- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi balimkizim
-
Bende öyle diyorum da herkes uzaylı gibi bakıyo banaherkes sizde gidin diye akıl vermişte.. ben olsam pazar günü babaya bırakıp tek başıma çıkar giderim.. anca öyle anlar sizi..
Bende öyle diyorum da herkes uzaylı gibi bakıyo bana
Pes ettim bi yerden sonra
Çocuk anneye zimmetli gibi alıştırmışlar erkeklere
Onlar hala bekar gibi takılsın dursun
Kadınlarda çalışıyoişte kendini bu hale getiren yine kadın..
Benim yapabildiğim herşeyi bir zahmet erkek cinside yapıversin.
Kadınlarda çalışıyo
Neden bi erkekler yorgun
Bi erkeklerin tatile ya da kafa dağıtmaya ihtiyacı olsun ?
Ben doğum iznindeyken bile emzirdikten sonra gazı için ya ada alt değişme için kızımı babasına verirdim
Benimde ilk çocuğum, bende mucizevi bişey yok. Ben nasıl öğreniyosam o da öğrensin dedim
Şimdi bi de kız kısmının altını babası değişmezciler üşüşmese bari ( Erkekleri sanki babasına veriyosunuz da kız kısmı eksik kaldı)
Bari şunu yapsalarhahah valla çok tehlikeli topa girdin
ben oğlanların kini değiştirttim.. her sıkıştığımda verdim eline ..
Saf gibi borcu hrci sen tek basina ne dusunuyorsun? Cok kizdim sana kendini ezdirdigin icin konu sahibi
Annen veya kardesin yok mu? Varsa onlardan biri ile cuma aksam cikip pazar gece gelebilecegjniz bir tatil planlayin, herkes arabayla gitmiyor tatile. Basin gidin guzelce bir haftasonu gecirin. Kocan da evde catlasin gebersin tovbe tovbe insani sjnir ederler
dogru aklıllandım bugunden ıtıbaren kendımı yenılıyorumm kendı düşünsünnnnnBence ailenin uzakta olmasi avantaj. Şöyle ki; al çocuğunu git kal. Ne düşünüyorsun? Bir komsumuz vardı. Kulakları çinlasin cok iyi bir kadındı. Almanyadaydi ailesi her ay muhakkak giderdi yada ailesi gelirdi ki iki tane de dünya tatlisi çocuğu vardı. Arkadaşım bencil olacaksin az biraz onu bilir onu söylerim ;-)
canım kızını deli gibi seviyor ama iş bakmaya gelince çoçuk sende duruyor bende durmuyor dıyor aslında cocugunla ılgılenmıyor cocuk babasına gıtmek ıstemıyor enerji çok onemlı hıssedıyor bebekler boyle durumda bana veremedıgınde annesıne bak dıyor oda herseyı kabullendıgı ıcın koca rahatlıgına düşüyorÇocuğu bana bırakma diyor mu eşiniz gerçekten?yazıklar olsun. bu çocuk beraber yapılıyor ama beraber bakılmıyor. Böylesine dünya tatlısı varlık için bana bırakma nasıl denir! Benim de kızım dört aylık inanılmaz gazlı bir bebek. Babasına bırakıp spora falan gidiyorum. Zaten eşim ölüyor kızı için. Lafı bile olmamalı bakar mısın yapar mısın diye.
Siz de suçlu hissetmeyin kendinizi çıkın dışarı mecbur bakacak.
geçen kızım uyurken sacımı kestırmeye gıttım evımın dıbınde üstelik kızım uyurken git çabul gel dedı çoçuk aglamıs susmamıs cabul gel dedı bılıyomusun bende dayanamam kızımın aglamasına hemen gıttım surat beş karış aksam arıcak benı bugun acmıcam ınat degılmı cok sınırlendım ya yapabılırsem kayınvalıdeme bırakacam bugün kalsın onda yapabıleceğimi görsünMesela eşine bırak kuaföre git
Eşine bırak markete git
Küçükten başla, sonra gezmeye de gidersin ilerde ( :
Aynen yaaaa nasil dolduysam hafta sonuKaptırdın kendini iyice ( :
Yap tabiiheheh haklısın canım benım aılem uzaK işte biz kadınlar fedakar olunca bunlar gelıyor basımıza ama artık bende yapacam bırseyler
Anlıyorum ama çaktırmageçen kızım uyurken sacımı kestırmeye gıttım evımın dıbınde üstelik kızım uyurken git çabul gel dedı çoçuk aglamıs susmamıs cabul gel dedı bılıyomusun bende dayanamam kızımın aglamasına hemen gıttım surat beş karış aksam arıcak benı bugun acmıcam ınat degılmı cok sınırlendım ya yapabılırsem kayınvalıdeme bırakacam bugün kalsın onda yapabıleceğimi görsün
Anladım ama biraz çabalaması gerekiyor işte. Hiçbir şey kolay değil kicanım kızını deli gibi seviyor ama iş bakmaya gelince çoçuk sende duruyor bende durmuyor dıyor aslında cocugunla ılgılenmıyor cocuk babasına gıtmek ıstemıyor enerji çok onemlı hıssedıyor bebekler boyle durumda bana veremedıgınde annesıne bak dıyor oda herseyı kabullendıgı ıcın koca rahatlıgına düşüyor
Evde kadin var da onlar insan olmayinca anlayamiyorlar isteYa bir de bu erkekler eşleriyle vakit geçirmeyeceklerse niye evleniyorlar? Eşim de ben de başka insanlara ihtiyaç duymuyoruz. Sekiz yıldır beraberiz. O bir an önce eve gelmeye uğraşır falan. Her gün birlikteyiz diye bir gün sıkıldığımı hatırlamam. Aktiviteler beraber yapılmalı. Beraber balık tutun beraber dalın. İlgi gösterin öğret bana falan diyin. Kuzenmiş peh! Evde kadın var kadın :)))
Aynı konudan dün biraz yırttım eşimi ben de,çalışmıyor ama ota çöpe hobisine fırsat buluyor.Ben de git para kazan gezcem ben diye edepsiz edepsiz emir verdim.valla işe yaradı.Ben çalışıyorum bi pazarım var,beyefendi arkadaşlarıyla hafta içi her gün görüşmüyormuş gibi plan yapıyor.Ben 2.3 yıldır evliyim.17 aylık kızım var.Bende eşimde çalışıyor kızıma babanesi bakıyor. Kayınvalidem çok iyidir.Akşamları yemek yer kızımızı alır evimize geçeriz.Ben haftasonu izinliyim cumartesi pazar eşim sadece pazar izinli.Benim kocama denize dalmayı balık tutmayı çok seviyor.Kuzeni bekar arada onunla dalmaya gider kuzenı tam anlamıyla profosyonel.Sürekli dalma muhabbeti kocamla geçirdiğim bir pazar var onuda ona ayırmak ıstıyor bense haftasonu iş yapmak çoçuk peşinde koşmaktan bir hobi bile edinemiyorum kendısı hamalara gider haftaiçi top oynar dalmaya gider falan fılan asıl mevzuya geleyim çok bencil bugün işe gelirkende tartıştık. hafta içi bir gün bazen izinli oluyor.Ben pazartesi akşamdan dalmaya gidecem dedi salı aksamı dönecem dedı bana sormak yok gidecem dıyor ben karısı değilmiyim bu adamın benı nıye adam yerine koymuyorsun dedim bende gideyim 1 gün kalayım ıstedgım yerde eve geleyim evlilikte varmı bu tabı o baba çok rahat çoçuğunu eşini bırakır ya ben çoçuğumu kayınvalıdeme bırakıp nasıl gıdeyım keyıf yapayım ana yüreği bunu yapamaz.Annemde kalırsın dıyor kalmıcam dedım kızımı bırakcam ben eve gelcem dedim.Ulaşım zor olunca sabah babaneye bırakamam çünkü araba olmayınca.Neyse birde haftaya gidecekmiş cuma cumartesi pazar benım vicdanım rahat ben hep sana zaman ayırıyorum pazarları dıyor balık tutmak ıstıyorum dıyor bu ne rahatlık ya çok sinirliyim telefon bile açmıyacağım ev kredisi ödüyüruZ.Birtek benım maaşımla geçiniyoruz.Para olsa kocanı takmazsın sende gezersın hamama gıdersin ben 10 lirayı bıle düşünmek zorundayım borçlar gırtlakta bu adamların rahat olması beni öldürüyor.Ne yapayım kızlar akıl verın ya nasıl davranayım bu adama ben ben 26 esım 28 yasında .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?