buz gibi. Bulaşık vs. Tuvaletler donuyor.Kapı dışarı çıkamıyoruz köy yeri.Ben de gitmek istemedim.

Benim eşim ben baksam burnumdan getirmez işte. Hatta öncesinde gel beraber bakalım bunda ayıp bişey yok demişti.

Size göre normal olabilir, arada bakanlardan olduğunuz için ya da normal gördüğünüz için; arada hiç bakmayanlar için normal değil,
ya da eşinin bakmasını saygısızlık olarak görmesi gayet normal..Normal normal normal; yani binlerce normallik vardır; kişiye göre değişir.

Kocalık vazifesine engel olunduğu için kızılmıyor bu duruma sizin dediğiniz gibi..

.......

''Canın cehenneme'' sözü evet çok kötü bir söz ama dediğiniz kadar bu söze takılmak doğru değil..
Doğru olan, yaptığı hatayı konuşmayı denemek yerine hakaret edip kapatması.

Eğer eşiniz o videoları size tercih ediyorsa sizle vakit geçirmek yerine sabahlara kadar o videoları sizin istememenize rağmen izliyorsa kızmakta çok haklısınız
canın cehenneme lafınıda bence sizden utandığı için hatasınıda bildiği için bir anda söyleyivermiştir
tabi siz eşinizle heranlamda ilgileniyorsanız ama yinede bunu yapıyorsa başka bir sorun olabilirmi diyede insanın aklına geliyor

Ben daha önceleri bu konunun normal olduğunu, her erkeğin izlediğini beynime yerleştirmek için çok uğraştım.Ama olmuyor.Ben bir türlü kafamdaki düşünceyi atamıyorum. Benim için normal olmuyor. Daha hayatımdaki eşimle ilgili herşey sıfırlanıyor. Aynı odada bile olmaya tahammül edemiyorum. Ondan çocuk yapmak istemiyorum. Ona dokunmak sarılmak....tamamen ona ait herşeyden tiksiniyorum. Eşyalarından ,kıyafetlerinden...

mrb arkadaşlar bnde 2 senelik evliyim eşimin bilg. video lar bulsam bndee çk kızardım sinerlenirdim bide hem hatalı canın cehenneme demesi bni bitirirdi..hele bide sözler verdiyse bn çok kırılırdımmmm

o zaman soyle birsey soyleyim ; hayatta sorun edilmesi gereken cook baska sorunlar cook baska GERCEK sorunlar Allah dert vermesin..cocuk azarlar gibi baktin mi bakmadin mi cocuk denetler gibi nereye girmis nereye bakmis ..ee adam kendini kötü hisseder..sadece kocalik vazifesi degil koca videobakti diye evde huzurmu yok..adam 7/24 firsat olsada gidiip video mu baksam diyor..
walla anlamiyorum.simdi siz bana size göre normal siz bakanlardan oldugunuz icin dediniz yaa yani sizin gözünüzde bende normal degilim..hic kusura bakmayin ama herkesin boyle meraklari var.kadin yada erkek..esas önemli olan kendi hayatinda denge kurmak..
kocasi video izlyior diye kocaya hayati zindan ediyorsaniz mutluluk zor..

Benim eşim ben baksam burnumdan getirmez işte. Hatta öncesinde gel beraber bakalım bunda ayıp bişey yok demişti.

eşim benim baktiğmi görse olacaklri tahmin etmiyorum gecenlerde face de gezerken eşimin feceni aciyim dedim.acamdim karşima baska adli biri cikiyo eşimin msne adresinin sadece rakam kismi değişik eşimin fotografi var ustune ustelik kendi facemden buldum o kişiy baktim eşimin fotolarini koymus ole kizlari eklemişki gözlerime inanamdim aradim eşimi senin adina biri bol bole bişey acmiş diye haberim yok dedi eve glince baktii hiç bişey yapmadi şikayet ettim dedi
ama ben gormedim ettiğmi ondan sonra surkli kontrol ettim 2 gun önce yine acilmişti yine acilmis dedim umursamadi baska face adindan msj attim senle görusmek istiyorum diye fotodaki senmisin yakişikli çikmişşin diye sonra bi baktim adini değiştirmiş aninda eşime sordum bu adi taniyonmu diye soyadi yabanci değil dedi senin adina bişyler aciliyo hiç umursamiyorsun dedim devam et dedim bole ama birakmiycam peşini bulcam onun kim oldugnu

Cinselliği kastediyorsanız evet sorun var. Sorun benim fikrime göre izlediklerinden kaynaklanıyor. Normal bir ilişki için yeterliliği sağlayamıyor. Yani erek... problemi sanırım..Ya izlediklerini yaşamak isteyip normal bir ilişki yetmiyor ona ya da izleyip mat... yapmak daha kolay geliyor. Doktora gidin diyeceksiniz ama gitmiyor.

o kişi eşiniz bence :)

Yani işin daha açığı gel diye sırnaşsam yan çizer ama gel hadi izleyelim desem balıklama atlar durumları var birazcık.

ya o kişide eşinizin başka bi hesabı tabiki eşiniz o yaa bunu anlamanız lazımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…