- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi balimkizim
-
Sen 4 kız tatil yap bakalım neler oluyokuzum getiriyor arada ama bazen orda 4 erkek olunca doğal olarak getırmek ıstemıyor benımde ne işim var ıssız bıyer in cin top oynuyor bir deniz bir yazlık var yanımda biri olmayınca canım sıkılır çünkü onlar dalarken ben hep yanlız kalıyorum bıde onlara hızmetmı edeyım
Kuzene kız bulbekar evlensede kurtulsam
valla ıkıncı cocugu yapmam ben bu adama bende keyfıme bakacam gidecem bende bırkere olsun dur bakayım ne yapacak ozamanSen ve isteklerin değerlidir,kendini değerli hissetmek için, istediklerini de yapman gerek!sık sık nereye kadar hayat geçiyor,sen de insansın!
isteyen cok kendı begenmıyorb gıcıkKuzene kız bul
bekar evlensede kurtulsam
sen kız bul benceisteyen cok kendı begenmıyorb gıcık
yapamam ki kızımı bırakıp keyif yapmam birde ben başka memleketten geldim benım aılem uzakta en kotu o yıne kız kardesım yanımda olsa babamlar hiç tınlamam onlarla gezerımEvlense o zaman anlar eşiniz evet.
Sizde gitmeyi denediniz mi hiç ?
valla varlıklı dıye herkes istiyor ama bu cocuk keyfıne düşkün hiç bır kız boyle kabul etmez onusen kız bul bence
yapamam ki kızımı bırakıp keyif yapmam birde ben başka memleketten geldim benım aılem uzakta en kotu o yıne kız kardesım yanımda olsa babamlar hiç tınlamam onlarla gezerım
Şaka diyorum kızın başını da yakmaisteyen cok kendı begenmıyorb gıcık
dedım ama yapaıyacagım heraldeZaten bırakıp çalışıyorsunuz bir iki defa bıraksanız bir şey olmaz ki ?
Bakın demişsiniz ki gece bırakıp eve gideceğim bende , bırakabilirsiniz demek ki ?
17 aylık cok hareketlı benı cok zor durumda bırakıyor bıraz cadılık var :)Şaka diyorum kızın başını da yakma
Ama eşinin de kös kös bekleme bence, sende bişeyler yap
Çocuk kaç yaşında, onla da gezebilirsin ki?
dedım ama yapaıyacagım heralde
lafını yapınca bende tat tuz kalmıyor cnmOnun program yapmasina izin vermeden sen plan yap. Nasılsa havalar isindi artik, isten gelince aksam yuruyelim diyebilirsin mesela. Birer de cay icersiniz. Ya da plan yapmayada gerek yok. Ptesi adam bos diyelim, benim ozel islerim var, isten gelince onlarla ilgilenicem de. Dusunu al, sacini basini yap ne bileyim bi sekilde engelle
Benim kızımda 15 aylık17 aylık cok hareketlı benı cok zor durumda bırakıyor bıraz cadılık var :)
mersin de yaşıyorum yapılabılır demen gibi haklısınBöyle evlensin diye beklenilen görümce kuzen hiç evlenmez aksi gibi.
Cts leri eşin çalışırken kızını al istediğin yere git. Tiyatrolara, resim atölyelerine, ne bileyim nereye olursa. Gerçi nerede oturuyorsun bilmiyorum ama bunların bedava olanları da var.
en güzelini yapıyorsun benim adam sureklı bahane uretır yorgunum dıyeBenim kızımda 15 aylık
Ben her yere götürüyorum
Durmadı mı babasına da veriyorum valla
Yok öyle bir dünya, sadece kadın bakacaksa baba niye var ?
ben panikmişim deniz şakaya gelmezmiş yapamazmışım destek olmuyor banaBir defa sizde gidin eşinizle. Lütfen yapın. Dalış çok zevklidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?