Eşime çok kırıldım.

önce sizi çok iyi anlıyorum yine böyle bi konuya cevap vermiştim bizim evimizde de aynı sorun olmuştu oturduk konuştuk içimde frtınalar kopsada bi şekilde tuttum kendimi iyi mi ettim orası tartışılır.Eşiniz anladığım kadarıyla alşkanlık haline getirmiş iş video olayını aşmış başka sorunlar oluşturmuş cinsel anlamda burası ayrı.Bencede gelmesini bekleyin yüz yüze konuşun cinsellik evlilikte önemli bi mevzu karşılıklı tabi.
Canın cehenneme o anda ağzından çıkmış çirkin bi laf bence çaresizlikten üste çıkmaya çalışmış
Kolay meseleler değil Allah yardımcınız olsun ne yazıkki erkekler böyle.
Bence Normali bu değil tabi ben asla izlemem onunda izlemesi bana anormal gelir

ya o kişide eşinizin başka bi hesabı tabiki eşiniz o yaa bunu anlamanız lazımdı

eşim ev dişinda msneye girmiyo msnesinide arada aciyo beni atniyan biridir dedi bende seni taniyan bri senin bu fotonu nerden aliyo dedim face koymstum ordan almiştir dedi dusunmyor değilim o olup olmadiğna dair simdi sensin desem sen bana guvenmiyomusun diycek seytan diyoki ara ailesini aramizdaki sorunlarin hepsini anlat bunuda soyle ben gidiyorum de diye sonra vazgeciyorum suclu yine ben olurum diye

aslında şöyle bir şey yapabilirsin kanıt olarak sizin pcden o eşinizin adına acılan hesaba girilmişmi öğrenebilirsiniz..

yok yok hemen gitmeyinde kim çalıp ne yapsın eşinizin resmini
belkide doğrudur bana doğru gibi gelmedi ama
sorsanızda üste çıkacak belli sessizce takip edin yada eşinizin sürekli kullandığı belli bi şifre varsa o hesaba girmeyi deneyin

'' walla anlamiyorum.simdi siz bana size göre normal siz bakanlardan oldugunuz icin dediniz yaa yani sizin gözünüzde bende normal degilim..''böyle dememin nedeni; bana göre normal, hangimiz bakmazkiyiz demiştiniz.

Katılmıyorum; herkesin böyle merakları yok..Olanlar vardır, kendisine göre normaldir.Olmayan vardır, buda normaldir..

öncelikle allah yardımcın olsun zor bir durum ama çözülmicek birşey değil biraz burnunu sürt dediği lafı ve yaptığı yanlışı anlasın geldiğindede sakince konuş.. Erkeklerde bi şöyle birşey var kadı onu videoları izlediğini veya başkasıyla nette ko uştuğunu görsende sonuna kadar inkar etmeleri eni en sinir eden şeyde bu.. Bu senin yaşadıklarını bir çok kadın yaşıyor belki bu başkalarına küçük bir şeymiş gibi gelebilir ama yaşayan anlar dedim gibi karşılıklı konuşun ama şunj bil bir anda sana sinir küpünede dönebilir veya hiç konuşmaz sadece dinleyede bilir. Bence hatasıbı anlamıştır belkide evlilik yıldönümünüzde sürpriz yapar yanınızda olur.

Ben eşimin yerimde olsan süpriz yapardım ama bunu eşimden beklemek sadece hayal kırıklığı olarak bana geri dönebilirim.Aklımdan geçti aslında. Salı günü evlilik yıldönümümüz. Haber vermeden gelse ne güzel olur diye.Ama sonra bu düşünceyi uzaklaştırdım kafamdan.

aynen bana görede normal degil ,normal olanlarada bisey diyemem onlara normal bana anormal geliyor

O zaman sen yerden göğe kadar kızmakta haklısın bir erkek olarak eşe karşı sorumluluklarını bilmeli tabi kadın içinde aynı şey geçerli
bu tarz filme ve resimleri genelde her erkek bir kerede olsa bakmıştır ama eşe tercih edilmesi çok yanlış sizin açınızdanda çok kötü
sonuçta kim ne derse desin ama , evlilikte özel hayat çok önemli ben hep şöyle düşünüyorum evlilik insansa özel hayat iskeletidir (tabi özel elde olmayan sağlık sorunları olur yaşanamaz ama evliliğide etkilemez bu ayrı tabi)
bide bu filmleri izlenmesi şu açıdanda yanlış olabiliyor ordaki yaşanan şeylerin gerçek olduğunun düşünülmesi ve eşlerden bunun beklenilmesi ve bunun bulunamamasıylada her iki taraf içinde mutsuzlukların yaşanılmasına sebep olabiliyor
izlerken ordaki yaşanan şeyler adı üzerinde film gerçek olmadığını kavrayarak izlenmesi lazım
bu sebeplerden dolayı ben şiddetle karşıyım ve eşiminde izlemesini istemem
sizide anlıyabiliyorum siz uyurken eşinizin saatlerce izlemesi gerçekten sinir bozucu
nacizhane fikrim ben sizin yerinizde olsam eşimi aramazdım eve gelince eşimle konuşur bunun böyle devam etmemesi gerektiğini söyler psikologa gitme konusunda ikna etmeye çalışırdım eğer tedavi olmazsa ayrılıcağımı belirtirdim ve gerçekten tedavi olmazsada ayrılırdım sonuçta herşeyden önce siz bir insan ve kadınsınız evli olduğunuz sevdiğiniz kişiden ilgi sevgi beklemeniz çok normal bu olumsuz durumu yaşamak zorundada değilsiniz.
umarım herşey isteğiniz gibi gider

Ne desek boş arkadaşım herşeyi oluruna bırak bakalım geldinde nolcak.. Kendini bunaltma üzme merak etme zaten pda çoktan pişman olmuştur

Evet dediklerinize katılıyorum ancak eşim tartışmalarda kendini hep haklı çıkartmayı başaran bir insan. Şimdi telefonu açmıyorum ya eminim geldiğinde o videolar için ben suçlu olacağım.Nasıl mı?Eşim böyle her zaman evde topuklu terlik, elbise, şort vs gezilmesi taraftarı.Videolardaki hatunlar gibi olmalıyım ya. Bu mümkün değil. Zaten eve saat 17:00 da geliyorum.Bütün gün üzerimde kumaş pan.,topuklu ayakkabı ve ayaktayım.Dolayısıyla evde rahatlık arıyorum bende. Sıcacık pijamalarımı, pufuduk terliklerimi giyeyim.Gelince diyecek ki bak sen benim dediğim gibi yapmıyorsun, altında pijama, ayağında oje yok, kaşın uzamış, saçın kabarmış....Kesinlikle olayı böyle çevirecek.

bu erkekleri gerçekten anlayamıyorum,şükür benim eşimin hiç öyle bir alışkanlığı yok.evde internet var açmıyor bile..face e bile girmiyor.sevmiyor.ama öyle birşeyler yaptığını görseydim çok üzülürdüm kendime yapılmış bi saygısızlık olarak görürdüm..kendisiyle konuşur,eğer düzelmeze daha farklı konuşurdum sanırım.evliliğimiz tehlikede gibi..

siz tüm gün çalışıyorsunuz yorgun oluyorsunuz biraz anlayışlı olması lazım değilmi
evdede pijamaylada insan bakımlı ve hoş gözükebilir aradada özel kıyafetler giyilir ama heranda insan o modda olamazki hadi oldunuz diyelim sanki o görevlerinide tam yerine getiriyorda
erkekleri bazen hiç anlamıyorum ya çok kızıyorum
eşiniz çalışmıyor sanırım hiç yorulmuyor ki hep o modda ve sizinde öyle olmanızı bekliyor

O da çalışıyor ama onun özel bir çaba sarfetmesine gerek yok ki.Ben dikkat etmek zorundayım. Yani düşünce şu yönde sen uğraş, sen giyin, sen kendine dikkat et ki ben cinsel olarak seni istiyim yoksa her türlü video foto bana mübah.Aslında erkeklerin aldatma mantığıda bu değil mi? Ama ben giyimsen süslensem bir kerecik güzel olmuşsun demez. Dışardan biri eşime karına dikkat et kapmasınlar dese o dikkat etsin beni kaptırmasın der. Birisi eşimin yanında güzel olmuşsun dese hemen atlar önemli olan iç güzelliği diye. Ben o kadar eminim ki dünya güzeli olsam eşim yine bir kulp bulur.

keşke benim eşim istese ole giyinmemi ya ben tşort legezsem gulezz giyinsem one ole git cikart diyo askili giymeme bile kiziyo evde tayt istiyorum tunik ile giyyim diye evden dişaricikmiyorum zaten hayir diyo askili pijama giysem yazin giyme bole hasta olursun diyo

Peki sen böyle yaşamaya devam etmek istiyormusun bunu kendine sor , eşinin düzelebileceğine inanıyormusun kısaca ne yapmayı düşünüyorsun kusura bakma cümlem düşük oldum ama
anladığım kadarıyla bu durumdan çok sıkılmışsın haklısın da, ben senin yerinde olsam çok daha fazla tepkide verebilirdim sanırım

Son düzenleme:

sizin eşinzile benim eşiminin huylari benziyo tek farki ole videolari izlememsi .kendini hakli cikartır hep benimde eşim suclu ben olurum konusturmaz bile insani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…