EŞİME ÇOK SİNİRLENİYORUM!!!!!!!!!!!!!

Bu kalmalı gezmelerden pek hoşlanmıyorum ben, insan geç vakitte olsa evine dönmeli , dönülemiyorsa gitmemeli ya da birlikte gidilmeli. Keyfi olarak eşlerin ayrı gecelemesi bana güzel gelmiyor
Eşine sorumluluk yükleyip, kendine alan yaratmaya çalış
O bu kadar rahat gezebiliyorsa para pul falan dert değil demek ki onun için, sende harca o düşünsün

Yani söyle ; ısrar etseniz gidebilecek durumdaysaniz gidin. Denemek istiyorum deyin.
Dalma tutkusu, av tutkusu, Balık tutma tutkusu v.s bunlardan vazgeçirmek imkansız gibi.
adamı içkidende kumardanda vazgeçirebilirsin ama balıktan asla dıye bır söz var çok doğru yanı ben sabır edıp şu çoçuğumun byümesini beklıyorum ozaman benı tutamıyacak evde

2 yıldır bunun kavgasını yapıyorum ama banamısın demiyor malesef

günü birlik gitse sesimi çıkarmıcam ama malesef yatılı gidiyor yer uzak sabah yorulursam dalamam dıyor

O zaman ortayi bulun. Gece evde korkuyorum. Benim bi evim duzenim var nedrn annene gidip kalayim, düzenimi bozayim. Sende artik evlisin bi karin, cocugun var sorumluluklarini bil. Çocuğu sana birakip kizlarla her hafta tatile gitsem ne hissedersin de

sende yap diyor yapamayacağımı bıldıgın için

Sende bir yerlere gidip kal akşamları
Çocuğu al annene git mesela ya da az dişini sıkıp alma =))
Evde sensiz kalsın, anlasın
ailem uzak keşke yapabılsem kımsem yok burda arkadaslarım var ama herkese güvenemem çok gıcık olan aıleme uzak olmam yoksa herseyı yaparım

ailem uzak keşke yapabılsem kımsem yok burda arkadaslarım var ama herkese güvenemem çok gıcık olan aıleme uzak olmam yoksa herseyı yaparım

Biraz cesur adımlar at, akşamları çocuğu eşine bırak arkadaşlarınla çık
Geç vakte kadar yalnız kalsın
Bir şekilde ona bunu öğretmek zorundasın, yarın öbür gün kuzen biter, arkadaş başlar, arkadaş biter başka şey başlar
Günün birinde eşinin ne yaptığını anlamadan daha üzücü şeylerle karşılaşabilirsin
Dalmayı seviyorsa gitsin amenna ama gece eve dönmek kaydıyla, gerekirse cıngar çıkar ama öğret, evli insan öyle ikide bir ayrı gayrı kalmaz, yanlış bir şey bu

Saf gibi borcu hrci sen tek basina ne dusunuyorsun? Cok kizdim sana kendini ezdirdigin icin konu sahibi
Annen veya kardesin yok mu? Varsa onlardan biri ile cuma aksam cikip pazar gece gelebilecegjniz bir tatil planlayin, herkes arabayla gitmiyor tatile. Basin gidin guzelce bir haftasonu gecirin. Kocan da evde catlasin gebersin tovbe tovbe insani sjnir ederler

ev kredisi ödüyüruZ.Birtek benım maaşımla geçiniyoruz.

zannediyorum ki esinizin maasiyla evin kredisi odeniyor. bu durumda adamcagiz 'sorumsuz baba - koca' modeli olmuyor. zaten o da ortak hayatiniz icin bir vazgecis yapmis.

ben çoçuğumu kayınvalıdeme bırakıp nasıl gıdeyım keyıf yapayım ana yüreği bunu yapamaz

cocugum 18 aylik idi, gorev geregi 15 gun yurt disina ciktim. Havacilik kuralidir; oksijen maskesi once anneye, sonra cocuga takilir. siz kendinize nefes alacak alan birakmayip; kutsal annelik tacina kanatircasina sarilirsaniz, sizden nefes alacak bir parca kalmaz, en basit seylere bile tepkili olan bambaska bir kadina donusursunuz.

yapmayin.

Kaptırdın kendini iyice ( :

Bence ailenin uzakta olmasi avantaj. Şöyle ki; al çocuğunu git kal. Ne düşünüyorsun? Bir komsumuz vardı. Kulakları çinlasin cok iyi bir kadındı. Almanyadaydi ailesi her ay muhakkak giderdi yada ailesi gelirdi ki iki tane de dünya tatlisi çocuğu vardı. Arkadaşım bencil olacaksin az biraz onu bilir onu söylerim ;-)

Ya da Nooption un dedigi gibi pazar günü birak git çocuğu, babasi yani en nihayetinde yabanciya birakmiyorsun. Kaldi ki bu baba çocuk arasindaki iletisimi de guclendirir. Hatta söyle yap; kv ile aran iyi onunla gez arada. Böylece çocuğu annesine de bırakmaz ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…