Eşime gelen arama

Sizin konunuzu okudum da son durumunuzu merak ettim kadinin kocasına soylediniz mi

Kızlar şüpheler kemiriyor beni ne kadar zor bir durummuş. Sadece şüphe benimki buna rağmen çok kötüyüm her türlü senaryo geçiyor aklımdan. Bu şüpheyle nasıl yaşarım bilmiyorum ya da eşimin telefonuna casus biseyler yüklesem ama bir şey çıkmaz ve yakalanirsam bu sefer eşimi kendimden soğutmus olucam...

Eşiniz telefonu bilinçli olarak meşgule almış ve bunu anlamamanız için de arayayım mı mesaj atayım mı demiş olabilir.

Gayet mantıklı

Oturun konuşun açık açık o zaman.

Oturun konuşun açık açık o zaman.
Konuştuk dünden beri konuşuyoruz. Konuşurken beni ikna ediyor telefon al senin olsun hep sende dursun diyor şüphemden dolayı bana hak veriyor ben de olsam öyle düşünürdüm diyor. Bu kişiyi de bir açıklama yapmadan başka birime gönderdi. Kovulmasıni istemem elimde bir kanıt yok eşimden uzak olması yeterli. Ama söylediğim gibi bu kızın tek suçu eşimi gece aramak değil zaten hareketleri hoş değildi çizgiyi aşıyordu.
Şimdilik ikna oldum ama hala kızı sucluyorum. Açıklaması yeğenime vermiştim telefonu o oynarken aramis. Ne kadar da klasik!

nokta ile com arasındaki boslugu sil dene cok basit on dk da istedigin kişinin faceşifresini değiştir

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence esiniz temiz kiz araniyor. Birimini degistirmek iyi olmus ama aklina koyduysa ulasir

Eşinizin telefonu mesgule alması hiç normal değil. Bir de Alo Alo deyip ses gelmiyor diyor. Gayet açık ve net ki esin bilerek mesgule almış size rol yapmış. Kıza o cesareti vermese asla aramazdi.
Bence esin o kızla ilgileniyor ben öyle hissettim. Aldatildim ayrildim ve kocislerinize öyle çok güvenmeyin

Canım kasma kendini ya zaten bişey varsa gizli saklı kalmaz merak etme ortaya cıkar er geç hem öyle bişey yoktur iyi düşün
Varsa eğer eşimi tebrik edicem bu zamana kadar en ufak bir açık vermediği için... is çıkış saatinden 5 dk sonra evde her zaman. Öğle aaralari gelmese de olur ama gelip bana musallat oluyor. Yani sabah bile uyuyor numarası yaptım telefonla goruscek mi yaziscak mi diye yok... Telefonu yanımda bıraktı gitti bütün işlerini halletti öyle geldi cebine attı yüzüne bakmadan. Bu kadar profesyonel olamaz herhalde.
Ama neden hep eşime ilgili kızlar çıkıyor karşıma bu belki de 10 oldu eşime karşı bariz ilgisini hissettiğim... Benim kocam dunyalar yakışıklısı uzun boylu renkli gözlü değil yani... Çok mu flortoz acaba ileri gitmeden herkesin ilgisini mi topluyor. Kafamda deli sorular...

Bu kız tehlikeli birine benziyor. Biriminin değişmesi iyi olmuş. Artık eşinizle muhatap olmaz, yeğeni de aramaz artık :))

eşin kızdan tırsmıştır senin yanında...bazı kızlar kadınlar evli erkek sever...

Açıkçası bana bu dediğiniz gibi geldi..

Hiçbir şey kesin değilken, eşinin bir insanı işten çıkartması gerektiği yönünde öneriler olmuş, bu kadar kolay mı bir insanın ekmeği ile oynamak? Belki de ortada hiçbir şey yok ve bir insanın işi ile oynamış olacaktınız, bazı şeyler bu kadar basit olmamalı kanımca...

Hadi diyelim kadın aradı, peki o saatte arama cesaretini kim verdi o kadına? Karşınızdaki kişi muhtemelen. Belki gerçekten de yanlışlıkla aradı, canınızı sıkmayın, ayrıca o numarayla alakalı ne var ne yok, kimlerle mesajlaşmış konuşmuş belli olur telefon dökümünden şuan yapmanız gereken buna bakmak zaten de hep elinizdeymiş telefon.

Evet ona bakicam fırsat bulunca nasıl bakildigini öğrendim. Bir sıkıntı yoksa dokumde bu işin peşini birakicam. Ama tek kusuru bu olmadığı için eşimden uzak olmasını istiyorum. Şimdi gönderdiğimiz yerde de aynı maaşı aynı işi yapicak sadece patronu değişti.

sizden çekindiği için açarken panik yapmış yanlışlıkla açamamış olabilir. yoksa reddedip de sonra o arama kaydını orda bırakmazdı. bence şüphenilecek bir şey yok ortada. ama yine de gözlem yapmakta yarar var. gözümüz kulağımız açık olmalı çaktırmadan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…