- 19 Ağustos 2025
- 14
- -13
- 1
- Konu Sahibi elahanim34
-
Şimdiye kadar durduğu kabahat.Kızlar günaydın. Çok büyük bir hata yaptığımı düşünüyorum. Kendimi nasıl affettirebilirim…
Eşimle sabah uyandık. İşe gitmeden önce bana akşam erken gel istersen özledim takılırız dedi. En son 2 gün önce ilişkiye girmiştik. Bende bir anlık sinirle ‘kendimi or… gibi hissediyorum git başkalarıyla yat’ dedim. Bir anlık ağzımdan çıktı.
Böyle dememin sebebi eşim 2 3 günde bir istiyor. Ben çalışan bir anneyim 08:30 17:00 3 yaşında bebek de var. Yoruluyorum. Ev işlerine ara ara yardım ediyor her zaman olmasada. Çocuğu götürüp getiriyor.
Eşim aşırı kırıldı, yaşlarımız 33 ben 31 eşim. Karı kız ortamı yok. Şirketi var çevresinde çok genç kız oluyor ama odak noktası benim. Ben ise ona göre daha az teması seviyorum. Dilimden bu çıkmamalıydı……
Şu cümle nasıl çıkabiliyor ağzınızdan çok ilginç. Kırk yıl düşünsem, eşime olan öfkemden gözüm dönse yine dilime gelmez böyle bir cümle. Çok yorulduğunuz için mental sağlığınız iyi değil belli. Yoksa eşinizin isteği saçma değil. Her gün deseniz anlardık.kendimi or… gibi hissediyorum git başkalarıyla yat
Yani şu cümlede o kadar ağır söz söylenecek ne var anlamadım. Neyin siniri bu? Kendine gvt dediğinin farkında mısın?İşe gitmeden önce bana akşam erken gel istersen özledim takılırız dedi
Evet o konuyuda ben açmıştım....Ay bu arada ben böyle bir konu hatırlıyorum sanki yaa.
Adam on gün mü ne gece çalışıyordu onun dışında evdeydi.
Kadın ben daha çok yoruluyorum demişti sanki, hatta yaşları da böyleydi, iki yıllık evliyiz demişti.
Evet o konuyuda ben açmıştım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?