Eşime Çok Kızıyorum

cokblmz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2015
88
92
88
Merhaba. Sinirlerim çok bozuk içimi açıp rahatlamak istiyorum. Eşim ile güzel bir evliliğim var yalnız son zamanlarda aramız sürekli gelgitli sebep biraz ben biraz o tabii ki. Eşim ailenin büyük çocuğu olduğu için ailesiyle çok alakadar bir adam ve bekarkende böyleydi ben bilerek evlendim bu durum beni rahatsız etmiyor. Ama sorun eşim ile özel hayatımızın sıfır olması bunun sebebi ise yine kendisi. Her şeyi dakikası dakikasına ailesine hem de ayrıntısıyla anlatıyor. Zaten günde iki üç kere telefonlaşıyorlar. Çok gündelik şeylerden özel şeylere kadar her şeyimizi annesi babasına anlatıyor. Bugün elektrikçi geldi avize taktırdım, şu şu geldi akşam yemeği yedik, bu ay bu kadar kazandım şu kadarını harcadık. Ben ise bekarkende ailemle çok fazla özel hayatımı paylaşmazdım şimdide aynı şekilde çünkü özel hayatım özel olmalı insanların yorumuna açık olmamalı benim için. Bugün ki kavga sebebimiz ise; yeni eve taşınacaktık eşimin huyunu bildiğim için özellikle uyardım hayatım taşınma aceleye gelsin istemiyorum sonuçta her şeyi ben kendim yapacağım tek başıma, ailelere taşındıktan sonra söyleyelim yoksa sürekli arayıp darlayacaklar beni dedim en çokta benim ailem yapacak bunu biliyorum. Beni dinlemedi hemen ailesine söyledi biz taşınıyoruz diye. Neyse dedim o zaman konuş bizimkilere söylemesinler şimdiden dedim hemen söylemişler her gün en az 5 defa aranıyorum noldu ne yaptınız diye. Aramızda bir plan yapalım diyoruz daha karar vermeden bir duyuyorum annesine bahsetmiş kayinvalidem arıyor yapmayin etmeyin diye. Ya bizim her yaptığımızı ettiğimizi konustugumuzu yediğimizi ictigimizi evimize gelen gidene kadar bütün aile biliyor. Söyleme diyorum anlatma bunlar bizim özelimiz diyorum yok değişen hiçbir sey yok. Evime aldığımı ettiğimi benden iyi biliyorlar sadece bilip sussalar belki bu kadar rahatsız olmam bir de üstlerine vazifeymiş gibi her şeye yorum yapıyorlar yönlendirmeye çalışıyorlar. Ne yapacagimi şaşırdım artık huylu huyundan vazgeçmiyor gerçekten.
**
Eşime söyledim, sen bilirsin artık ister anlat ister anlatma ama annen baban kardeşin aradıklarında açmayacağım artık bilgin olsun, dedim. Tamam konuşacağım seni arayıp rahatsız etmeyecekler dedi. Böyle bir anlaşmaya vardık şimdilik bakalım.
 
Son düzenleme:
 
Saygınız bitmiyor mu kendisine?
Anlayış göstermeye çalışıyorum. Böyle alıştırmış ailesi şimdi de ayıp oğlum bunlardan bize ne demiyorlar işlerine geliyor böylesi. Bende elimden geldiğince bunun normal bir davranış olmadığını izah etmeye çalışıyorum ama benim de bir sınırım var.
 
Çok zor bir eş ya
 
Hiç değişir, değiştiririm diye boşuna uğraşmayın. Benim eşimde aynı 5 sene olacak biz evleneli hala evde osursak annesinin haberi olur yani görmezden gelin ve alışmaya çalışın. Bizde bi de çocuk var çocuğa bi lokma bişey yedirecek olsam hemen fotoğraf çekip atar. Annem çocuğu merak ediyor yiyor mu falan diye ondan atıyorum der. Allah yardımcımız olsun
 
Benim de başımda var bi şey deyince ben plancı içten pazarlıklı oluyorum halbuki işine gelmeyeni gayet paylaşmaz. ALLAH sabır versin
 
Anladım, benım zerre saygım kalmazdı
Saygı duymadığım insanı da sevemem kesınlıkle.

Madem boyle gormus, boyle gelmıs boyle gider.
Hayırlısı.
 
Konustugunuzda ne tepki veriyor peki ?
Abarttığımı normal olanın bu olduğunu düşünüyor. Yani ben çok ketummuşum o olması gerektiği gibiymiş biz bir bütün aileymişiz falan.
 
Evlerden ırak

Siz tepki verince koşup ailesine bunu da anlatmak dışında bir tepki veriyor mu?
Şaka gibi cidden öyle oldu babasına söylemiş tartıştık diye aradılar tabii hemen biz bir aileyiz tabii ki aramızda sırlar olmamalı falan muhabbeti yaptılar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…