Eşime fazla değer veriyorum

Hiç sağlıklı bir dusunce değil sizdeki...Bir tanıdığım da sizin gibiydi, eşi vefat etti ve su an çok daha kötü bir durumda. Hayatı bitmiş halde. Hastaneye yatırmayi düşünüyor çocuklari. 4 yıldır eşinden başka birşey konuşmadı. Çevresi uzaklaştı yavaş yavaş... bir an önce çözüm bulun, doktora gidin bence...

Ve asıl bu beni itici yapıyor.

Bunun farkında olmanız çok iyi. Çünkü gerçekten de öyle oluyor. Bunu gözardı etmeyin.
Spor yapın, kurslara yazılın. İlgi alanlarınız yok mu ? Resim, elişi, ahşap boyama, dil kursları vs.
Belli ki eşinizi kendinizden çok üstün görüyo kendinize gereken değeri veremiyosunuz.
Yeteneklerinizi geliştirin, başarı hissi özgüveninizi arttıracaktır. Eşiniz de sizde ki bu çabayı görecek sizi daha çekici bulacaktır.

Halk e
Halk eğitimin resim kursunu düşündüm şimdi. Sanırım ücretsiz. Belki çare olur bana biraz. Teşekkür ederim.

İşte bende tam öyleyim galiba. Bütün dünyam o. O yoksa bende yokum. Bir yolunu bulmaliyim evet Allah muhafaza etsin dünyanın binbir türlü hâli var.

Aaa çok ilginçsin gerckten :)) 14 senedr hiç mı degişmedin. Bravo valla
Kız yok hep aşığım bu adama. Ama çok düzgün çok kaliteli biri. Benle nasıl evlendi diye düşündüğüm bile oluyo. Arkadaşlarım da diyor kusursuz eş sendeki diye. Çok şükür allaha yani :)

Sen degerli bir insansin.once sen sonra esin gelmeli.uzerine dustukce hata yaparsin dogalliktan uzaklasirsin.

Valla 14 yıl. ..
Bu değeri koruyan eşine de tebrikler.
Büyük pay onun bence.
Hak etmese bi yerden sonra eee derdin.
Ben demistim mesela ilk yıldan.

İşte bende tam öyleyim galiba. Bütün dünyam o. O yoksa bende yokum. Bir yolunu bulmaliyim evet Allah muhafaza etsin dünyanın binbir türlü hâli var.

Allah korusun ama tabi ki herşey var bu hayatta... Kendinize yetmeyi bilin öncelikle. Birine aşırı bağlı olarak yaşam çok zor
...

Maşallah dıyelım öncelıkle. İyilik iki taraflıdır derlerr.. sende ıyısın kı o da ıyı.. böyle düşün. Ve böyle devam et.olumsz düşünerek mutluluguna gölge düşünme..

sizi bu hale getiren esiniz.sizi iyi disiplin altina almis hata yaparim dusuncesi ile gozden duserim diyorsunuz cokmu duxgun biri kendinize iskence ediyorsunuzc

İşte sıkıntı burada
Sende iyi bir kadınsın ki evlendi seninle
Mükemmel insan yoktur önce bunu düşün
Herkesin eksikleri var, yanlışları var
14 yıldır aynı ilgiyi devam ettirebilen kadın mükemmele yakındır
Bence sen eşinden daha iyisin

Supersin :))

Maşallah dıyelım öncelıkle. İyilik iki taraflıdır derlerr.. sende ıyısın kı o da ıyı.. böyle düşün. Ve böyle devam et.olumsz düşünerek mutluluguna gölge düşünme..
Küçük küçük sorun yaptığım oluyor. Yani o öyle diyor. Ama dip toplamda hep ben toparlarim durumları. Çok üzülürüm çünkü. Ama dediğin gibi bende iyiyim diye düşüneyim.

sizi bu hale getiren esiniz.sizi iyi disiplin altina almis hata yaparim dusuncesi ile gozden duserim diyorsunuz cokmu duxgun biri kendinize iskence ediyorsunuzc
Gerçekten düzgün. Benim ailem kalabalık ve sorunlu mesela. Hiç lafını etmez. Bana da destek olmamı tavsiye eder. Hiç bana saygısızlık yapmaz. Hep rahatımı düşünür. E yakışıklı da. Ne desem eksik kalır şimdi. Çok şanslıyım yaw.♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…