- 12 Şubat 2015
- 568
- 496
- 78
- Konu Sahibi balimkizim
-
Cm zevk aldığı Şeyleri engellediğin anda Mutsuz erkek modeli karşında beliriveriyor! bence sen kendi hobilerine zaman ayırman konusunda çözüm bulmaya çalş,onunkini engelleme derim!Ben 2.3 yıldır evliyim.17 aylık kızım var.Bende eşimde çalışıyor kızıma babanesi bakıyor. Kayınvalidem çok iyidir.Akşamları yemek yer kızımızı alır evimize geçeriz.Ben haftasonu izinliyim cumartesi pazar eşim sadece pazar izinli.Benim kocama denize dalmayı balık tutmayı çok seviyor.Kuzeni bekar arada onunla dalmaya gider kuzenı tam anlamıyla profosyonel.Sürekli dalma muhabbeti kocamla geçirdiğim bir pazar var onuda ona ayırmak ıstıyor bense haftasonu iş yapmak çoçuk peşinde koşmaktan bir hobi bile edinemiyorum kendısı hamalara gider haftaiçi top oynar dalmaya gider falan fılan asıl mevzuya geleyim çok bencil bugün işe gelirkende tartıştık. hafta içi bir gün bazen izinli oluyor.Ben pazartesi akşamdan dalmaya gidecem dedi salı aksamı dönecem dedı bana sormak yok gidecem dıyor ben karısı değilmiyim bu adamın benı nıye adam yerine koymuyorsun dedim bende gideyim 1 gün kalayım ıstedgım yerde eve geleyim evlilikte varmı bu tabı o baba çok rahat çoçuğunu eşini bırakır ya ben çoçuğumu kayınvalıdeme bırakıp nasıl gıdeyım keyıf yapayım ana yüreği bunu yapamaz.Annemde kalırsın dıyor kalmıcam dedım kızımı bırakcam ben eve gelcem dedim.Ulaşım zor olunca sabah babaneye bırakamam çünkü araba olmayınca.Neyse birde haftaya gidecekmiş cuma cumartesi pazar benım vicdanım rahat ben hep sana zaman ayırıyorum pazarları dıyor balık tutmak ıstıyorum dıyor bu ne rahatlık ya çok sinirliyim telefon bile açmıyacağım ev kredisi ödüyüruZ.Birtek benım maaşımla geçiniyoruz.Para olsa kocanı takmazsın sende gezersın hamama gıdersin ben 10 lirayı bıle düşünmek zorundayım borçlar gırtlakta bu adamların rahat olması beni öldürüyor.Ne yapayım kızlar akıl verın ya nasıl davranayım bu adama ben ben 26 esım 28 yasında .....
kırkyılda bir diyoruz ama her pazar lafını yaparmı bir ınsan sınır oluyorum ya işte bana bırakma olmaz dıyor anneme bırak dıyor kadının işi gücü var sen yaptın bu çoçuğu annesı cok rahatlığa alıştırmış anne gıbı zannedıyor bende fazla fedakar ama o sabır bende yokne bileyim onun gitmesine müsade etmeden evde olduğu günler çocuğunu bırak sen git bir süre bağrına taş bas ama git ,kısasa kısas maaş seninse sen ye sen harca bir baksın hele dünya kaç bucak...
ama ayda yılda birse bu istekleri sizde müsamaha göstermelisiniz.
haklısınız ben fotoğraf cekmeyı çok sevıyorum ama bunun içi para gerekıyorCm zevk aldığı Şeyleri engellediğin anda Mutsuz erkek modeli karşında beliriveriyor! bence sen kendi hobilerine zaman ayırman konusunda çözüm bulmaya çalş,onunkini engelleme derim!
kuzeni destek oluyor ona durumu iyi yoksa harcamıyor odaPara bi sana mı yok
Adam 3 gün yatılı geziyosa, bunu bedava yapmıyor herhalde
Sende harca
maddiyatsızlıkal kızını sen de git ,yüzmeye yazdır,jimlastik vs vs hem kızın için hemde senin için bir değişiklik olsun
Napalım benim kuzenler zengin değil diye kös kös evde seni mi bekleyelimkuzeni destek oluyor ona durumu iyi yoksa harcamıyor oda
sanada şöyle varlıklı kuzen lazım amahaklısınız ben fotoğraf cekmeyı çok sevıyorum ama bunun içi para gerekıyorhobi yapman için para şart o yıne kuzenıyle gıdıyor çoğu zaman o karsılıyor araba mazotuna falan o bekar bırde durumu ıyı
aynen haklısın canımsanada şöyle varlıklı kuzen lazım amayok kuzum yap,taksitlede olsa al bir fot.mak...bende baylırım foto çekmeye!
çok sınır bozucu bu kocalarbenim esimde oyle gitnek istedigim yere izin almam giderim haber veririm der Allah razi olsun iyi bunu bari yapiyor tovbe tovbe bende izin almiyorum gidecem diyorum karsilikli hersey..
Sen ve isteklerin değerlidir,kendini değerli hissetmek için, istediklerini de yapman gerek!sık sık nereye kadar hayat geçiyor,sen de insansın!aynen haklısın canım
kuzeni destek oluyor ona durumu iyi yoksa harcamıyor oda
kuzum getiriyor arada ama bazen orda 4 erkek olunca doğal olarak getırmek ıstemıyor benımde ne işim var ıssız bıyer in cin top oynuyor bir deniz bir yazlık var yanımda biri olmayınca canım sıkılır çünkü onlar dalarken ben hep yanlız kalıyorum bıde onlara hızmetmı edeyımEşin ve çocuğun maddiyat sebebiyle bi yere gidemiyoken
Sen sabahlar olmasın diye kuzenle iki de bir tatil yapamazsın
Sizi niye hiç götürmüyo, çocukla da gidilir
bekar evlensede kurtulsamEvli mi kuzeni ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?