Eşime git başkalarıyla yat dedim.. Bu adam ne yapsa haklıdır…..

Eşinizin isteği gayet normal. Çok yoruluyorsanz bırakın ev işleri biraz aksasin seksten önce şunları hallet yada sonrasına hallet diyin adam yapar ki zaten.

Bi kaç kez daha tekrarlayın bu tarz cümleleri adam gider zaten merak etmeyin. Burada o kadar çok isteksiz Koca konusu okudum ki şok oldum diyebilirim eşinizin kıymetini bilin hdhdhd elden gitmeden.

Eşini sevmediği için kurabiliyor bence bu cümleyi. Eşinin isteği bence de saçma değil. Evet her gün yorucu ama haftada 3 ya da 4 bence güzel:)

Off ne çok kadir kıymet bilmeyen kadın konuları var bugünlerde.başlık tamamen doğru.biz kadınlara iyi adam yaramıyor cidden.erkeklere kızıyordum ama gerçekten de öyle valla.

Böyle fevri bir tepki vermek yerine "hayır, sen bana yeteri kadar destek olmadığın, sorumlulukların %50sini yerine getirmediğin için ben çok yoruluyorum, eskisi gibi 2-3 günde bir seninle sevisemem" diyebilirdiniz. Ama eşiniz de sizi bu raddeye getirdiği için haklı değil.

Ne çirkin bir üslup, ne çirkin bir iletişim dili.

Ela hanım libidonuz düşük olduğu konusunda hem fikir olmuştuk

-Yoruluyorsanız eve yardımcı alacaksınız

-Zaten yardımcı düzeni sonrası eşinizde sizde daha düzenli olursunuz belki bir süreden sonra gerek bile kalmaz.

-Yada gelsin uzun süre boyu ne olacak canım sağlığınız ve ilişkiniz bozulacağına ihtiyaç kategorisine bir başlık giriversin

-Aynı zamanda tahammülünüz bitmiş " adeta söylememem gerek diye tembihlediğiniz " önceden düşünülen bir cümle ağzınızdan kaçmış bu duyguyu tanıyorum

-Çok düşünmemek için sürekli "90lar müziği 300 listelik klipli, olacak o kadar 500 listelik , güldür güldür 800 listeli, beyaz show ise 3600 listeli " youtubede oynatma listesi olarak aratın bunlardan herhangi biri sürekli kulağınızda açık kalsın çünkü aşırı düşünmeye başlamışsınız ve düşündüklerinizi maalesef tahammülsüzlük yüzünden dilinize vuruyor

-Birde sanırım etrafında kadın olması bilinçaltınızı etkiliyor olabilir bunun içinde yapay zekaya bu"..." düşüncem varsa "dengeleme/alternatif düşüncesi " üretir misin yaz o düşünce cümlelerini her gün tekrar edebilirsiniz inanın çok etkili olacak

Son düzenleme:
Nasıl da kısmetli oluyor bu tipler haa.çok sinir bozucu.

Sinirlendim , yoruldum bunlar bahane
Tersine çevirin olayı eşiniz size bu lafı etse bahanesi olur muydu ....
Olmazdı , kendinizi toparlayın ve affettirmeye bakın
Hoş eşimden böyle bir laf duysam asla affetmem, sonu çok kötü olur

Günlerdir benzer konular görüyorum. Kızlar siz kafayı mı yediniz gerçekten?

Sahip olduklarınızı ziyan etmeye devam edin bakalım.

Umarım dediğinizi yapar, yaparsa da haklıdır.
Tamamen şımarıklık pamuk başka bir şey değil.
Şu denilecek laf mı Allah aşkına?
Demek ki mideler Konya ovası.
Bir de kocasıyla sevişen orspu mu oluyor yani ne alaka?
Kendini başka bir şey gibi hissetmeli

Zavallı adam sadece erken gel demiş. İnanamıyorum. Evliliğinde şunu duymamış, imasını hissetmemis kim bilir kaç kadın vardır. Yazıklar olsun. Altından kalkılamayacaksa çocuk niye yapılıyor? Evliliğin öncelikli sorumluluğu çocuk sahibi olmak değil kaliteli cinsellik yaşamaktır.

Esiniz sizle birlikte olmak istiyor diye kendinizi neden or*** gibi hissediyorsunuz anlamadim? Sadece oro***lar mi sevisiyor, seks yapiyor ya da kocaniz sizle para karsiligi mi birlikte oluyor, nedir yani bu hissin sebebi???

Asiri sacmasiniz, bu nasil 33 yas? Olgunluk nerede? Annelik vakâri nerede?

Neden evlendiniz ve cocuk yaptiniz? Evlilikte hafta 2-3 birliktelik (bu yas grubu icin diyorum) normal degil mi?

Tipik anne olunca eş olduğunu unutan kadın vakası ya.
Sadece çocuk için evlenmiş gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…