Eşime git başkalarıyla yat dedim.. Bu adam ne yapsa haklıdır…..

Talihsiz bir cümle olmuş İnsanız şaşariz derler ya bide Eşref saati bide bişey saati.Yani çıkmış işte söz ne yapacaksınız özür diler gönlünü alır birdahada daha dikkatli özenli konuşursunuz.

Sonuçta adamligina diye saydiran sinirlenen kadınlar da duydum gördüm en azindan siz kendinize hakaret etmişsiniz moral vermeye çalışıyorum boşanacak haliniz yok heralde haddi aşan talihsiz bir cümle için.İyi taraftarıyla bir şekilde halletmiş olduğunuzu umuyorum

Sıcaği sicağına özür dileyin çok yorgun talihsiz bir gafletle söyledim deyin asıl hislerim değildi diyin ne bileyim en iyi eşinizi siz tanirsiniz gönlünü alın işte pişman olduğunuzu hissetsin seven insanlar aralarındaki mesafeyi aşmanın yolunu bulurlar .Sizde birbirini seven iki insan olduğunuz için o sözün koyduğu mesafeyi aşın .

‘kendimi or… gibi hissediyorum git başkalarıyla yat’ dedim. Bir anlık ağzımdan çıktı.

Seninle ilgilenen arzulayan eşin varmış işte burada ne konular okuyoruz. Bazen bizim cinse vallhi yaranılmıyor. Bu ne biçim laf.
Cinselliği görev olarak görüyorsanız yazık size gerçekten adam sizi aldatsa sanırım haksız görmeyeceğim büyük istisna olarak.
Çocuktan sonra şirazeniz kaymış galiba destek falan alın.

Kim durduk yerde böyle bi laf eder ki. Bi kadın bunu diyorsa adamin çocukla ve ev işleriyle ilgilenmeyip eli ç.künde gezmesinden yılmıştır.
Bu durumda Çocuk ağladığın da atsın adamın kucağına. Ona versin. Ya da şu işleri sen yap desin mesela böyle de laf edilmemeli ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…