EŞİME ÇOK SİNİRLENİYORUM!!!!!!!!!!!!!

herkes sizde gidin diye akıl vermişte.. ben olsam pazar günü babaya bırakıp tek başıma çıkar giderim.. anca öyle anlar sizi..
Bende öyle diyorum da herkes uzaylı gibi bakıyo bana
Pes ettim bi yerden sonra
Çocuk anneye zimmetli gibi alıştırmışlar erkeklere
Onlar hala bekar gibi takılsın dursun

Bende öyle diyorum da herkes uzaylı gibi bakıyo bana
Pes ettim bi yerden sonra
Çocuk anneye zimmetli gibi alıştırmışlar erkeklere
Onlar hala bekar gibi takılsın dursun

işte kendini bu hale getiren yine kadın..
Benim yapabildiğim herşeyi bir zahmet erkek cinside yapıversin.

işte kendini bu hale getiren yine kadın..
Benim yapabildiğim herşeyi bir zahmet erkek cinside yapıversin.
Kadınlarda çalışıyo
Neden bi erkekler yorgun
Bi erkeklerin tatile ya da kafa dağıtmaya ihtiyacı olsun ?

Ben doğum iznindeyken bile emzirdikten sonra gazı için ya ada alt değişme için kızımı babasına verirdim
Benimde ilk çocuğum, bende mucizevi bişey yok. Ben nasıl öğreniyosam o da öğrensin dedim
Şimdi bi de kız kısmının altını babası değişmezciler üşüşmese bari ( Erkekleri sanki babasına veriyosunuz da kız kısmı eksik kaldı )

hahah valla çok tehlikeli topa girdin
ben oğlanların kini değiştirttim.. her sıkıştığımda verdim eline ..

Para durumunu sadece sizin düşünmeniz hata.O düşünmüyorsa siz de düşünmeyin .O ne kadar kendi zevkleri için bütçe ayırıyorsa siz de ayırın.Borç olacaksa da olsun .O düşünsün biraz.Siz yükleri sırtladıkça o rahat edecek.

hahah valla çok tehlikeli topa girdin
ben oğlanların kini değiştirttim.. her sıkıştığımda verdim eline ..
Bari şunu yapsalar
Hani kız kısmını baba değişemezmiş ya
Aman ben kadınım oğlanlarınkini değişemem deseler ona da razıyım bari çelişkili olmaz
Bende kız vardı kızı verdim, oğlan olsa oğlanı verirdim değişsin emziremiyo madem bezlesin bi zahmet

Konu sahibi sen bence her şeye yetişerek hata ediyosun
Bende yorgunum bende çalışıyorum bende gezmek kafa dağıtmak istiyorum demelisin

heheh haklısın canım benım aılem uzaK işte biz kadınlar fedakar olunca bunlar gelıyor basımıza ama artık bende yapacam bırseyler

dogru aklıllandım bugunden ıtıbaren kendımı yenılıyorumm kendı düşünsünnnnn

Çocuğu bana bırakma diyor mu eşiniz gerçekten? yazıklar olsun. bu çocuk beraber yapılıyor ama beraber bakılmıyor. Böylesine dünya tatlısı varlık için bana bırakma nasıl denir! Benim de kızım dört aylık inanılmaz gazlı bir bebek. Babasına bırakıp spora falan gidiyorum. Zaten eşim ölüyor kızı için. Lafı bile olmamalı bakar mısın yapar mısın diye.
Siz de suçlu hissetmeyin kendinizi çıkın dışarı mecbur bakacak.

Mesela eşine bırak kuaföre git
Eşine bırak markete git
Küçükten başla, sonra gezmeye de gidersin ilerde ( :

canım kızını deli gibi seviyor ama iş bakmaya gelince çoçuk sende duruyor bende durmuyor dıyor aslında cocugunla ılgılenmıyor cocuk babasına gıtmek ıstemıyor enerji çok onemlı hıssedıyor bebekler boyle durumda bana veremedıgınde annesıne bak dıyor oda herseyı kabullendıgı ıcın koca rahatlıgına düşüyor

Mesela eşine bırak kuaföre git
Eşine bırak markete git
Küçükten başla, sonra gezmeye de gidersin ilerde ( :
geçen kızım uyurken sacımı kestırmeye gıttım evımın dıbınde üstelik kızım uyurken git çabul gel dedı çoçuk aglamıs susmamıs cabul gel dedı bılıyomusun bende dayanamam kızımın aglamasına hemen gıttım surat beş karış aksam arıcak benı bugun acmıcam ınat degılmı cok sınırlendım ya yapabılırsem kayınvalıdeme bırakacam bugün kalsın onda yapabıleceğimi görsün

Anlıyorum ama çaktırma
Aaa yeter bi bana mı ağlıyo bu çocuk bi kerede sen sustur de
Ya su ya mama ya bez yani yapacağı şey de, ağlıyosa elleme eşin alana kadar bi kere yap sonra alışırsınız

Ya bir de bu erkekler eşleriyle vakit geçirmeyeceklerse niye evleniyorlar? Eşim de ben de başka insanlara ihtiyaç duymuyoruz. Sekiz yıldır beraberiz. O bir an önce eve gelmeye uğraşır falan. Her gün birlikteyiz diye bir gün sıkıldığımı hatırlamam. Aktiviteler beraber yapılmalı. Beraber balık tutun beraber dalın. İlgi gösterin öğret bana falan diyin. Kuzenmiş peh! Evde kadın var kadın :)))

Anladım ama biraz çabalaması gerekiyor işte. Hiçbir şey kolay değil ki

Evde kadin var da onlar insan olmayinca anlayamiyorlar iste

Aynı konudan dün biraz yırttım eşimi ben de,çalışmıyor ama ota çöpe hobisine fırsat buluyor.Ben de git para kazan gezcem ben diye edepsiz edepsiz emir verdim.valla işe yaradı.Ben çalışıyorum bi pazarım var,beyefendi arkadaşlarıyla hafta içi her gün görüşmüyormuş gibi plan yapıyor.
Yoluverdim biraz onu :) şimdi çok iyiyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…