Hee soyluyorumda ben napim hic isim olmaz oyle kadinla diyo da yolda gorse okuz gibi bakarlar
benim k.validem, bir konuda fedakarlık ediyorsan, adıyla sanıyla bunu kocana söyle. ister maddi, ister manevi konuda. ben öyle şaşkın şaşkın bakınca da, erkekler fedakarlığı pek görmez, bilmez kızım. normali o zanneder. en duyarlısı bile böyledir, benim oğlum da, kocam da dahil demişti. sizin durum k.validemin sözünü destekledi. adam hiç almayınca, canın isteyip de fedakarlık yapıp almayınca normali bu sanmış. alınca da gözleri pörtlemiş, acımasız falan demiş. hesabını bilen bir kadına söylenecek laf değil, ama erkekler gerçekten öyleymiş demek. biraz zaman geçince bu konularda yaptığın fedakarlıkları uygun bir dille anlat, inşallah anlar.
180 ne fazlasi ay az bile daha ne kadar tasarruf yapacaksinizki. Cok bulanlar pazardan ya da facedeki cakma maclerden aliyo sanirsam. Ben ogrenciyim gecen yaz bir fondotene 110 lira verdim bir yil kullandim miss. Bu arada bu fondotenler kac yil kullanilir bu sene de kullansam bisey olur mu kizlar
aynen öyle valla, az konuşur ama konuşunca ağzının içine bakar dinlerim sözünü. objektif bir kadın, nalıncı keseri gibi hep bana, hep bana hiç demez.Gelinine hayat dersi veren kayinvalide ha. Ellerinden operim.
Aynen ya. :) Hayat o kadar pahalı ki, sahte çantalar bile olmuş 70-80 tl. Bir fön en aşağı 15 tlden başlıyor. Parfümün iyisini kullanayım dersen o da en aşağı 100 tl. Giyim kıyafet zaten koca bir derya.Eski isyerime bi kere musteri gelip gidiyordu. Kadin cok guzel ve kaliteli giyiniyordu ve ne zaman gorsek profesyonel makyaj ve yeni yapilmis sacla gezerdi. Daha kendi gelmeden parfum kokusu gelirdi kimbilir ne kullaniyorsa (isinden dolayi prezentabl olmak zorunda). Bizim ustalardan biri demis ki "bu kadinsa bizim evdekiler ne". Bu lafi benim kulagima geldi. Ustaya Brad diye hitap etmeye basladim. Bu bastan anlamadi sonra sordu niye Brad diyorsun diye. Ben de dedim ki "falan hanimi begenip esine bu da kadin mi dedigine gore sen de Brad Pitt olmalisin" tabi kopuyo millet. Sonra dedim ki farzet ki kadin tuttu seninle evlendi. Maasin 1 haftalik fonune yetmez. Kadinin kullandigi canta senin 3 maasin. Ayrica esine o kadar masraf yap bakalim bu kadindan daha guzel oluyor mu olmuyor mu. Bu kizardi tabii cevapta veremiyor. Herkeste bana hak verdi aynen kapasiten yetmez falan demeye basladilar. Sanki guzel ve bakimli kadinlar o sekilde doguyor ya...
Allah'ın cezası herife acizz..Yaslaninca da karısının yanında babası gibi durmasın daEski isyerime bi kere musteri gelip gidiyordu. Kadin cok guzel ve kaliteli giyiniyordu ve ne zaman gorsek profesyonel makyaj ve yeni yapilmis sacla gezerdi. Daha kendi gelmeden parfum kokusu gelirdi kimbilir ne kullaniyorsa (isinden dolayi prezentabl olmak zorunda). Bizim ustalardan biri demis ki "bu kadinsa bizim evdekiler ne". Bu lafi benim kulagima geldi. Ustaya Brad diye hitap etmeye basladim. Bu bastan anlamadi sonra sordu niye Brad diyorsun diye. Ben de dedim ki "falan hanimi begenip esine bu da kadin mi dedigine gore sen de Brad Pitt olmalisin" tabi kopuyo millet. Sonra dedim ki farzet ki kadin tuttu seninle evlendi. Maasin 1 haftalik fonune yetmez. Kadinin kullandigi canta senin 3 maasin. Ayrica esine o kadar masraf yap bakalim bu kadindan daha guzel oluyor mu olmuyor mu. Bu kizardi tabii cevapta veremiyor. Herkeste bana hak verdi aynen kapasiten yetmez falan demeye basladilar. Sanki guzel ve bakimli kadinlar o sekilde doguyor ya...
Eski isyerime bi kere musteri gelip gidiyordu. Kadin cok guzel ve kaliteli giyiniyordu ve ne zaman gorsek profesyonel makyaj ve yeni yapilmis sacla gezerdi. Daha kendi gelmeden parfum kokusu gelirdi kimbilir ne kullaniyorsa (isinden dolayi prezentabl olmak zorunda). Bizim ustalardan biri demis ki "bu kadinsa bizim evdekiler ne". Bu lafi benim kulagima geldi. Ustaya Brad diye hitap etmeye basladim. Bu bastan anlamadi sonra sordu niye Brad diyorsun diye. Ben de dedim ki "falan hanimi begenip esine bu da kadin mi dedigine gore sen de Brad Pitt olmalisin" tabi kopuyo millet. Sonra dedim ki farzet ki kadin tuttu seninle evlendi. Maasin 1 haftalik fonune yetmez. Kadinin kullandigi canta senin 3 maasin. Ayrica esine o kadar masraf yap bakalim bu kadindan daha guzel oluyor mu olmuyor mu. Bu kizardi tabii cevapta veremiyor. Herkeste bana hak verdi aynen kapasiten yetmez falan demeye basladilar. Sanki guzel ve bakimli kadinlar o sekilde doguyor ya...
Ev hanımıysa almaya hakkı yoktur, ben çalışıyorum yine de o parayı vermem demiş bir sürü kadın. Gözlerim açık bakıyorum şu an ekrana.
Bir kere kaliteli kozmetiklerin bir ruju 40 lira civarında. Maskara, allık, fondöten, pudra, göz kalemi, oje vs. bir sürü ürün var.
Kaldı ki sadece makyaj malzemesi alınmaz kozmetik dükkanından. Bunun temizlemesi var, toniği var, nemlendiricisi var, var da var yani.
E deodorantı, deorollonu, parfümü var, hijyenik pedi, pamuğu, cartı curtu.
Kadıncağız senelerdir tasarruf ediyorum, bütçe elime geçti aldım diyor. Erkekler için kozmetik hep bu gözle bakılan bir şey. Öyle çok aşırı bir harcama yok ki ortada.
Hem bir kadının kendine bakması, güzel hissetmesi çok önemsiz bir durum mu?
Ne yapalım, merdiven altı ürün mü kullanalım?
Sanmıyorum ki gidip de mac, chanel, nars, clinique, armani filan alsın bu civarda para harcayanlar. Standart ortalama markalar genelde. 10 parça ürün. Çok normal.
benim k.validem, bir konuda fedakarlık ediyorsan, adıyla sanıyla bunu kocana söyle. ister maddi, ister manevi konuda. ben öyle şaşkın şaşkın bakınca da, erkekler fedakarlığı pek görmez, bilmez kızım. normali o zanneder. en duyarlısı bile böyledir, benim oğlum da, kocam da dahil demişti. sizin durum k.validemin sözünü destekledi. adam hiç almayınca, canın isteyip de fedakarlık yapıp almayınca normali bu sanmış. alınca da gözleri pörtlemiş, acımasız falan demiş. hesabını bilen bir kadına söylenecek laf değil, ama erkekler gerçekten öyleymiş demek. biraz zaman geçince bu konularda yaptığın fedakarlıkları uygun bir dille anlat, inşallah anlar.
Sahsen ben son kullanma tarihini x2 olarak aliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?