Eşime Çok Kızıyorum

En kötü erkek modeli bizde bunlara şey ağızlı derler anladınız . güzelce Anlayacağı dilde konuşun empati kurmasını sağlayın hani bende aileme s..tığıma kadar anlatsam hoşuna gider mi diyin olmadı tavrınızı koyun

Ağzı büzüştürülüp dikilesice...

heeeeh al bizimkinden bi tane daha değişmiyolar anacım kendini yıprattığınla kalıyorsun. bizimkide öyle normal tlf la konuşur kapatır görüntülü arar ayol gurbette misin sanki yarım saatlik mesafede oturuyorlar haftanın 3 günü bizdeler zatn aynı evde oturmuş gibiyiz

Şaka gibi cidden öyle oldu babasına söylemiş tartıştık diye aradılar tabii hemen biz bir aileyiz tabii ki aramızda sırlar olmamalı falan muhabbeti yaptılar.
Bız bir aileyiz aramızda sırlar olmamalı mı.
Allahım sen nasip etme.

valla böylesilere gidiyo haa. anne cırcır olmuşum der o da aman soğuk almışın yoksada yediğin bişey dokunmuştur diye bitki çayı tarifi verir

Ya yorumları karışmaları olmasa belki alışırım diyeceğim de hemen beni arayıp akıl vermeye şöyle böyle yapın ya da şöyle böyle yapmayın demeye başlıyorlar koskoca insanlar biz en iyisine karar veririz siz bunlarla uğraşmayın annecim babacım diyorum ben kötü oluyorum. Çok zor gerçekten.

valla böylesilere gidiyo haa. anne cırcır olmuşum der o da aman soğuk almışın yoksada yediğin bişey dokunmuştur diye bitki çayı tarifi verir
Sinir bozucu Ben sevgilimş başından beri uyarırım asla özelimizi anlatma diye kaldıramam kimsenin karışmasını benim ailem bilmiyorsa onunda bilmemeli

vallaha aynı benim kocam aldığı karpuzun kelek çıktığına kadar anlatır

Sinir bozucu Ben sevgilimş başından beri uyarırım asla özelimizi anlatma diye kaldıramam kimsenin karışmasını benim ailem bilmiyorsa onunda bilmemeli
eeen başında bizde konuştuk ama bazı şeyler çocukluktan bi alışkanlık olunca insanda huy oluyo bunlar da böyle işte istediğin kadar söyle anlaş değişmiyolar

Sevgiliyken hatta nişanlıyken de böyleymişte o zamanlar cicim ayları bir gözüm görmemiş bir kulağım duymamış. Sonradan bir eve girince batmaya başlıyor. Aşk sarhoşluğu o zamanlar görmezden gelebilmişim nasıl olduysa :))

Abarttığımı normal olanın bu olduğunu düşünüyor. Yani ben çok ketummuşum o olması gerektiği gibiymiş biz bir bütün aileymişiz falan.

Hadi diyelim eşinizin dediği doğru peki sizin sözünüzün hiç mi kıymeti yok , sorun ona.

Yaptığı haddinden fazla gereksiz.

Aile olmayı çok başka anlamış eşiniz.

Benim de başımda var bi şey deyince ben plancı içten pazarlıklı oluyorum halbuki işine gelmeyeni gayet paylaşmaz. ALLAH sabır versin
ay yemin ederim tek değilmişim yaaaa vallahi bi de yüzüme söylediler sen içten pazarlıklı sinsisin diyee halbuki bilmesi gereken kadarını anlatıyorum anlamıyo

Hadi diyelim eşinizin dediği doğru peki sizin sözünüzün hiç mi kıymeti yok , sorun ona.

Konu sahıbı bu durumdan hoslanmadıgını sert sekılde dile getirmiyor.
Oyle gormus dıyıp anlamaya calisiyormus, kaynana kılıklı adamı ve anında arayıp biz bir aileyiz sır saklamak olmaz diyen aılesını.
Zaten o yuzden korkusuzca devam ediyor kaynana beyi.

Benim gözüm bi bunda açıktı sanırım çünkü benimkininde ağzı durmuyor

Kesinlikle en çokta buna üzülüp hazmedemiyorum. Ama ailesi de bunu sorun ettiğimi bildikleri halde arayıp bunu bunu biliyoruz bak demekten vazgeçmiyorlar inadıma yapar gibi. Eşim desen "abartma bu kadar annem babam" tavrında. Ne yapayım bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…