- 15 Şubat 2015
- 13.376
- 47.267
- 798
- Konu Sahibi balimkizim
-
lafını yapınca bende tat tuz kalmıyor cnm
ben panikmişim deniz şakaya gelmezmiş yapamazmışım destek olmuyor bana
Sende çalışıyosunen güzelini yapıyorsun benim adam sureklı bahane uretır yorgunum dıye
Ben 2.3 yıldır evliyim.17 aylık kızım var.Bende eşimde çalışıyor kızıma babanesi bakıyor. Kayınvalidem çok iyidir.Akşamları yemek yer kızımızı alır evimize geçeriz.Ben haftasonu izinliyim cumartesi pazar eşim sadece pazar izinli.Benim kocama denize dalmayı balık tutmayı çok seviyor.Kuzeni bekar arada onunla dalmaya gider kuzenı tam anlamıyla profosyonel.Sürekli dalma muhabbeti kocamla geçirdiğim bir pazar var onuda ona ayırmak ıstıyor bense haftasonu iş yapmak çoçuk peşinde koşmaktan bir hobi bile edinemiyorum kendısı hamalara gider haftaiçi top oynar dalmaya gider falan fılan asıl mevzuya geleyim çok bencil bugün işe gelirkende tartıştık. hafta içi bir gün bazen izinli oluyor.Ben pazartesi akşamdan dalmaya gidecem dedi salı aksamı dönecem dedı bana sormak yok gidecem dıyor ben karısı değilmiyim bu adamın benı nıye adam yerine koymuyorsun dedim bende gideyim 1 gün kalayım ıstedgım yerde eve geleyim evlilikte varmı bu tabı o baba çok rahat çoçuğunu eşini bırakır ya ben çoçuğumu kayınvalıdeme bırakıp nasıl gıdeyım keyıf yapayım ana yüreği bunu yapamaz.Annemde kalırsın dıyor kalmıcam dedım kızımı bırakcam ben eve gelcem dedim.Ulaşım zor olunca sabah babaneye bırakamam çünkü araba olmayınca.Neyse birde haftaya gidecekmiş cuma cumartesi pazar benım vicdanım rahat ben hep sana zaman ayırıyorum pazarları dıyor balık tutmak ıstıyorum dıyor bu ne rahatlık ya çok sinirliyim telefon bile açmıyacağım ev kredisi ödüyüruZ.Birtek benım maaşımla geçiniyoruz.Para olsa kocanı takmazsın sende gezersın hamama gıdersin ben 10 lirayı bıle düşünmek zorundayım borçlar gırtlakta bu adamların rahat olması beni öldürüyor.Ne yapayım kızlar akıl verın ya nasıl davranayım bu adama ben ben 26 esım 28 yasında .....
günü birlik gitse sesimi çıkarmıcam ama malesef yatılı gidiyor yer uzak sabah yorulursam dalamam dıyorBi sekilde esinin bu huyunu bastirman lazim. Evde kucuk cocuk varken adamin gece eve gelmemesini cok yanlis buluyorum.
adamı içkidende kumardanda vazgeçirebilirsin ama balıktan asla dıye bır söz var çok doğru yanı ben sabır edıp şu çoçuğumun byümesini beklıyorum ozaman benı tutamıyacak evdeYani söyle ; ısrar etseniz gidebilecek durumdaysaniz gidin. Denemek istiyorum deyin.
Dalma tutkusu, av tutkusu, Balık tutma tutkusu v.s bunlardan vazgeçirmek imkansız gibi.
2 yıldır bunun kavgasını yapıyorum ama banamısın demiyor malesefBu kalmalı gezmelerden pek hoşlanmıyorum ben, insan geç vakitte olsa evine dönmeli , dönülemiyorsa gitmemeli ya da birlikte gidilmeli. Keyfi olarak eşlerin ayrı gecelemesi bana güzel gelmiyor
Eşine sorumluluk yükleyip, kendine alan yaratmaya çalış
O bu kadar rahat gezebiliyorsa para pul falan dert değil demek ki onun için, sende harca o düşünsün
günü birlik gitse sesimi çıkarmıcam ama malesef yatılı gidiyor yer uzak sabah yorulursam dalamam dıyor
Mersinde harika fotolar çekersin sahilde!adamı içkidende kumardanda vazgeçirebilirsin ama balıktan asla dıye bır söz var çok doğru yanı ben sabır edıp şu çoçuğumun byümesini beklıyorum ozaman benı tutamıyacak evde
sende yap diyor yapamayacağımı bıldıgın içinO zaman ortayi bulun. Gece evde korkuyorum. Benim bi evim duzenim var nedrn annene gidip kalayim, düzenimi bozayim. Sende artik evlisin bi karin, cocugun var sorumluluklarini bil. Çocuğu sana birakip kizlarla her hafta tatile gitsem ne hissedersin de
2 yıldır bunun kavgasını yapıyorum ama banamısın demiyor malesef
ailem uzak keşke yapabılsem kımsem yok burda arkadaslarım var ama herkese güvenememSende bir yerlere gidip kal akşamları
Çocuğu al annene git mesela ya da az dişini sıkıp alma =))
Evde sensiz kalsın, anlasın
ailem uzak keşke yapabılsem kımsem yok burda arkadaslarım var ama herkese güvenememçok gıcık olan aıleme uzak olmam yoksa herseyı yaparım
Zaten bunu biliyo ve durumu kullanıyoailem uzak keşke yapabılsem kımsem yok burda arkadaslarım var ama herkese güvenememçok gıcık olan aıleme uzak olmam yoksa herseyı yaparım
ev kredisi ödüyüruZ.Birtek benım maaşımla geçiniyoruz.
ben çoçuğumu kayınvalıdeme bırakıp nasıl gıdeyım keyıf yapayım ana yüreği bunu yapamaz
Kaptırdın kendini iyice ( :Saf gibi borcu hrci sen tek basina ne dusunuyorsun? Cok kizdim sana kendini ezdirdigin icin konu sahibi
Annen veya kardesin yok mu? Varsa onlardan biri ile cuma aksam cikip pazar gece gelebilecegjniz bir tatil planlayin, herkes arabayla gitmiyor tatile. Basin gidin guzelce bir haftasonu gecirin. Kocan da evde catlasin gebersin tovbe tovbe insani sjnir ederler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?