- Konu Sahibi NasilYarDiyeyim
-
Cok uzun caldı iseAma bana neden telefonu açmış gibi rol yaptı?
Cok uzun caldı ise
Kapanmıstır tel
Eşiniz de actım sanmıs olabilir
Bazen bana da oluyor
Cok uzun calarsa kapanmıs oluyor
Ama yıne de eşinize caktırmadan kontrol edin
Belki açtım sanmıştır reddettiğini fark etmemiştir. Bazen bende de oluyor,karşıdaki dinliyor sanıp habire anlatıyorum sonra bir bakmışım telefon kapalı
Evet olabilir hiç panik bı hali yoktu. Ama gözüm kapalı guvenemiyorum...Demekki esiniz acarken o da kapatmis ve esiniz de actim sanmis...
Yaniii bu kadar masum bi konudan bu sonucu cikarmissiniz ya bravoooobelkıde kız esıne acıldı esın de reddettı bu defa kız yuzsuzlukle sırnasmaya basladı adamda durumu sıze anlatamadı, kız arsızlık edıp gece gece aradı esınde bısey yokken tadınız kacmasın dıye acıyrmus gıbı yaptıgercekten aklıma bu geldı evet hayal dunyam genıs napayım
Varya konu başlık ve içeriğinden daha etkili bi cevap bubelkıde kız esıne acıldı esın de reddettı bu defa kız yuzsuzlukle sırnasmaya basladı adamda durumu sıze anlatamadı, kız arsızlık edıp gece gece aradı esınde bısey yokken tadınız kacmasın dıye acıyrmus gıbı yaptıgercekten aklıma bu geldı evet hayal dunyam genıs napayım
Evet bunu arada sırada bende yapıyorum açtım sanıp alo alo diyorum ses yok sonradan fark ediyorum hiç açmamışım birde karşı tarafa kızıyorum kendi kendime arıyor hem sonra ses vermiyor diyeCok uzun caldı ise
Kapanmıstır tel
Eşiniz de actım sanmıs olabilir
Bazen bana da oluyor
Cok uzun calarsa kapanmıs oluyor
Ama yıne de eşinize caktırmadan kontrol edin
Öncelikle canimm bu konuyu esinize acmamniz surekli bu kadin konusu acilirsa esimizde alttan altan hosuna gitmeye baslar ikincisi kadini onun tlf engelemeye alin her türlü ucuncusude olurda bu sefer ararsa siz kendiniz acin belki geri adim atar ama esine kadinin ilgisi varsa bile dememmenizArkadaşlar eşimin iş yerindeki asistanı bir kaç gün önce gece yarısına yakın aradı. Eşim de yanımda bu niye arıyor ki dedi. Açayım mı dedi. Ben de aç bakalım belki zor durumdadır dedim. Eşim açtı iki üç defa alo dedi ses gelmeyince kapadı. Bugün telefonunu kontrol ederken aslında o aramayı reddettiğini gördüm. Yani hiç açmamış. Söyleyince şaşırdı farketmedigini söyledi.
Aslında olabilir çünkü o aramadan sonra mesaj yazayım mi ne oldu diye ya da geri arayayım mi diye sormustu. Ben de hayır demiştim.
Eşimin başka türlü hiçbir şüpheli hareketi yok 7/24 birlikteyiz diyebilirim. Telefonunun şifresini de biliyorum.
Siz ne düşünürsünüz?
Bu arada bu kişinin eşime karşı ilgisini hissediyorum normalde ama eşim ilgisizdi pek üstünde durmamistim o yüzden.
Evet bunu arada sırada bende yapıyorum açtım sanıp alo alo diyorum ses yok sonradan fark ediyorum hiç açmamışım birde karşı tarafa kızıyorum kendi kendime arıyor hem sonra ses vermiyor diye
Arkadaşlar eşimin iş yerindeki asistanı bir kaç gün önce gece yarısına yakın aradı. Eşim de yanımda bu niye arıyor ki dedi. Açayım mı dedi. Ben de aç bakalım belki zor durumdadır dedim. Eşim açtı iki üç defa alo dedi ses gelmeyince kapadı. Bugün telefonunu kontrol ederken aslında o aramayı reddettiğini gördüm. Yani hiç açmamış. Söyleyince şaşırdı farketmedigini söyledi.
Aslında olabilir çünkü o aramadan sonra mesaj yazayım mi ne oldu diye ya da geri arayayım mi diye sormustu. Ben de hayır demiştim.
Eşimin başka türlü hiçbir şüpheli hareketi yok 7/24 birlikteyiz diyebilirim. Telefonunun şifresini de biliyorum.
Siz ne düşünürsünüz?
Bu arada bu kişinin eşime karşı ilgisini hissediyorum normalde ama eşim ilgisizdi pek üstünde durmamistim o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?