- 22 Mayıs 2017
- 3.989
- 6.177
- 78
- 34
- Konu Sahibi NasilYarDiyeyim
-
Sizin konunuzu okudum da son durumunuzu merak ettim kadinin kocasına soylediniz mievdeyken her daim yanındamısınız eşinizin? benim eşim ben evde iş yaparken, öbür odada çamaşır sererken, tatil valizi hazırlarken, kendisi tuvalete girdiğinde, ben çocuğu uyuturken, hatta ve hatta karşısındaki koltukta oturmuş örgümü örerken bile eski nişanlısıyla mesajlaşıyormuş. ben de oyun oynuyor zannediyorum tel elinde olduğu için. bu kadar güvenmeyin. erkekler suya götürür, susuz getirir.
+1Sizi gece yarısı biri arar mi ?
Cevabınız hayirsa demek ki kimseye sizi o saatte arayacak yüzü vermemissinizdir.
Anlatabildim umarım. ....
Rol yapması da ayrı bi soru işareti zaten
Eşiniz telefonu bilinçli olarak meşgule almış ve bunu anlamamanız için de arayayım mı mesaj atayım mı demiş olabilir.Arkadaşlar eşimin iş yerindeki asistanı bir kaç gün önce gece yarısına yakın aradı. Eşim de yanımda bu niye arıyor ki dedi. Açayım mı dedi. Ben de aç bakalım belki zor durumdadır dedim. Eşim açtı iki üç defa alo dedi ses gelmeyince kapadı. Bugün telefonunu kontrol ederken aslında o aramayı reddettiğini gördüm. Yani hiç açmamış. Söyleyince şaşırdı farketmedigini söyledi.
Aslında olabilir çünkü o aramadan sonra mesaj yazayım mi ne oldu diye ya da geri arayayım mi diye sormustu. Ben de hayır demiştim.
Eşimin başka türlü hiçbir şüpheli hareketi yok 7/24 birlikteyiz diyebilirim. Telefonunun şifresini de biliyorum.
Siz ne düşünürsünüz?
Bu arada bu kişinin eşime karşı ilgisini hissediyorum normalde ama eşim ilgisizdi pek üstünde durmamistim o yüzden. Eşim benim bu kıza karşı suphelerimi biliyordu o yüzden izin aldı benden ve rahatsız oldu telefonu açarken.
Ayrıca eşim biraz beğenilmek isteyen kötü niyetli olmasa da ilgi hep üzerinde olsun isteyen biri. O yüzden bir yanım da bu kıza hafifçe ümit vermiş olabileceğini düşünüyor.
Gayet mantıklıbelkıde kız esıne acıldı esın de reddettı bu defa kız yuzsuzlukle sırnasmaya basladı adamda durumu sıze anlatamadı, kız arsızlık edıp gece gece aradı esınde bısey yokken tadınız kacmasın dıye acıyrmus gıbı yaptıgercekten aklıma bu geldı evet hayal dunyam genıs napayım
MantikliEşiniz telefonu bilinçli olarak meşgule almış ve bunu anlamamanız için de arayayım mı mesaj atayım mı demiş olabilir.
Oturun konuşun açık açık o zaman.Kızlar şüpheler kemiriyor beni ne kadar zor bir durummuş. Sadece şüphe benimki buna rağmen çok kötüyüm her türlü senaryo geçiyor aklımdan. Bu şüpheyle nasıl yaşarım bilmiyorum ya da eşimin telefonuna casus biseyler yüklesem ama bir şey çıkmaz ve yakalanirsam bu sefer eşimi kendimden soğutmus olucam...
Konuştuk dünden beri konuşuyoruz. Konuşurken beni ikna ediyor telefon al senin olsun hep sende dursun diyor şüphemden dolayı bana hak veriyor ben de olsam öyle düşünürdüm diyor. Bu kişiyi de bir açıklama yapmadan başka birime gönderdi. Kovulmasıni istemem elimde bir kanıt yok eşimden uzak olması yeterli. Ama söylediğim gibi bu kızın tek suçu eşimi gece aramak değil zaten hareketleri hoş değildi çizgiyi aşıyordu.Oturun konuşun açık açık o zaman.
nokta ile com arasındaki boslugu sil dene cok basit on dk da istedigin kişinin faceşifresini değiştirArkadaşlar eşimin iş yerindeki asistanı bir kaç gün önce gece yarısına yakın aradı. Eşim de yanımda bu niye arıyor ki dedi. Açayım mı dedi. Ben de aç bakalım belki zor durumdadır dedim. Eşim açtı iki üç defa alo dedi ses gelmeyince kapadı. Bugün telefonunu kontrol ederken aslında o aramayı reddettiğini gördüm. Yani hiç açmamış. Söyleyince şaşırdı farketmedigini söyledi.
Aslında olabilir çünkü o aramadan sonra mesaj yazayım mi ne oldu diye ya da geri arayayım mi diye sormustu. Ben de hayır demiştim.
Eşimin başka türlü hiçbir şüpheli hareketi yok 7/24 birlikteyiz diyebilirim. Telefonunun şifresini de biliyorum.
Siz ne düşünürsünüz?
Bu arada bu kişinin eşime karşı ilgisini hissediyorum normalde ama eşim ilgisizdi pek üstünde durmamistim o yüzden. Eşim benim bu kıza karşı suphelerimi biliyordu o yüzden izin aldı benden ve rahatsız oldu telefonu açarken.
Ayrıca eşim biraz beğenilmek isteyen kötü niyetli olmasa da ilgi hep üzerinde olsun isteyen biri. O yüzden bir yanım da bu kıza hafifçe ümit vermiş olabileceğini düşünüyor.
Bence esiniz temiz kiz araniyor. Birimini degistirmek iyi olmus ama aklina koyduysa ulasirKonuştuk dünden beri konuşuyoruz. Konuşurken beni ikna ediyor telefon al senin olsun hep sende dursun diyor şüphemden dolayı bana hak veriyor ben de olsam öyle düşünürdüm diyor. Bu kişiyi de bir açıklama yapmadan başka birime gönderdi. Kovulmasıni istemem elimde bir kanıt yok eşimden uzak olması yeterli. Ama söylediğim gibi bu kızın tek suçu eşimi gece aramak değil zaten hareketleri hoş değildi çizgiyi aşıyordu.
Şimdilik ikna oldum ama hala kızı sucluyorum. Açıklaması yeğenime vermiştim telefonu o oynarken aramis. Ne kadar da klasik!
Varsa eğer eşimi tebrik edicem bu zamana kadar en ufak bir açık vermediği için... is çıkış saatinden 5 dk sonra evde her zaman. Öğle aaralari gelmese de olur ama gelip bana musallat oluyor. Yani sabah bile uyuyor numarası yaptım telefonla goruscek mi yaziscak mi diye yok... Telefonu yanımda bıraktı gitti bütün işlerini halletti öyle geldi cebine attı yüzüne bakmadan. Bu kadar profesyonel olamaz herhalde.Canım kasma kendini ya zaten bişey varsa gizli saklı kalmaz merak etme ortaya cıkar er geç hem öyle bişey yoktur iyi düşün
Bu kız tehlikeli birine benziyor. Biriminin değişmesi iyi olmuş. Artık eşinizle muhatap olmaz, yeğeni de aramaz artık :))Konuştuk dünden beri konuşuyoruz. Konuşurken beni ikna ediyor telefon al senin olsun hep sende dursun diyor şüphemden dolayı bana hak veriyor ben de olsam öyle düşünürdüm diyor. Bu kişiyi de bir açıklama yapmadan başka birime gönderdi. Kovulmasıni istemem elimde bir kanıt yok eşimden uzak olması yeterli. Ama söylediğim gibi bu kızın tek suçu eşimi gece aramak değil zaten hareketleri hoş değildi çizgiyi aşıyordu.
Şimdilik ikna oldum ama hala kızı sucluyorum. Açıklaması yeğenime vermiştim telefonu o oynarken aramis. Ne kadar da klasik!
eşin kızdan tırsmıştır senin yanında...bazı kızlar kadınlar evli erkek sever...Arkadaşlar eşimin iş yerindeki asistanı bir kaç gün önce gece yarısına yakın aradı. Eşim de yanımda bu niye arıyor ki dedi. Açayım mı dedi. Ben de aç bakalım belki zor durumdadır dedim. Eşim açtı iki üç defa alo dedi ses gelmeyince kapadı. Bugün telefonunu kontrol ederken aslında o aramayı reddettiğini gördüm. Yani hiç açmamış. Söyleyince şaşırdı farketmedigini söyledi.
Siz ne düşünürsünüz?
Ama neden hep eşime ilgili kızlar çıkıyor karşıma bu belki de 10 oldu eşime karşı bariz ilgisini hissettiğim... Benim kocam dunyalar yakışıklısı uzun boylu renkli gözlü değil yani... Çok mu flortoz acaba ileri gitmeden herkesin ilgisini mi topluyor. Kafamda deli sorular...
Evet ona bakicam fırsat bulunca nasıl bakildigini öğrendim. Bir sıkıntı yoksa dokumde bu işin peşini birakicam. Ama tek kusuru bu olmadığı için eşimden uzak olmasını istiyorum. Şimdi gönderdiğimiz yerde de aynı maaşı aynı işi yapicak sadece patronu değişti.Hiçbir şey kesin değilken, eşinin bir insanı işten çıkartması gerektiği yönünde öneriler olmuş, bu kadar kolay mı bir insanın ekmeği ile oynamak? Belki de ortada hiçbir şey yok ve bir insanın işi ile oynamış olacaktınız, bazı şeyler bu kadar basit olmamalı kanımca...
Hadi diyelim kadın aradı, peki o saatte arama cesaretini kim verdi o kadına? Karşınızdaki kişi muhtemelen. Belki gerçekten de yanlışlıkla aradı, canınızı sıkmayın, ayrıca o numarayla alakalı ne var ne yok, kimlerle mesajlaşmış konuşmuş belli olur telefon dökümünden şuan yapmanız gereken buna bakmak zaten de hep elinizdeymiş telefon.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?