Eşime gelen arama

Cok uzun caldı ise
Kapanmıstır tel
Eşiniz de actım sanmıs olabilir
Bazen bana da oluyor
Cok uzun calarsa kapanmıs oluyor
Ama yıne de eşinize caktırmadan kontrol edin

Belki açtım sanmıştır reddettiğini fark etmemiştir. Bazen bende de oluyor,karşıdaki dinliyor sanıp habire anlatıyorum sonra bir bakmışım telefon kapalı

Demekki esiniz acarken o da kapatmis ve esiniz de actim sanmis...
Evet olabilir hiç panik bı hali yoktu. Ama gözüm kapalı guvenemiyorum...

Yaniii bu kadar masum bi konudan bu sonucu cikarmissiniz ya bravoooo

Bence bebeğinize ve eşinize odaklanın. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin. Eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz. Burada ne söylesense boş. Tek bir hareketinden yola çıkmayın. Bugüne kadarki bütün davranışlarını birlikte değerlendirin. Malesef iş hayatında kendini ve haddini bilmeyen bayanlar olabiliyor. Benim de başıma geldi bu tarz şeyler. Bayanın biri eşime ilgisi varmış herhalde önceden, yani bu benim tahminim. Nikahimiza gelip eşimi tebrik edip benim yüzüme bile bakmadan çıkıp gitmişti. Bu olaydan sonra eşim onunla iletişimi kesti. Eşime yaptığın ayıp bana yapılmış sayılır dedi. Gerçekten de kadın tuhaf biri. Evli adamlarla arkadaşlık etmekten acayip zevk alıyor. Kız arkadaşı yok denecek kadar az, hepsi erkek. Ben eşime güvendiğim için çok şükür İçim rahat.

Varya konu başlık ve içeriğinden daha etkili bi cevap bu

Cok uzun caldı ise
Kapanmıstır tel
Eşiniz de actım sanmıs olabilir
Bazen bana da oluyor
Cok uzun calarsa kapanmıs oluyor
Ama yıne de eşinize caktırmadan kontrol edin
Evet bunu arada sırada bende yapıyorum açtım sanıp alo alo diyorum ses yok sonradan fark ediyorum hiç açmamışım birde karşı tarafa kızıyorum kendi kendime arıyor hem sonra ses vermiyor diye

Eşinin reddettiğinin farkında olöadıgını kabul ediyorum

E peki ertesi gün kadın eşini görünce bir açıklama yapmamış mı ?
Herseyi size sorarak gareket eden adam bunu da hemen gelip size bahsederdi

Yanlışıkla ben arasam birisini gece vakti ve mesgule atılsam
Ertesi gun ilk gördüğüm an açıklamamı yapar özrümü dilerim

Öncelikle canimm bu konuyu esinize acmamniz surekli bu kadin konusu acilirsa esimizde alttan altan hosuna gitmeye baslar ikincisi kadini onun tlf engelemeye alin her türlü ucuncusude olurda bu sefer ararsa siz kendiniz acin belki geri adim atar ama esine kadinin ilgisi varsa bile dememmeniz

Tamam diyelim ki ararken reddetti, sonra alo alo dedi, ses gelmedi. Kapatırken niye tuşa basıyor? Reddedince ana ekran geliyor artık. Kendisi ana ekrana basıp, kapamış gibi yaptıysa basbaya da rol kesmiş demektir; çünkü kapatmak için telefona baktığında telefonun kapalı olduğunu görüyor, üstüne sanki telefon açık gibi kapatmak için tuşa basıyor. Orada ara deseydiniz, "geç oldu, ayıp olur." diyip, geçiştiredebilirdi. O konuşmayı yapmış olmanızın bir artısı yok.

Son düzenleme:

Eşine sarkıntılık yapmış olabilir eşinizde sizin bu durumdan suphelenmenizden korktuğu için pembe bir yalan söylemiş gibi.
Eşinden yana bir yakınlık farketmediğin sürece eşini suçlama. Ve eşine o kızdan hiç hoşlanmadığını ondan uzak durmasını söyle benden aana tavsiye

kadin aklinca esinin ewde oldugu an senin mideni bulandirmak icin ariyo. gorecegini biliyo. sen acsaydin telefonu. esim musait deil bana soyle deseydin.

Ses gelmeyince kapadı ama aslında hiç açmadı? Nasıl kapadı peki? Kapatırken ekranda arama yok, neye dokundu da kapadı bu adam?

Yangına körükle gitmek istemiyorum ama, açayım mı diye sormasi bile bilinçli gibi. Neden soruyor ki, yanındasın işte niye aramışsa zaten duyacaksın ve arayan kişi de iş yerinde stajyer değil asistan, bi nevi adamın sag kolu elbette açması gerekir. Arkadan mesaj atayım mı demesi de saçma. Yani asistan arasa konuşmasa bir şey mi oldu neden aramıştın diye geri aranır. Vereceğin cevapları bildiği için her hamleyi sormuş ki şüphe uyandırmasin

Bu arada 7/24 birlikte olmak masum olduğu anlamına gelmiyor, geçen burada bir konu okudum, kadının eşi işten 6'da çıkıp 6.15'de evde olan bir tipmis. Kadın tesadüfen arama ve sms geçmişini görüyor, eşi sabahtan akşam saat 6'ya kadar bir numarayla konuşmuş mesajlasmis. Konuştuğu kadını da tanıyor uye, eşinin birlikte is bağlantısı olduğu bir kadın. Sonra ne oldu bilmiyorum takip edemedim.

Bu konuda da eşin "sen arama dedin diye aramadim" "sen aç dedin diye açtım yoksa o saatte acmazdim" gibi savunmalarla suç bastırmak için her şeyi sormuş gibi hissettim ben. Hemen kadını başka birime yollayacağım falan da demiş. Bence şu dokumleri bi ara siz de inceleyin çaktırmadan. Bi de tabi whatsapp web olmazsa olmazimiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…