- 5 Kasım 2014
- 1.880
- 2.284
- 333
- Konu Sahibi Sardunya21
-
masaya ugrayabildiniz miBen ilk doğum gününde salonu süslemiştim balon konfeti falan masaya her türlü yiyecek meze kurabiye tarzı şeyler koymuştum azar azar bir de pasta yaptırmıştım mumlar yakmıştım bir de yazılı keçeler var onunla yazı yazmıştım masa süslemesinde
Küçük zarflar var içerisine yazılar yazıyorsun falan ben ilk tanıştığımız nişanlandığımız kına gecesi düğün vs ile ilgili 5 zarf hazırlayıp duygularımı yazmıştım onları da masaya yerleştirmiştim
En son kapıdan girip salona ve yatak odasına giden yollara mum döşeyip yakmıştım ve içeri girdiğinde de doğum günü şarkısı çalmıştım onu da resimlerimizle slayt yapmıştım
Biraz karışık anlatmış olabilir ama yine de az çok anlamışsındır
Ya tam diyodum ki insanlar bu hayatı ne kadar seviyor.balonlar oteller fln.Ben bi kez değişik bişey yaptım eşim bi daha yapma dedi bir daha da yapmadımama bana göre çok güzeldi
Duygularini en başindan anlatan bir mektub yaz. Tanişdiginiz ilk gunden. Sana neler hissetdirdiyini hayatini nasil guzellesdirdiyini yaz. Guzel zarfa koy. Rujlu opucuk ve parfum kokusu da sık. Pahali hediyelerdense insanin eşine vereceyi en guzel hediye onun duygularidir. Hediye olarak ses ya da video kaydini bileklik kolye falan uzerine cizerler sonra programla okutursun ya oyle birsey yala bilirsin. Azerbaycanda var orada da vardir elbet. Yillar sonra da o duygulari hissede bileceyi tarzdan hediyeler
Peki eşleriniz gerçekten beğendi mi bunları?Ben ilk doğum gününde salonu süslemiştim balon konfeti falan masaya her türlü yiyecek meze kurabiye tarzı şeyler koymuştum azar azar bir de pasta yaptırmıştım mumlar yakmıştım bir de yazılı keçeler var onunla yazı yazmıştım masa süslemesinde
Küçük zarflar var içerisine yazılar yazıyorsun falan ben ilk tanıştığımız nişanlandığımız kına gecesi düğün vs ile ilgili 5 zarf hazırlayıp duygularımı yazmıştım onları da masaya yerleştirmiştim
En son kapıdan girip salona ve yatak odasına giden yollara mum döşeyip yakmıştım ve içeri girdiğinde de doğum günü şarkısı çalmıştım onu da resimlerimizle slayt yapmıştım
Biraz karışık anlatmış olabilir ama yine de az çok anlamışsındır
Ağva ya gidebilirsiniz çiftler için güzel ve romantik bi yer bence
Esimle evliligimizin 6. Senesi bitmek uzere. Ve ben evlendikten snra universite kazandm. İl disi. 4.5 senem il disinda gel git ile gecti. Ve 6 senede 5 dogumgununu yan yana kutlayamadik. Icimde de ukte kaldi. En kiymetlim, uykudayken sevdigim, hem bugun hem ahiretim olan esim icin farkli biseyler yapmak istyrm. Evet bu sahsi dusunceye has bir konu. Ama yune de siradisi fikirler sunulur mu diye de yazmak istedim.
Simdiden herkese tesekkur ederim.
Peki eşleriniz gerçekten beğendi mi bunları?
Ciddi soruyorum, ben eşime yapsam gülme krizine girer. Biz mi kütüğüz ki acaba dedim. Ben sevgiliyken bir kere takvim yapmıştım kendi fotoğrafımızın olduğu, ki onda da öyle kalp malp yoktu, ona bile ergen sevgilim benim diye dalga geçmiştimektup yazsam balon konfeti slayt fln yapsam oturur dalga geçer benle
Ay pandemide ne derece güvenilir bilmiyorum tabii de biz çocuksuz zamanlarda gitmiş doyamamıştık. Çok romantikti. Nehir turu, deniz kenarında yürüyüşler, jakuzi keyifleri, şömine başı sohbetleri.
Kesinlikle her çift gitmeli.
Annemin sözüdür, oğlan 5-6 yaşına gelsin iki gün kaçamak yaptıracak
Durım müsaitse gidin be konu sahibi
Yaranamıyoruz efendim yaranamıyoruzYa tam diyodum ki insanlar bu hayatı ne kadar seviyor.balonlar oteller fln.
Ben eşime yapsam işin mi yok der
Mektupu ergenler yazmaz. Ergenler duzene uyarak hep pahali gosterisli hediye alayim cabasinda. Tabiki her dogum gununde evlilik yildonumunde mektuo yazmiyoruz. Ama benjm esim duyguya çok onem veriyor. Kendisi çok olgun ve ciddi biridir. Ama tabi sizin esiniz icin komik gele bilir ama gercekten sevgiye onem vermek ergenlik deyildir. Bak hep yaşlandiginda insan neye ihtiyac duyar diye dusunurum. Yani bir insan karisinin ask dolu mektubun istemez mi? Yani buna eşim gulse çok incinirim mesela. Kaba davranis olur bencePeki eşleriniz gerçekten beğendi mi bunları?
Ciddi soruyorum, ben eşime yapsam gülme krizine girer. Biz mi kütüğüz ki acaba dedim. Ben sevgiliyken bir kere takvim yapmıştım kendi fotoğrafımızın olduğu, ki onda da öyle kalp malp yoktu, ona bile ergen sevgilim benim diye dalga geçmiştimektup yazsam balon konfeti slayt fln yapsam oturur dalga geçer benle
Yani uzağa gidersin hasretlik çekersin yazarsın anlarım da doğumgünüm için sayfa sayfa hislerin yazılması tuhaf gelir bana ya. Sanırım ben de düz mantığım, sevdik ki evlendik, hala da beraberiz yazmaya ne gerek var derim sanırım.Mektupu ergenler yazmaz. Ergenler duzene uyarak hep pahali gosterisli hediye alayim cabasinda. Tabiki her dogum gununde evlilik yildonumunde mektuo yazmiyoruz. Ama benjm esim duyguya çok onem veriyor. Kendisi çok olgun ve ciddi biridir. Ama tabi sizin esiniz icin komik gele bilir ama gercekten sevgiye onem vermek ergenlik deyildir. Bak hep yaşlandiginda insan neye ihtiyac duyar diye dusunurum. Yani bir insan karisinin ask dolu mektubun istemez mi? Yani buna eşim gulse çok incinirim mesela. Kaba davranis olur bence
Yani mektupda senin için oluyorum bjtiyorum yazmiyorsunki benim biraz romantikliyim iyidir duygulandirmişdi eşimj cuzdaninda saklar. Eşim gercekten çok ciddi biridir. Canim cicimleri sevmeyen biri. Çok beyenmjsdiYani uzağa gidersin hasretlik çekersin yazarsın anlarım da doğumgünüm için sayfa sayfa hislerin yazılması tuhaf gelir bana ya. Sanırım ben de düz mantığım, sevdik ki evlendik, hala da beraberiz yazmaya ne gerek var derim sanırım.
O tip hisli şeyleri biz sevgililiği ilk yıllarında yapardık sanırım ondan
+1Evliyken sana kostek olmayan okumana ortak olan kocanın dogum gunu kutlu olsun. İyi ki dogmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?