Eşiniz sizi sizin onu sevdiğiniz kadar seviyor mu?Seviyorsa sorun yok bence.Kızlar 14 yıllık evliyiz. 10 yaşında oğlumuz var. Benim derdim kendim. Eşime o kadar düşkünüm ki. O olmasa naparim endişesi ile hiç hata yapmamaya çalışıyorum. Hep cazip hep ideal olmaya çalışıyorum. Eşimde farkındadır. Ve asıl bu beni itici yapıyor. Çok yorulduğumu hissettim. En ufak bir tartismamizda dünya başıma yıkılıyor. Acaba gözünden mi düştüm diyorum
Vallahi yoruldum bittim. Önerilerinize ihtiyacım var.
Arkadaşlarım var. Onlar musait oldukça buluşuyoruz. Benim arabam yok vaditalarla işte. Ev işinden vakit kaldikca birileri ile buluşurum. Hepsi bu.Eşiniz haricinde sosyal hayatınız yokmu?
Eşim ağır abi modeli. Seviyor ama benim gibi düşkün değil. Fazla üstüne düştüğümden yakinir.Eşiniz sizi sizin onu sevdiğiniz kadar seviyor mu?Seviyorsa sorun yok bence.
1 senedir çalışmıyorum . Hobi de bulamıyorumDeğişmeye çalışın. Gerçekten itici gelebilir. Çalışmıyorsanız hobi edinin.
Kendinizi değiştirmeye çalıştınız mı?Eşim ağır abi modeli. Seviyor ama benim gibi düşkün değil. Fazla üstüne düştüğünden yakinir.
İşte bu konuda fikir için danısayim dedim size.Kendinizi değiştirmeye çalıştınız mı?
arkadaşım eşine elbette fazla düşkün olacaksın ama üstüne fazla düşmeyeceksin. sen bu ikisi arasındaki ayrımı yapamamışsın sorun burda.Eşim ağır abi modeli. Seviyor ama benim gibi düşkün değil. Fazla üstüne düştüğünden yakinir.
Psikolog benimde aklımda aslında. Doğru diyorsun arkadaşım.Kendinize sosyal aktiviteler edinin, kurslara yazılın..
Bir de psikoloğa gidin derim..
Hakeden bir yapısı var. Ama bana bukadar düşkün değil. Kimse olamaz zaten.Umarım verilen değeri hak eden bir adamdır.
Evet ben hep ona aşık. Ama işden ayrıldıktan sonra bütün meselem o oldu. ; (aslında uzun süredir berabersiniz ama. hep mi böyleydiniz acaba?
En azından farkındayım ve kurtulmanın yolunu arıyorum. Size de üzüldümBu kadar yapmayın. Herşeyin fazlası zarar. Hatalı davranışlarınızı fark edip değişmeye çalışın. Bu derece düşkünlüğün altında büyük bir sevgi ve onay ihtiyacı yatıyor olmalı. Psikologla görüşmeye başlamanız iyi olacaktır. Bir de Allah sevmez bir insana çok düşkün olmasını kulunun. Ben de çok düşkündüm ve aldatılarak boşandım. Allah kimsenin başına vermesin , Rabbim sizin mutluluğunuzu daim etsin inşallah . Ama biraz kendinizi frenleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?