- 16 Haziran 2020
- 5.080
- 11.996
- 248
- 28
- Konu Sahibi elahanim34
-
Eşinizin isteği gayet normal. Çok yoruluyorsanz bırakın ev işleri biraz aksasin seksten önce şunları hallet yada sonrasına hallet diyin adam yapar ki zaten.Kızlar günaydın. Çok büyük bir hata yaptığımı düşünüyorum. Kendimi nasıl affettirebilirim…
Eşimle sabah uyandık. İşe gitmeden önce bana akşam erken gel istersen özledim takılırız dedi. En son 2 gün önce ilişkiye girmiştik. Bende bir anlık sinirle ‘kendimi or… gibi hissediyorum git başkalarıyla yat’ dedim. Bir anlık ağzımdan çıktı.
Böyle dememin sebebi eşim 2 3 günde bir istiyor. Ben çalışan bir anneyim 08:30 17:00 3 yaşında bebek de var. Yoruluyorum. Ev işlerine ara ara yardım ediyor her zaman olmasada. Çocuğu götürüp getiriyor.
Eşim aşırı kırıldı, yaşlarımız 33 ben 31 eşim. Karı kız ortamı yok. Şirketi var çevresinde çok genç kız oluyor ama odak noktası benim. Ben ise ona göre daha az teması seviyorum. Dilimden bu çıkmamalıydı……
Eşini sevmediği için kurabiliyor bence bu cümleyi. Eşinin isteği bence de saçma değil. Evet her gün yorucu ama haftada 3 ya da 4 bence güzel:)Şu cümle nasıl çıkabiliyor ağzınızdan çok ilginç. Kırk yıl düşünsem, eşime olan öfkemden gözüm dönse yine dilime gelmez böyle bir cümle. Çok yorulduğunuz için mental sağlığınız iyi değil belli. Yoksa eşinizin isteği saçma değil. Her gün deseniz anlardık.
Off ne çok kadir kıymet bilmeyen kadın konuları var bugünlerde.başlık tamamen doğru.biz kadınlara iyi adam yaramıyor cidden.erkeklere kızıyordum ama gerçekten de öyle valla.Kızlar günaydın. Çok büyük bir hata yaptığımı düşünüyorum. Kendimi nasıl affettirebilirim…
Eşimle sabah uyandık. İşe gitmeden önce bana akşam erken gel istersen özledim takılırız dedi. En son 2 gün önce ilişkiye girmiştik. Bende bir anlık sinirle ‘kendimi or… gibi hissediyorum git başkalarıyla yat’ dedim. Bir anlık ağzımdan çıktı.
Böyle dememin sebebi eşim 2 3 günde bir istiyor. Ben çalışan bir anneyim 08:30 17:00 3 yaşında bebek de var. Yoruluyorum. Ev işlerine ara ara yardım ediyor her zaman olmasada. Çocuğu götürüp getiriyor.
Eşim aşırı kırıldı, yaşlarımız 33 ben 31 eşim. Karı kız ortamı yok. Şirketi var çevresinde çok genç kız oluyor ama odak noktası benim. Ben ise ona göre daha az teması seviyorum. Dilimden bu çıkmamalıydı……
Ne çirkin bir üslup, ne çirkin bir iletişim dili.Kızlar günaydın. Çok büyük bir hata yaptığımı düşünüyorum. Kendimi nasıl affettirebilirim…
Nasıl da kısmetli oluyor bu tipler haa.çok sinir bozucu.Biri dün sormuştu ben de sorcam.
Nerden buluyorsunuz bu adamları?
Hayır çocuktan sonra haftada bir üstüne çıkmak büyük lüks.
Birbirini soyma gibi fantastik kısımları atlamak zorunda kaldık misal.
Düz sevişmeye "Uyanmadan sevişebildik lan" oluyor insan.
Ben bu gayretli adamlara plaket, üstün başarı belgesi falan vermek gerektiğini düşünüyorum. Diğerleriyle bir tutmak büyük haksızlık.
Üstüne sizden çıkan söz
Bazı insanlar hır gür seviyor bence.Günlerdir benzer konular görüyorum. Kızlar siz kafayı mı yediniz gerçekten?
Sahip olduklarınızı ziyan etmeye devam edin bakalım.
Umarım dediğinizi yapar, yaparsa da haklıdır.
Kızlar günaydın. Çok büyük bir hata yaptığımı düşünüyorum. Kendimi nasıl affettirebilirim…
Sevişirken hır gür etsinler. Aldatılınca ağlayacak. Aldatması suç değildir demiyorum ama olacağı bu.Bazı insanlar hır gür seviyor bence.
Tamamen şımarıklık pamuk başka bir şey değil.Günlerdir benzer konular görüyorum. Kızlar siz kafayı mı yediniz gerçekten?
Sahip olduklarınızı ziyan etmeye devam edin bakalım.
Umarım dediğinizi yapar, yaparsa da haklıdır.
Zavallı adam sadece erken gel demiş. İnanamıyorum. Evliliğinde şunu duymamış, imasını hissetmemis kim bilir kaç kadın vardır. Yazıklar olsun. Altından kalkılamayacaksa çocuk niye yapılıyor? Evliliğin öncelikli sorumluluğu çocuk sahibi olmak değil kaliteli cinsellik yaşamaktır.Tamamen şımarıklık pamuk başka bir şey değil.
Şu denilecek laf mı Allah aşkına?
Demek ki mideler Konya ovası.
Bir de kocasıyla sevişen orspu mu oluyor yani ne alaka?
Kendini başka bir şey gibi hissetmeli
Esiniz sizle birlikte olmak istiyor diye kendinizi neden or*** gibi hissediyorsunuz anlamadim? Sadece oro***lar mi sevisiyor, seks yapiyor ya da kocaniz sizle para karsiligi mi birlikte oluyor, nedir yani bu hissin sebebi???Kızlar günaydın. Çok büyük bir hata yaptığımı düşünüyorum. Kendimi nasıl affettirebilirim…
Fırsatını buldun gene. Bana niye yok diye düşünüyorsun şimdiNasıl da kısmetli oluyor bu tipler haa.çok sinir bozucu.
Tipik anne olunca eş olduğunu unutan kadın vakası ya.Zavallı adam sadece erken gel demiş. İnanamıyorum. Evliliğinde şunu duymamış, imasını hissetmemis kim bilir kaç kadın vardır. Yazıklar olsun. Altından kalkılamayacaksa çocuk niye yapılıyor? Evliliğin öncelikli sorumluluğu çocuk sahibi olmak değil kaliteli cinsellik yaşamaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?